Políbil jsem expartnerku, co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanney
24.1.19 08:26
@Sufurski píše:
Myslel sem si ze ji uz nemam rad…no zjistil sem ze ano,velmi…ona me prestala mit rada,protze si byla jista ze ja ji uz nemam rad…

Jestli tomu dobře rozumím, byl si jí nevěrný a ona si našla někoho jiného…jinak teda nechápu o co jde, protože když máte spolu dítě, tak snad máte nějakou zodpovědnost.

Příspěvek upraven 24.01.19 v 08:30

• Citovat
  • Upravit
káťa
24.1.19 08:30

Já bych si ten mail vyložila tak, že tě má ráda jako tce společného dítěte, dítě tě potřebuje a tak by byla ráda, abys zůstal dítěti nablízku…
Víc bych v tom bohužel neviděla.
Teď jde o to, jestli ti syn (když s ženskou nebudeš) stojí za to, abys kvůli němu zůstával tam, kde jsi, tedy jemu nablízku.

• Citovat
  • Upravit
2805
24.1.19 09:25

Hm a co zkusit znovu randit ? Vrátit se úplně na začátek a nekvaltovat, zkusit to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sufurski
24.1.19 09:29
@Hanney píše:
Jestli tomu dobře rozumím, byl si jí nevěrný a ona si našla někoho jiného…jinak teda nechápu o co jde, protože když máte spolu dítě, tak snad máte nějakou zodpovědnost.Příspěvek upraven 24.01.19 v 08:30

Nebyl sem..jen jsme se odcizili…a ja ji ve vzteku rekl ze ji nemiluju …

• Citovat
  • Upravit
Sufurski
24.1.19 09:31
@Hanney píše:
Jestli tomu dobře rozumím, byl si jí nevěrný a ona si našla někoho jiného…jinak teda nechápu o co jde, protože když máte spolu dítě, tak snad máte nějakou zodpovědnost.Příspěvek upraven 24.01.19 v 08:30
Nebyl sem..jen jsme se odcizili…a ja ji ve vzteku rekl ze ji nemiluju …
@káťa píše:
Já bych si ten mail vyložila tak, že tě má ráda jako tce společného dítěte, dítě tě potřebuje a tak by byla ráda, abys zůstal dítěti nablízku…
Teď jde o to, jestli ti syn (když s ženskou nebudeš) stojí za to, abys kvůli němu zůstával tam, kde jsi, tedy jemu nablízku.

Myslel sem.si to ze vic ocekavat nemam…tak na synovi mi hodne zalezi…

• Citovat
  • Upravit
Sufurski
24.1.19 09:34
@Hanney píše:
@káťa píše:
Myslel sem.si to ze vic ocekavat nemam…tak na synovi mi hodne zalezi…
@hopsalka píše:
Hm a co zkusit znovu randit ? Vrátit se úplně na začátek a nekvaltovat, zkusit to ;)

To bych chtel..rekl sem ji..co spolu zkusit chodit…nereagovala,myslim,ze nekoho ma a nechci se ji do toho motat…ale mam ji rad…a chtel bych aby jsme zase byli rodina…odstranil bych nedostatky,jako byt porad v praci,ve volnu nalepeny na mobilu,jsem ochotny pouzivat telefon kde neni internet…a dal sem vypoved..pujdu tam kde budu normalne.a ne porad

• Citovat
  • Upravit
Hanney
24.1.19 09:51
@Sufurski píše:

Ve vzteku lidi řeknou všelicos … co si teda znovu promluvit … nebo se tak kousla :think:
To by byla škoda, když ty bys to chtěl dát dohromady a si ochotný pro to udělat, to co tu píšeš.
No, řekla bych nevzdávej to … tak jí napiš něco v tom smlyslu, že nikdo jiný jí nebude mít rád jako ty a zrova tak dítě, že jen s tebou jste prostě rodina. Že si ochotný udělat ty změny o kterých píšeš, třeba to zabere.

• Citovat
  • Upravit
695
24.1.19 09:53

Zakladateli, šla bych na to pomalu, jako byste se zase namlouvali. Často je problém v komunikaci, stereotypu, fádnosti vztahu. Možná máte jen krizi, kterou ale časem překonáte. Pokud máš partnerku opravdu rád, máte malé dítě a ona si taky není úplně jistá, ještě bych to nebalila. Dala bych jí čas pro sebe, ale taky se snažila trávit nějaký čas s nimi. Nepitvořila se před ní, neloudila, ale zároveň se snažila dělat všechno pro to, abys pro ni byl zajímavý a aby ji to k tobě táhlo :kytka: Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
24.1.19 09:58
@Filipina píše:
Zakladateli, šla bych na to pomalu, jako byste se zase namlouvali. Často je problém v komunikaci, stereotypu, fádnosti vztahu. Možná máte jen krizi, kterou ale časem překonáte. Pokud máš partnerku opravdu rád, máte malé dítě a ona si taky není úplně jistá, ještě bych to nebalila. Dala bych jí čas pro sebe, ale taky se snažila trávit nějaký čas s nimi. Nepitvořila se před ní, neloudila, ale zároveň se snažila dělat všechno pro to, abys pro ni byl zajímavý a aby ji to k tobě táhlo :kytka: Držím palce.

Ano presne takto se zeny dostavaji na luxusni dovolene, ktere maji zachranit jiz neexistující vztah. A ktere pak chlapy neskutecne se… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
24.1.19 10:21
@Saulus píše:
Ano presne takto se zeny dostavaji na luxusni dovolene, ktere maji zachranit jiz neexistující vztah. A ktere pak chlapy neskutecne se… :mrgreen:

Tvůj případ nemluví za všechny, @Saulus . Zde, v české kotlině, nenajdeš zas tak moc hlupáků, kteří prohráli svou ženu a zároveň byli pracháči. Obvykle jsou holé zádele, co nemají zájem ani o děti, ani o exku. A mnoho jich neplatí alíky.
Zato ti, jako jsi Ty, máte volnou zlatou klec, kam můžete jít něco lapnout. Exky jsou dávno s méně bohatým, ale spokojenější. Vidíš, že ty prachy nezmůžou všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
24.1.19 10:24
@Sufurski píše:

Jo, a to jsi jí řekl, abys měl vlastní pohodlí a klid. Abys nemusel nic - hrát si s dítětem, domácí práce, domácí sex, že.
Tak se nediv. Jiná by to udělala stejně.
Otázka je, jak dlouho to u Vás trvalo, a zda se zcela zlomila. Ten bod zlomu je důležitý. Jestli je ještě těsně před nebo už za.
Nespoléhej na stesk. Pokud byla i před tím hodně sama, tak necítí rozdíl.
Ale dej jí vědět, že jsi změnil práci a budeš více fungovat jako manžel a otec. Pak snad kvůli dítěti a minulosti (pokud byla příjemná a má na co vzpomínat) , by se mohla vrátit.
Nevrátí se, pokud svůj život s Tebou hodnotí jako promarněný a spíš horší než lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sufurski
24.1.19 10:37
@LaPaloma píše:
Jo, a to jsi jí řekl, abys měl vlastní pohodlí a klid. Abys nemusel nic - hrát si s dítětem, domácí práce, domácí sex, že.
Tak se nediv. Jiná by to udělala stejně.
Otázka je, jak dlouho to u Vás trvalo, a zda se zcela zlomila. Ten bod zlomu je důležitý. Jestli je ještě těsně před nebo už za.
Nespoléhej na stesk. Pokud byla i před tím hodně sama, tak necítí rozdíl.
Ale dej jí vědět, že jsi změnil práci a budeš více fungovat jako manžel a otec. Pak snad kvůli dítěti a minulosti (pokud byla příjemná a má na co vzpomínat) , by se mohla vrátit.
Nevrátí se, pokud svůj život s Tebou hodnotí jako promarněný a spíš horší než lepší.

Napsal sem ji To…jen cekam…bud a nebo…chtel sem jen nazor…par lidi rika vykasli se na ni je to kra.. nekdo rika vydrz…kdyz mi dala polibek bxlo to…zvlastni…mozna mi jen nechce ublizit…a ja nevim zda cekat nebo ne,zda se nekomu z vas uz stalo to co me…vzdy rikala si ten nejlepsi na svete…ted opravdu nevim..jen se bojim ze casem i ja zapomenu i kdyz nechci,mam ji moc rad…

• Citovat
  • Upravit
Hroznej puberťák
24.1.19 10:37

@Sufurski hele, jestli je to 20 dnů, tak se především oba co nejvíc hoďte do klidu, nic nehroťte, nedělejte a především nevyžadujte žádný ultimativní prohlášení a rozhodnutí, stejně jich nejste schopni. Teď vámi akorát pořádně cloumaj emoce a víte prd, jak si co rozmyslet, jaký to bude mít následky, co obnáší jaký fungování.

Věnujte se oba děcku, buďte na sebe co nejvíc slušní, nedohadujte se, kdyby se schylovalo k hádce, radši jděte každý jinam, stejně nic nevyřešíte, dejte tomu čas, opravdu delší čas než blbých 20 dnů, a ono se to časem usadí, oba si rozmyslíte, co byste vlastně rádi, jak vám ten druhý chybí nebo nechybí, a pak můžete začít něco řešit. Zkuste fungovat aspoň půl roku v režimu rozumného střídání, chování se k sobě slušně a mile, klidně třeba občas vyrazit na společný výlet, ale nic nehrotit a neřešit. A uvidíš, že se to uklidní.

• Citovat
  • Upravit
14295
24.1.19 10:43

@Sufurski
Překladač:
Nemiluji Tě - tj. mám někoho jiného, miluji jeho …
Mám Tě ráda, jsi otec syna - ten někdo je asi větší de… než ty, bere to přes syna, protože si nevěří a bojí se, že jen kvůli ní by jsi se nevrátil…

Osobně si myslím, že pokud to chce vrátit zpátky tak by měla projevit více snahy, ale třeba jí nedáváš šanci. Vem ji někam v klidu na kafe a uvidíš na čem se domluvíte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sufurski
24.1.19 10:43
@Hroznej puberťák píše:
@Sufurski hele, jestli je to 20 dnů, tak se především oba co nejvíc hoďte do klidu, nic nehroťte, nedělejte a především nevyžadujte žádný ultimativní prohlášení a rozhodnutí, stejně jich nejste schopni. Teď vámi akorát pořádně cloumaj emoce a víte prd, jak si co rozmyslet, jaký to bude mít následky, co obnáší jaký fungování.Věnujte se oba děcku, buďte na sebe co nejvíc slušní, nedohadujte se, kdyby se schylovalo k hádce, radši jděte každý jinam, stejně nic nevyřešíte, dejte tomu čas, opravdu delší čas než blbých 20 dnů, a ono se to časem usadí, oba si rozmyslíte, co byste vlastně rádi, jak vám ten druhý chybí nebo nechybí, a pak můžete začít něco řešit. Zkuste fungovat aspoň půl roku v režimu rozumného střídání, chování se k sobě slušně a mile, klidně třeba občas vyrazit na společný výlet, ale nic nehrotit a neřešit. A uvidíš, že se to uklidní.

Dekuju. Dekuju moc…jsem z toho no mekko,jsem plactivy,coz sem nikdy nebyl…pockam samozřejmě ze ano,stoji mi to za to mit rodinu,sam si pamatuju kdyz si mama nasla jinyho a tata uz me nikdy nevidel…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky