Přítelova rodinaaaa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9757
22.12.23 08:07
@Anonymní píše:
Dobrý den, potřebuju se vypsat, i poradit. Jsem s přítelem přes rok..ale známé se 14let. 4 dny před Vánoci jsme jeli navštívit jeho rodinu, babi mě nepozdravila. Můj syn (3roky) není přítelův. Říká jeho babi, taktéž babi. Takže na něj volal babi babi…Donesli jsme ji mandarinky a čokoládu. Ona doletěla, že si nepřeje aby jí říkal babi, že ona pro něj není babi, a nikdy nebude. Stala jsem jak opařena. Do toho si nevzala od něj ty mandarinky a čokoládu..tak tam brečel, že to babi nechce. Vyhodila nás. Odjíždíme docela v šoku. Nikdo jsme se na nic nezmohli. Večer přítel volá svému taťkovi a sděluje mu co se stalo. A tady to nastává.. že jim vadim, že mě nemají rádi, že jsem jim nepadla do oka. Že mě nemají rádi jeho kamarádi. Že změnil život ( už nemá tolik času na své koníčky). Přitom mu nic nezakazují. Že se modlí abychom se rozešli, že v baráku všichni brečí..že má na lepší atd… :,( a že do jejich baráku už nemám chodit, že si to nepřejí. :,(… A já teď nevím. :nevim: přítele mám ráda, chtěli jsme plánovat rodinu ale neumím si představit, že do toho přivedu dítě :?. Přítel to moc řešit nechce, nechce přijít o ně ani o nás. Takže tam pojede na vánoce sám. To mi nějak srdce netrhá. Ale mylsim na budoucnost, už druhou noc nespím a přemýšlím. :,( během toho roku jsme se mohli vidět tak 4×..nikdy jsem se s nimi nepohadala, nebyla neslušná. :kytka: vždy jim něco dovezeme. Mrzí mě to, a nevím jak se k tomu postavit.

Chceš rodinu s někým, kdo se za tebe nepostaví? Pojede tam na Vánoce sám? 🤦‍♀️ 🤦‍♀️nikdy se tě nezastane, k tvému prvnímu dítěti se budou chovat jak hovada 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️ tohle nechceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
22.12.23 08:10
@Lutern píše:
@mokkk co je špatného na coko a mandarinkach? Pro ženskou každou nezná…

Je to ženská ne dítě a jsou to Vánoce a ne Mikuláš, že kterého jim asi čoko a mandarinky zbyly. Vzala bych kafe, víno nebo spíš bych čekala, že přítel umí své babičce koupit vhodný dárek sám 🤦‍♀️ 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
22.12.23 08:18

Vypadá to, že přítelova rodina tě nikdy nepřijme, když se k tobě a i tvému dítěti tak chová. Pokud by tvému příteli na vás skutečně záleželo, tak se jednoznačně postaví za tebe a tvé dítě a s rodinou se minimálně pohádá. Babku, když se tak zahovala k tvému dítěti spraží hned na místě a práskne dveřmi. Ale on ne, ještě nebude s vámi trávit Vánoce a pojede si za rodinou. Tam do něho stejně budou hučet, aby se s tebou rozešel. Tohle nemá řešení, jedině rozchod. Přítel ti jasně dává svým chováním najevo, že je pro něho přednější jeho rodina, než ty a tvoje dítě. Ještě by mě zajímalo, proč jim tak vadíš. Že máš dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20903
22.12.23 08:19
@Lutern píše:
@mokkk co je špatného na coko a mandarinkach? Pro ženskou každou nezná…

Já bych teda čokoládu a mandarinky cizí starší paní nedával. :mrgreen: a tuplem pokud to byla nějaká low cost čokoláda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20903
22.12.23 08:22
@Da12 píše:
Vypadá to, že přítelova rodina tě nikdy nepřijme, když se k tobě a i tvému dítěti tak chová. Pokud by tvému příteli na vás skutečně záleželo, tak se jednoznačně postaví za tebe a tvé dítě a s rodinou se minimálně pohádá. Babku, když se tak zahovala k tvému dítěti spraží hned na místě a práskne dveřmi. Ale on ne, ještě nebude s vámi trávit Vánoce a pojede si za rodinou. Tam do něho stejně budou hučet, aby se s tebou rozešel. Tohle nemá řešení, jedině rozchod. Přítel ti jasně dává svým chováním najevo, že je pro něho přednější jeho rodina, než ty a tvoje dítě. Ještě by mě zajímalo, proč jim tak vadíš. Že máš dítě?

A přesně tak to má být. Je to jeho rodina, která s ním je celý život a celý život bude. Ona je snadno nahraditelná. Proč by ji měl zahodit kvůli ženské se kterou třeba za rok nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
22.12.23 08:51
@Cenarius píše:
A přesně tak to má být. Je to jeho rodina, která s ním je celý život a celý život bude. Ona je snadno nahraditelná. Proč by ji měl zahodit kvůli ženské se kterou třeba za rok nebude?

Proč by on měl tolerovat chování rodiny těžce za hranou? Že by v jiných situacích se chovali výhradně jako slušňáci je nepravděpodobné a je dost možné, že se nebude líbit ani další partnerka.
Tomuhle chlapovi je ovšem jeho partnerka jedno, tak není co řešit. Pokud by mu na ní záleželo, může se slušně ohradit.
Edit: třeba kdyby chtěl vlastní děti, má se toho vzdát kvůli nesnášenlivé rodině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
22.12.23 09:04
@Cenarius píše:

Jeho rodina ho nevnímá jako dospělého člověka, nerespektují jeho život a rozhodnutí. On se chová jako dítě ne jako dospělý člen rodiny. Dítě, které se nechá peskovat a nesmí se samo rozhodovat. Tohle ho bude pravděpodobně provázet celý život, pokud se nezačne chovat dospěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
22.12.23 09:08
@Cenarius píše:

Ano. Ale pak mu na té ženské nezáleží a ona by to neměla brát tak vážně a ještě s ním plánovat dítě. Tímhle chováním k ní jí to dává jasně najevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33749
22.12.23 09:11
@Cenarius píše:

Přesně tak to má bý? Jako že má přehlédnout buranské chování své rodiny? Ona je jeho partnerka, nemusej jí přece hned milovat, stačilo by slušné chování. Oni mu můžou říct svůj názor na ní, ale žije s ní on. Vždytˇjí vůbec neznaj, ani jí nedávaj šanci na poznání a hned soudy, že má na lepší. Tohle si snad každý rozhodne sám ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21416
22.12.23 09:19

Vezmi rozum do hrsti a mysli na sveho syna.
Pritel si vybral Vanoce s nimi? S takovym planujes dite? Chces byt dvojnasobna samozivitelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.23 10:01

Děkuji.

K tomu oslovení, mě to popravdě vůbec nenapadlo. Jak by ji měl oslovovat? Proč mě nemají rádi. Je nejspíš důvod takový, postavove jsem trošku výraznější, doslechla jsem se, že jim to vadí. Vadí jim, že mám syna. A že nejsem nijak vzdělaná. A že přítel na ně nemá čas. Ale já mu nezakazují aby tam nejezdil, mu se tam samotnému nechtělo. A já už dlouho cítila, že v tom baráku nejsme vítání. Moc děkuji za názor. Myslela jsem, ze to nemá budoucnost, jen jsem chtěla slyšet více názorů. :srdce: čokoláda a mandarinky? Vždy jim nějakou maličkost dovezeme. Nebyl to dárek na Vanoce. S přítelem se máme rádi, můj syn ho miluje. Neumím si představit rozchod. Je mi 33 druhé mimi jsem chtěla. Ale určitě ne, do takové rodin, aby se dělali rozdíly mezi dětmi. Hlavně nikdy nic neřekli, ikdyz nejsem blbá ale cítila jsem to, že jsem jim nepadla do oka. Přítel mě uklidňoval, že se mi to jen zdá. Mrzí mě, že to schytal malý:( a ještě teď před Vánoci takové slova, která opravdu bolí. Jak zvládnout rozchod, když někoho máte rádi, a malý úplně. :hug: :,(

• Citovat
  • Upravit
106422
22.12.23 10:16
@Anonymní píše:
Dobrý den, potřebuju se vypsat, i poradit. Jsem s přítelem přes rok..ale známé se 14let. 4 dny před Vánoci jsme jeli navštívit jeho rodinu, babi mě nepozdravila. Můj syn (3roky) není přítelův. Říká jeho babi, taktéž babi. Takže na něj volal babi babi…Donesli jsme ji mandarinky a čokoládu. Ona doletěla, že si nepřeje aby jí říkal babi, že ona pro něj není babi, a nikdy nebude. Stala jsem jak opařena. Do toho si nevzala od něj ty mandarinky a čokoládu..tak tam brečel, že to babi nechce. Vyhodila nás. Odjíždíme docela v šoku. Nikdo jsme se na nic nezmohli. Večer přítel volá svému taťkovi a sděluje mu co se stalo. A tady to nastává.. že jim vadim, že mě nemají rádi, že jsem jim nepadla do oka. Že mě nemají
rádi jeho kamarádi. Že změnil život ( už nemá tolik času na své koníčky). Přitom mu nic nezakazují. Že se modlí abychom se rozešli, že v baráku všichni brečí..že má na lepší atd… :,( a že do jejich baráku už nemám chodit, že si to nepřejí. :,(… A já teď nevím. :nevim: přítele mám ráda, chtěli jsme plánovat rodinu ale neumím si představit, že do toho přivedu dítě :?. Přítel to moc řešit nechce, nechce přijít o ně ani o nás. Takže tam pojede na vánoce sám. To mi nějak srdce netrhá. Ale mylsim na budoucnost, už druhou noc nespím a přemýšlím. :,( během toho roku jsme se mohli vidět tak 4×..nikdy jsem se s nimi nepohadala, nebyla neslušná. :kytka: vždy jim něco dovezeme. Mrzí mě to, a nevím jak se k tomu postavit.

jste spolu rok a byli jste tam poprvé nebo drive jim to nevadilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
22.12.23 11:01

Jak tohle dokáže někdo udělat tříletého dítěti to nechápu. Můžou mít milion výhrad, a třeba i oprávněných (třeba to s tím oslovením babi asi i chápu pikud spolu nejste x let), ale tak to vyřeším potom slušně, a nedeptám batole :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
22.12.23 12:16
@Cenarius píše:

A jak dlouho by s ní musel být, aby se stala její rodinou? 8o Já jen, že některým pánům to dělá problém i po několika dětech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
22.12.23 12:22

Nevidím nic špatného na tom, že chlapeček oslovil babičku babi, vždyť je to malé dítě, to jí měl oslovit např. paní Nováková?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí