Přítelova rodinaaaa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6920
22.12.23 18:10

Bydlíme v místě, kde jsme si jako sousedé hodně blízko. Máme malé děti, které tu oslovují teto / babičko apod. Ale vždy jsme se na tom oslovení dohodli, v podstatě dotyční řekli, že si to tak přejí.
Druhá věc je samozřejmě reakce dané staré dámy, chudák dítě.
Ale nejpodstatnější je, že partner po Tvém boku rozhodně není muž, se kterým bys měla plodit další dítě. A to úplně pominu fakt, že jste spolu chvilku. Ženy jako Ty upřímně nechápu. Kolem mne je to samá samoživitelka, která má s přítelem č. 1 jedno dítě, s č. 2 další, někdy řada pokračuje. A fakt je nelituju a nepřispívám na ně v charitě. Přemýšlej a zachovej se v zájmu dítěte, které už máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
22.12.23 18:52

No, co na to říct? Jestli ho máš opravdu ráda a myslíš si, že je to mužský pro tebe, tak máš jedinou možnost. Jeho rodina bude pro tebe tabu. Prostě ať tam jezdí on, ale ať tě pak neotravuje tím, co kdo tam řekl a udělal. A hlavně, bylo by to jen na zkoušku, jestli to bude fungovat. Rozhodně si nepořizujte dítě, dokud si toto mezi sebou neujasníte. Ale pokud by to řešit nechtěl a stavěl by se zády, pak bude nejlepší se rozejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
22.12.23 19:50
@arinecka píše:
Proč ti to tak vadí? Máš oslovení babi spojené se starým člověkem?

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
22.12.23 20:24
@Venetia píše:
Ne to bych neudělala

Tak vidíš. Do takové rodiny prostě nechceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27932
22.12.23 21:09
@Anonymní píše:
Uznávám moje chyba, neměli jsme říkat babi. Ale bohužel si myslím, kdyby jí oslovil paní tak je z toho taky hrůza. Dnes k nim odjíždí. Mě nejvíc mrzí, že to opravdu schytal ten malý. Byl smutný, že si to od něj nevzala a ještě na něj tak krikla, že není babi.. :,( k těm kamarádům a k jeho rodinu, já mu nezakazují aby s nimi netrávil čas. On řekne, že je raději s námi.. pokládám si otázku, co vlastně řekne těm kamarádům, většinou volá s nimi bez mé přítomnosti..no to je asi teď už jedno.. já jsem na 98 procent rozhodla..jen nevím kdy ten krok udělat.

Bývanie, financie zvládneš to sama? Pomôžu rodičia? Byť tebou začala by som si chystať zadné vrátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
23.12.23 00:07
@ludmilaadamkova píše:
Teď jsem si vzpomněla že třeba dcera řekla nějaké paní že má pěknou kočičku :mrgreen: akorát to byla čivava s papírama.Já fakt nevím proč se od batolat očekává naprosto korektní oslovení lidí, věcí, zvířat.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
23.12.23 10:32

Zakladatelka má prostě pocit, že toho člověka zná dlouho, že dítě s ním chce a že se vztah posune dál. Doteď si nepřipouštěla, že by mohl být nějaký problém zvenčí. Asi si to nepřipouštěl ani on. Rodina tu známost tolerovala, protože doufala, že to je jen takové vídání. Manželství a rodičovství si u svého syna nepřeje. Oni nevědí, že si jejich hoch může najít taky někoho, kdo řekne, jaké vnouče byste chtěli, já děti neplánuju vůbec. A zasloužili by si to. Babička se díky dárku při návštěvě krásně předvedla. Využila to dítě, nejzranitelnější bod zakladatelky, aby ji dala najevo nesouhlas a nenávist celé rodiny. Mohli mu přece říct v soukromí, aby si našel holku bez dítěte. A on jim mohl říct, to je moje věc, já mám rád zrovna tuhle. Zakladatelko, ty buď ráda, že se rodina odkopala už teď. Nic dobrého by tě u nich nečekalo. Vykašlala bych se na nějaké návštěvy, pokusy si je získat. Nejsou tvoji nic. Nemusíš k nim být ani přátelská, ani slušná. Pokud o něj stojíš, choď s ním dál, ale žádné dítě, žádná svatba. Ber ho jako zpestření života. Nepíšeš, jak bydlíš, pokud máš své bydlení se synem, nic ti nechybí a můžeš si najít jiného, když tady je rodina taková překážka. Pokud se tvůj přítel neumí za tebe postavit, je to špatně. A do budoucna se to zřejmě nezmění. Počítej s tím, že to bude přetahování a boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
23.12.23 12:33
@PaníBovaryová píše:
Usmernit? To neni zadna urazka, delas, jak kdyby ji rekl „stara pi“.
Coz by sedelo vic, to uznavam.

100 bodu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
25.12.23 08:53
@mojmira píše:
reagovala jsem je na oslovení babi,.Mám vnoučata, která mají nevlastního sourozence, o dost let mladšího. Vnuk k nám přišel a jeho sourozenec mě také hned řekl babičko. Jo, také nejsem jeho babička. To jsem měla říct, neříkej mě tak, nejsem tvoje babička.
Beru to tak, že je to malé dítě. I když u mě to byla trochu jiná situace, ale ta babi tam byla. -

Presne, ja taky nestartuju na kazdy dítě, co mi rekne teto :roll:
Stejne tak manzelka meho otce - vlastní vnouče má zatím jedno jediné, tříleté, přesto jí všech ostatních 5 dětí říká babi už 12 let.

Pamatuju si, jak nám tehdy kdysi, v legraci a u vína, řekla, ze si musí na „babičku“ zvyknout, kdyz jí není ani čtyřicet (táta má mladou ženu), ale ne ve zlem a už vůbec ne před dětmi :srdce:
Maceška je skvělá, všechny nás bere jako vlastní :srdce: a vždycky brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
25.12.23 09:01
@EEKK píše:
Zakladatelka má prostě pocit, že toho člověka zná dlouho, že dítě s ním chce a že se vztah posune dál. Doteď si nepřipouštěla, že by mohl být nějaký problém zvenčí. Asi si to nepřipouštěl ani on. Rodina tu známost tolerovala, protože doufala, že to je jen takové vídání. Manželství a rodičovství si u svého syna nepřeje. Oni nevědí, že si jejich hoch může najít taky někoho, kdo řekne, jaké vnouče byste chtěli, já děti neplánuju vůbec. A zasloužili by si to. Babička se díky dárku při návštěvě krásně předvedla. Využila to dítě, nejzranitelnější bod zakladatelky, aby ji dala najevo nesouhlas a nenávist celé rodiny. Mohli mu přece říct v soukromí, aby si našel holku bez dítěte. A on jim mohl říct, to je moje věc, já mám rád zrovna tuhle. Zakladatelko, ty buď ráda, že se rodina odkopala už teď. Nic dobrého by tě u nich nečekalo. Vykašlala bych se na nějaké návštěvy, pokusy si je získat. Nejsou tvoji nic. Nemusíš k nim být ani přátelská, ani slušná. Pokud o něj stojíš, choď s ním dál, ale žádné dítě, žádná svatba. Ber ho jako zpestření života. Nepíšeš, jak bydlíš, pokud máš své bydlení se synem, nic ti nechybí a můžeš si najít jiného, když tady je rodina taková překážka. Pokud se tvůj přítel neumí za tebe postavit, je to špatně. A do budoucna se to zřejmě nezmění. Počítej s tím, že to bude přetahování a boj.

Amen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
25.12.23 09:13
@Sany80s píše:
Za daných okolností a vzhledem k reakci přítele, to asi není vhodné. Nicméně proč tvoje dítě říká babi prakticky cizí osobě po docela krátkém vztah bez domluvy s ní? To mi taky nepřijde zrovna vhodné.

Hele ty jsi kraksna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
25.12.23 09:16

Zakladatelko, vykasli se na ně, prosím tě. Vždyť se stará kraksna zachovala k tobě a ke tvému dítěti jako nehorazna **** a všichni z jeho rodiny s tím souhlasí.
A ten tvůj to přehlíží

Edit adminem - smazání vulgarismu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42658
25.12.23 09:25

Jestli je toto opravdu příběh ze života (pořád tomu nemůžu uvěřit), tak bych utíkala, až by se mi prášilo za patama. Kdo může takto zareagovat na tříleté dítě?? Ano ano, jen kosočtverec s čárkou… A tam je, koukám, kosočtvercová celá rodina. Věř mi, zakladatelko, že jejich postoj by do budoucna přinášel tolik problémů, že by to zabilo i lásku nebeskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24988
25.12.23 12:51

@Betty MacDonald že jo…
já bych tam už ani nepáchla..
chudák malý kluk… člověk má být s tím, kdo si ho váží a je to oboustranné, z toho plyne i se umět zastat.. tam u nich je špatně všechno…
a navíc další dítě s dalším přítelem, tomu říkám taky NE..

jinak Bettynko i všem lidem dobré vůle- krásné pohodové svátky :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42658
25.12.23 12:56
@Lucy75 píše:
@Betty MacDonald že jo…
já bych tam už ani nepáchla..
chudák malý kluk… člověk má být s tím, kdo si ho váží a je to oboustranné, z toho plyne i se umět zastat.. tam u nich je špatně všechno…
a navíc další dítě s dalším přítelem, tomu říkám taky NE..jinak Bettynko i všem lidem dobré vůle- krásné pohodové svátky :andel: :kytka:

Lucy :srdce: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria