Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kazdej chlap proste po nejake delsi dobe potrebuje neco novyho, aby pak zjistil, ze se stejne chce vratit:tak to proste je..
Tohle mě napsal kamarád kterej nás oba zná a já neházela špínu na něj jen sem mu řekla že má ženskou a na téma proč se semnou vyspal jestli ze soucitu tak odepsal že takový věci se ze sousitu nedělají
Názor chlapa
@silonka01 Teď jde jenom o to jestli bys mu věřila, že když někam odejde nebo půjde že nejde zrovna za ní. Já už bych teda takovému člověku nevěřila a pořád by mě hlodalo kam asi šel ![]()
@silonka01 píše:
Kazdej chlap proste po nejake delsi dobe potrebuje neco novyho, aby pak zjistil, ze se stejne chce vratit:tak to proste je..
Tohle mě napsal kamarád kterej nás oba zná a já neházela špínu na něj jen sem mu řekla že má ženskou a na téma proč se semnou vyspal jestli ze soucitu tak odepsal že takový věci se ze sousitu nedělajíNázor chlapa
Tak sex ze soucitu asi u mužů není tak běžný jako u žen, ale stát se to může, navíc pokud se cítí provinile.
@zoidberg jo jo sex ze soucitu může být versus můj bývalí. Vyspal se s jinou, protože uměla hrát chlapům dobře na city jak jí každý ubližuje atd…a když se to stalo brečel u svý maminky, co mi to provedl, že mu asi nikdy neodpustím…CHlapi sou fakt někdy divný
@allmeyo píše:
@zoidberg jo jo sex ze soucitu může být versus můj bývalí. Vyspal se s jinou, protože uměla hrát chlapům dobře na city jak jí každý ubližuje atd…a když se to stalo brečel u svý maminky, co mi to provedl, že mu asi nikdy neodpustím…CHlapi sou fakt někdy divný
Tak tomu říkám důvod k nevěře
Vyspal se s jinou, protože mu jí bylo líto? Tak to jsi mu doufám odpustila, za takový šlechetný skutek byl ještě pochválen, že? ![]()
Silonka03 - já myslím, že by to chtělo trochu hrdosti, zesměšníš se. Vždyť ty ho sama omlouváš, což nechápu
Za to, co ti udělal? On tě nechce, najde si milenku, opouští tebe, vaše děti a ty ho budeš prosit, aby neodcházel
? Jak jsem psala, stát se to může každému, ale nikdy bych se neponižovala škemráním ![]()
@Anonymní píše:
Tam by to asi nedělalo dobrotu,jinak milenka je bezdětná a má 34let. A přesně jsem í taky říkala, at je důsledná v péči a babu cizí děcka omrzí
![]()
.
Spíš mám o ní strach, že to nedá sama. zatím doma probíhají výčitky, hádky, pak zas debata v klidu .
A on ikdyž děti má rád snaží se v týdnu pomáhat, tak zřejmě těch víkendů se vzdát nebude chtít![]()
NO, nemyslím to nijak zle a škodolibě…tady bych se bála, že milenka otěhotní přes prášky… ![]()
@koprovka89 já se neponižuji teda je pravda že hned mezi dveřma jednu dostal ale pak jem mu dala návrh že bude u nás probíhat střídavá péče.
Zakladatelko, on je v tom momentálně až po uši, takže nějaký debaty/bojování/lepení atd. z tvé strany nemá momentálně absolutné žádnou cenu. On má teď plnou hlavu milenky a s tím nic nyní nenaděláš.
Já bych odešla. Škoda tedy, že byt není tvůj, bylo by to pro tebe mnohem lepší. Nicméně i tak bych šla, pokud nemáš kam, tak k rodičům - přeci by tě nenechali na ulici. Od něho bych žádala alimenty pro děti i pro sebe. Dokud nepůjdeš do práce, musí platit i na tebe.
Vím, že se ho chceš momentálně zuby nehty držet, ale dennodenní přihlížení tomu, jak on je zamilovaný jinde a hlavou v oblacích a odchází za svou láskou podle mne není pro tebe to pravé, co teď potřebuješ. Pokud jednou zjistí, že by se chtěl vrátit (tak dopadnou může, ale nemusí!!!), bude vědět, kde tě hledat a můžete bojovat oba.
Nic lepšího momentálůně dělat nemůžeš…
@zoidberg píše:
Chlap přece musí vydržet všechno, nemá právo být nešťastný i když má protivnou ženskou. Naštěstí a také proto umíráme dříve.
Jestli si zeny mysli prave toto, tak prave proto to dopada jak to dopada. chlap vydrzi hodne, ale vsechno ma sve hranice a kdyz to pres ne proste prejde, tak se hleda alternativni reseni.kdyz nepomuze povidani si o problemu, tak co?!
@káťa píše:
Zakladatelko, on je v tom momentálně až po uši, takže nějaký debaty/bojování/lepení atd. z tvé strany nemá momentálně absolutné žádnou cenu. On má teď plnou hlavu milenky a s tím nic nyní nenaděláš.Já bych odešla. Škoda tedy, že byt není tvůj, bylo by to pro tebe mnohem lepší. Nicméně i tak bych šla, pokud nemáš kam, tak k rodičům - přeci by tě nenechali na ulici. Od něho bych žádala alimenty pro děti i pro sebe. Dokud nepůjdeš do práce, musí platit i na tebe.
Vím, že se ho chceš momentálně zuby nehty držet, ale dennodenní přihlížení tomu, jak on je zamilovaný jinde a hlavou v oblacích a odchází za svou láskou podle mne není pro tebe to pravé, co teď potřebuješ. Pokud jednou zjistí, že by se chtěl vrátit (tak dopadnou může, ale nemusí!!!), bude vědět, kde tě hledat a můžete bojovat oba.
Nic lepšího momentálůně dělat nemůžeš…
Tady si nejsem jistý, nejsou manželé, nevím, jestli může žádat alimenty i na sebe.
@silonka01 Tohle mi dělal taky, já pak doma a u našich jen řvala. Ted se na to s odstupem času koukám jinak já už bych ho doma nechtěla a jestli za ní chodí tak at si k ní táhne…U tebe doma má vypráno, navaříno a k ní si jezdí užívat NA.SR.AT ![]()
@zoidberg píše:
Tady si nejsem jistý, nejsou manželé, nevím, jestli může žádat alimenty i na sebe.
Narok vznika i neprovane matce, jen ale do dvou let veku ditete, kdy muze zadat rok zpetne… ![]()