Přítel si našel milenku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
468
22.1.14 19:41
@Dagisek píše:
@NM72 máte spolu děti?

Jj. Dvě 8 a 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
22.1.14 19:42
@chebskamaminka píše:
@Kachničkaa je pravdou, že manželka NM72 by asi potřebovala si trošku „nabit“ ústa, aby si uvědomila co doma má, možná bych pro začátek nedělala domací prace žen, jen občas třeba pomoct, aby neměla čas na „kraviny“

Přesně, ale takhle si za chvilku bude milence vodit dom a manžel ve finále ještě bude milenci dělat snídani. Ještě pár let a bude to jak píšu. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
22.1.14 19:44

@chebskamaminka, ve vašem případě bych se v tom už nevrtala…
Ale @NM72, mě „štve“ :srdce: :srdce: :srdce: Znám jednoho takového. Teď má druhou rodinu a docela rozkvetl. Rozhodně si polepšil. Jeho původí manželka ho nakonec stejně nechala, sám by se k tomu nikdy neodhodlal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
22.1.14 19:45

@NM72 naopak,včera jsem to někomu psala, to co nechci říkat doma, nebo dávat nejevo - ani před malým nechci, protože nechci vyčítat, nebo mu to nějak omlacovat o hlavu, si vypíšu tady, bavila jsem se o tom na sezní, tak to tu prý na emiminu máme jako takovou pěknou virtuální skupinovou terapii :lol: ale brát tak to je, zatím nedokážu, jen v některých věcech - něco chce čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
22.1.14 19:47

@Kaczenka snažíme se jít dál a musím říct, že to nové co přišlo s provalením nevěry, jsou věci co jsou i hezké, opravdu hezké, když pominu nevěru, náš vztah nebyl nikdy tak krásný ve všech ohledech :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 19:51
@Kachničkaa píše:
Podle mne jste masochista, protože nemůžete být na stejné lodi nebo frekvenci jak píšete, s někým kdo si Vás vůbec, ale vůbec neváží. Na druhou stranu, kdo by si vážil člověka, který ze sebe nechá dělat hadr ( nemyslím to zle proti Vám)Ona určitě ví jak Vás to ničí, jak Vám to ubližuje a přesto to dělá znova a znova.

Tento příspěvek mne pobavil. Vím co mám domá a doufám, že máme vyřešeno. Problém je, že pokud ne, nevím, zda budu schopen to nějak řešit. Čas ukáže.
Opět jsme u toho, že svou manželku miluju a jsem schopen jí odpustit mnohé. Stenně jako ona mně (s nevěrou se u mě nikdy nesetkala a nikdy se to nestane).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
22.1.14 19:56
@NM72 píše:
Tento příspěvek mne pobavil. Vím co mám domá a doufám, že máme vyřešeno. Problém je, že pokud ne, nevím, zda budu schopen to nějak řešit. Čas ukáže.
Opět jsme u toho, že svou manželku miluju a jsem schopen jí odpustit mnohé. Stenně jako ona mně (s nevěrou se u mě nikdy nesetkala a nikdy se to nestane).

Jsem ráda, že jste se pobavil. Mě to jako sranda nepřijde, zvlášť když píšete, jak s tím několik let bojujete a jak Vás to ničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 19:56
@chebskamaminka píše:
@Kaczenka snažíme se jít dál a musím říct, že to nové co přišlo s provalením nevěry, jsou věci co jsou i hezké, opravdu hezké, když pominu nevěru, náš vztah nebyl nikdy tak krásný ve všech ohledech :oops: :)

Řeš to co je a už se nezabývej tím co bylo. Jenom si sama sob ubližuješ. Zatím Ti to píšu bez vykričníku. Vážně to nemá smysl a nic tím nevyřešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 20:01
@Kachničkaa píše:
Jsem ráda, že jste se pobavil. Mě to jako sranda nepřijde, zvlášť když píšete, jak s tím několik let bojujete a jak Vás to ničí.

A co mám jako udělat? Hodit vše za hlavu, když je to jen jeden problém. Možná to zní cynicky, ale jinak máme úžasný vztah. Bohužel protkaný vedlejšímy vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
22.1.14 20:04

@NM72 Náš soused to má hozený podobně jako ty, on je dokonce větší extrém, jeho žena nemá žádné úlety, měla vždycky dlouhodobé milence (už několikátého). Vždy pro ní přijedou autem, naloží ji a za tři hodiny ji přivezou sousedovi zpátky. Takhle to už jde roky. On to kupodivu toleruje, jeho záliby jsou ryby a hospoda a ty parohy prostě neřeší a pokud se trápí, nedává to najevo. Asi dva roky zpátky měl soused nehodu a přišel o nohu, tudíž invalidní důchod, museli se s ženou přestěhovat do garsonky. V té době stávající milenec manželky ovdověl a zůstal sám ve velkém prázdném domě. Nabídl tedy ženě souseda ať se k němu přestěhuje a víš co je zajímavé, neudělala to. Zůstala se sousedem v garsonce a vozí ho na vozíku do hospody, milenec ji dodnes pouze vyzvedává. Vztahy jsou různé :) a nikdo kromě zasvěcených do nich nevidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 20:15

Jsou věci, které opravu nedám. To, že sem píšu není ještě známka toho, že jsem v pohodě. Nevěru neuznánám a mám velké morální zábrany. Možná jsem jeden z mála, ale na druhou stranu, co by mě mělo dělat ještě víc zásadovým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
22.1.14 20:18

NM72, píšeš, že máte jinaqk ideální vztah. Ve vztahu se evidentně trápíš, manželce absilutně nemůžeš věřit, špicluješ jí PC, potácíš se od jednoho zklamání z nevěry k druhému, zažíváš deprese, jaké bys nikomu nepřál…
To je pro tebe ideální vztah???

Ty jsi flagelátor (píše se tak ten, co se sám bičuje???)

• Citovat
  • Upravit
2183
22.1.14 20:26
@káťa píše:
Ty jsi flagelátor (píše se tak ten, co se sám bičuje???)

Flagelant, ale to je asi jedno.
Na tohle bych já neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
22.1.14 20:28

@NM72 no a ty dokažeš na to nemyslet, aby tě něco neničilo, nějaká myšlenka, aby nerozesmutnila???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 20:30

Už dávno nešpicluju ani telefon, ani PC. Je mi to úplně u pr..le. Deprese mám, ale mám manželku, která je úžasná. A co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí