Přítel si našel milenku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6388
22.1.14 18:25
@Anonym X píše:
Jak jí na to vždycky přijdeš? Nechceš mi snad tvrdit, že se ti s tím svěřuje sama???

To by mě taky zajímalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
22.1.14 18:25

@NM72 já mám špatnou povahu, radši krutou, nebo hořkou pravdu, než život ve lži :) a ještě se já hloupá vyptávala a manžel odpovídal, nebo něco řekl sám :zed: :zed: no dobře mi pak, neměla jsem se ptát na informace, pozdě litovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 18:31
@chebskamaminka píše:
@NM72 tady jde o tom, že já už bych nechtěla víš, ano člověk může udělat chybu, ale pokud by se můj manžel nepoučil, tak už by nezůstalo abysolutně nic pro co bych si ho vážila, pro co milovat, vše by bylo definitivně pryč, všechyn důvody proč být spolu, už bych s ním opravdu nemohla být, vím, že jsou mnozí lidé co tolerují i opněakovanou nevěru, ja jsem dala druhou šanci, první a poslední, takhle to myslím, víš

K tomu se dá říct jen jedno. Nikdy neříkej nikdy. Vím o čem mluvím a pokud je vám ve vztahu dobře vyprdni se na drobnosti a řeš podstatné problémy. Nevím proč to sem píšu a ve stavu, kdy jsem taky totálně v ha.lu, ale asi to tak je. Přestaň to řešit a uvidíš sama, že ti bude líp. Pokud jste mometálně v poho pokus se zapomenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 18:32
@Anonym X píše:
Jak jí na to vždycky přijdeš? Nechceš mi snad tvrdit, že se ti s tím svěřuje sama???

IT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
22.1.14 18:38

@NM72 pokouším se celou dobu, hodně mi pomáhá to jak se manžel neskutečně snaží, snad každý den mi dává najevo nejakým činem, nebo mi to i řeká jak stršně moc toho všeho lituje, změnil se neskutečně, někdy jsem z toho až rozpačitá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
22.1.14 18:39
@NM72 píše:
IT.

neříkej, že je tak hloupá, že to nechává v pc???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
22.1.14 18:41
@chebskamaminka píše:
@NM72 já mám špatnou povahu, radši krutou, nebo hořkou pravdu, než život ve lži :) a ještě se já hloupá vyptávala a manžel odpovídal, nebo něco řekl sám :zed: :zed: no dobře mi pak, neměla jsem se ptát na informace, pozdě litovat :nevim:

To mi připomínáš jednu moji známou - ta, když přišla manželovi na nevěru, zůstala celkem v klidu, ale musel jí podrobně popsat, co a jak všechno s milenkou dělali. Přišlo mi to poněkud masochistické, ale ona mi pak u piva řekla, že to prostě musela vědět, aby se ujistila, že její muž si bokem nechodí splňovat nějaké tajné, doma nenaplněné touhy. A zakončila to větou: „A představ si, on s ní dělal úplně to samý, co dělá doma se mnou! Chápeš to?“
A já celkem po pravdě odpověděl, že chápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 18:42

Jsou i jiné možnosti. I když hraničí s nelegálností. Za ty roky se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
22.1.14 18:43

@NM72 no páni 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 18:45
@Anonym X píše:
To mi připomínáš jednu moji známou - ta, když přišla manželovi na nevěru, zůstala celkem v klidu, ale musel jí podrobně popsat, co a jak všechno s milenkou dělali. Přišlo mi to poněkud masochistické, ale ona mi pak u piva řekla, že to prostě musela vědět, aby se ujistila, že její muž si bokem nechodí splňovat nějaké tajné, doma nenaplněné touhy. A zakončila to větou: „A představ si, on s ní dělal úplně to samý, co dělá doma se mnou! Chápeš to?“
A já celkem po pravdě odpověděl, že chápu :nevim:

Je spousta fěcí, ketré nechci vědět. Zase tak tvrdý nejdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
22.1.14 18:46

@Anonym X to se ptala ze stejného důvodu jako já koukám, nechtěla ze začátku to byla zvědavost a později spíš praktičnost, protože by se mi eklovalo dělat to samé, jako dělal s ní, naštěstí nebyli až tak vynalézaví, za my teď ano

ale ja teda to co píšeš ty nechápu, myslela jsem, že nevěrník hledá něco nového :?: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
22.1.14 18:47

@NM72 Uvědomuješ si, kolik ženských by ti sneslo modrý z nebe? Co by jiné ženy daly za věrného chlapa? Podvádí tě pořád, protože ví, že jí zase a zase odpustíš. Podle mého názoru, člověk, který opravdu miluje, by druhého nepodvedl, když ví, že druhou polovičku by to citově zničilo, a proč by milující záměrně ubližoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 18:47
@chebskamaminka píše:
@NM72 no páni 8o

Co s tím, když se najednou začne chovat divně. Ano, je to nemorální, na druhou stranu, chci vědět na čem jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
22.1.14 18:49
@chebskamaminka píše:
ale ja teda to co píšeš ty nechápu, myslela jsem, že nevěrník hledá něco nového :?: 8o

Nové, neokoukané tělo není pro tebe nic nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
22.1.14 18:55

Já jsem taky chtěla vědět podrobnosti, jak to u nich vypadalo, ale né v sexu ale ty věci okolo a díky tomu, jsem zjistila, nebo se aspoň domnívám, že v tom nebyli city (ze strany manžela) ale jen touha si vrznout. Možná se divná, ale mě třeba šíleně vadí představa, že by můj chlap někam jel s milenkou na výlet či jí vzal do společnosti a tam se k sobě prostě chovali, jako že k sobě patří. To naštěstí u nás problém nebyl a naopak, vim že můj chlap mě podváděl, když byl ožralej a pro mne je ta ženská chudinka, že jí nevadilo, že za ní chodí ožralej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí