Přítelova rodinaaaa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15178
22.12.23 12:42
@mojmira píše:
Nevidím nic špatného na tom, že chlapeček oslovil babičku babi, vždyť je to malé dítě, to jí měl oslovit např. paní Nováková?

Jak že nevidíš nic špatného na tom, jak tu ženu oslovil? Jeho babička to není. Rodina asi není nadšená z toho že si jejich syn našel tlustou, nevzdělanou ženu s dítětem, která navíc po roce vztahu tlačí na další dítě. A on zakladatelku asi taky moc nežere, když na svátky pojede raději za rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21438
22.12.23 12:43
@Villanelle píše:
A jak dlouho by s ní musel být, aby se stala její rodinou? 8o Já jen, že některým pánům to dělá problém i po několika dětech :nevim:

Nikdy. Jsou tak vychovani, ze manzelka je vetrelec a oni maji zit pro puvodni rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
22.12.23 12:59
@Lucie008 píše:
Proč má dítě říkat babi cizímu člověku, kterého vidělo 3×?! Chudák dítě, děláš mu v životě pěkný guláš. Přestaň tlačit na pilu. Je ti s přítelem dobře? Tak s ním buď, ale žádné dítě po 1 roce, co jste spolu! Přemýšlej hlavou. To, že se znáte 14 let neznamená, že ho znáš. Bydlete spolu 2-3 roky, prožijte vzlety a pády. Budeš mu stát za to si tě vzít?BTW Scénka tebou vytvořená ať dítě předá čokoládu a mandarinky se ti pěkně vymstila. Čekala jsi, že babka bude mít dost slušnosti, no ale neměla a odneslo to tvé dítě.

Přesně, to byla záměrná manipulace naplánovaná zakladatelkou. Odkud asi dítě mělo, že má tu paní oslovovat babi? Ani se popravdě bábě nedivím, že vybuchla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.12.23 13:02
@asddsa píše:
Přesně, to byla záměrná manipulace naplánovaná zakladatelkou. Odkud asi dítě mělo, že má tu paní oslovovat babi? Ani se popravdě bábě nedivím, že vybuchla.

Zvlášť když věděla, že jí ta rodina moc nemusí už z dřívějších návštěv. Babča už asi vybouchla, bohužel to odneslo to dítě, ale možná lepší, že se vzduch vyčistil včas a zakladatelky chlap ukázal, kdo je pro něj opravdu důležitej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1596
22.12.23 13:03
@mamadvou píše:
Proč by on měl tolerovat chování rodiny těžce za hranou? Že by v jiných situacích se chovali výhradně jako slušňáci je nepravděpodobné a je dost možné, že se nebude líbit ani další partnerka.
Tomuhle chlapovi je ovšem jeho partnerka jedno, tak není co řešit. Pokud by mu na ní záleželo, může se slušně ohradit.
Edit: třeba kdyby chtěl vlastní děti, má se toho vzdát kvůli nesnášenlivé rodině?

Jaké chování za hranou? Prostě ji tam nechtějí, tak to dali najevo. Nikdo snad nemá povinnost zvát si do baráku lidi, které tam nechce. Problém vidím v tom, že si ochotu přijmout na vánoce synovu přítelkyni nevyjasnili předem. A to jde každopádně na vrub tomu chlapovi. Jeho vidím jako hlavního viníka celé situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.12.23 13:05

Zajímalo by mě, kdo tu návštěvu inicioval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
22.12.23 13:15
@karkarka píše:
Jak že nevidíš nic špatného na tom, jak tu ženu oslovil? Jeho babička to není. Rodina asi není nadšená z toho že si jejich syn našel tlustou, nevzdělanou ženu s dítětem, která navíc po roce vztahu tlačí na další dítě. A on zakladatelku asi taky moc nežere, když na svátky pojede raději za rodinou.

reagovala jsem je na oslovení babi,.Mám vnoučata, která mají nevlastního sourozence, o dost let mladšího. Vnuk k nám přišel a jeho sourozenec mě také hned řekl babičko. Jo, také nejsem jeho babička. To jsem měla říct, neříkej mě tak, nejsem tvoje babička.
Beru to tak, že je to malé dítě. I když u mě to byla trochu jiná situace, ale ta babi tam byla. -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106570
22.12.23 13:24
@mojmira píše:
Nevidím nic špatného na tom, že chlapeček oslovil babičku babi, vždyť je to malé dítě, to jí měl oslovit např. paní Nováková?

A musí ji oslovovat? Nestačí říct Dobrý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24899
22.12.23 13:37
@karkarka píše:

proč zrovna tlustou??
NO, ono u svobodného bezdětného kluka opravdu nemusí být partnerka s dítětem vždy v jeho rodině vítaná,
asi na to dost tlačí a s tou „babičkou“ je to též pro někoho prostě za hranicí…
pokud se on ani nezastal a ještě tam jede bez nich, tak to moc do budoucna optimisticky nevidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10899
22.12.23 13:56
@Lucy75 píše:
proč zrovna tlustou??
NO, ono u svobodného bezdětného kluka opravdu nemusí být partnerka s dítětem vždy v jeho rodině vítaná,
asi na to dost tlačí a s tou „babičkou“ je to též pro někoho prostě za hranicí…
pokud se on ani nezastal a ještě tam jede bez nich, tak to moc do budoucna optimisticky nevidím…

Pise, ze je postavove vyraznejsi. To je takove kulantni vyjadreni, ze je asi hodne obezni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.23 14:04

Podívej, nějaké rady jsi tu dostala a já se také přikláním, že moc tlačíš na pilu. Jsem v babičkovském věku, ale také bych nechtěla, aby mi cizí dítko říkalo babi, zvláště, pokud ta dotyčná „babi“ nemá vlastní pokrevní vnouče…hele, na mě by to bylo moc hrrr…ale já bych se pak s mladou domluvila, aby mi říkal „teto“, to je takové neutrální a zároveň trošku „do rodiny“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2441
22.12.23 14:10

Já bych docela ráda slyšela vyjádření té rodiny. Zakladatelka píše, že jí nemá ráda nejen jeho rodina, ale i jeho kamarádi. Nevěřím, že by jediný důvod byla její obezita a nevzdělanost. Určitě je v tom i něco jiného, protože kamarádům může být přeci jedno, jak jeho přítelkyně vypadá.
Ale k tomu oslovení babi, to mi nepřijde tak hrozné. Kamarádka naší dcerky také říká mé mamce babičko a ta to bere úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27929
22.12.23 14:19
@asddsa píše:

Tak kľudne mu mohli povedať, daj to babi.. alebo partner zakladateľky ju volá babi, tak malý opakuje. Veď má tri roky, ťažko si uvedomuje nejaké pokrvné súvislosti. Stačilo povedať volaj ma
teta Eliška. A vybavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
22.12.23 14:24

Moje dcera třeba všechny staré pani ve 2 letech oslovovala babi vsechny staré může dědo a měla tendence říkat cizím ženám mami když se s ní delší dobu bavily a cizím mužům tati :mrgreen:

Překvapivě nikdo z toho nikdy drama nedělal opravilo se případně se zasmalo. A jelo se dál.

Teď třeba zase dcera 65 let babičce vyká asi proto že ji vykam já. Tak mě napadobuje.

Zasmějeme se a dobrý :nevim:

• Citovat
  • Upravit
27929
22.12.23 14:26

Jeho rodina ti dala jasne najavo kde ťa má, partner ti dal jasne najavo kde ťa má. Oni si syna nechcú nechať „ukradnúť“, nech si ho nechajú. Mysli v prvom rade na dieťa čo už máš, v tomto ho snáď nechceš nechať žiť. A úprimne, radšej žiadne druhé dieťa ako v takýchto podmienkach. Nehovorím, že má zabudnúť na svoju rodinu, ale ste pár a tak sa majú I k vám správať. On sa vás nezastal a teraz cez vianoce bude radšej s nimi ako s vami. A oni mu tam pekne natlačia svoje dôvody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí