Problém s tchánovci a jejich dcerou.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2033
30.6.20 22:57

@pajinkapajinka @Netopirek ajo, chybka, ano je to malá švagrová. Pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
30.6.20 22:58

Je to spratek a ty měkká a k tomu podrážíš nohy vlastnímu manželovi. Tchánovci si holt na,, stará kolena" udělali princeznu, která jim přerůstá přes hlavu a bohužel na její chování pohlížejí už trochu senilněji. Na zákazu styku vašich dětí s ní bych trvala, ať si o tom myslí, co chtějí. A popravdě, pokud vás to vyloženě nějak neobtěžuje, zachránila bych i prostředního bráchu, protože v tomhle žít, to je peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
30.6.20 23:10

Skoda, ze jsi ji pustila, to uz ted zpet nevezmes. Takhle by mela sanci poznat, jake by to bylo diky svemu chovani zustat chvili sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9117
30.6.20 23:13

Takovýho spratečka už jsem viděla, dopadlo to s ním špatně. V dospělosti už mu rodiče nemohli umetat cestičku a omlouvat jeho chování, takže si opakovaně nabil papulu. Pořád se nepoučil, tak si jí asi ještě párkrát nabije. Tady bych to viděla stejně. Je dobré, že se chlap vašich dětí i svého bratra zastal, těmhle manipulátorům se nesmí ustupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.6.20 23:16

Domů bych ji nebrala, synům venku bych nebránila ji vidět. Jí bych do očí řekla, že u nás bude jen v případě, až přestane dělat scény a být sprostá. Že u nás se chováme slušně. A když už se s manželem na něčem dohodnete, aspoň to dodrž.

Je to spratek. Ale přijde mi dobrý sci-fi mít v 28 letech desetiletou sestru. To si rodičové vyrobili rozmazlence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
30.6.20 23:19

@Netopirek desetileta sestra manžela je fracek. Byla kvůli ní hádka - tchanovci a zakladatelka s manželem. Manžel a nimi teď přerušil na nějaký čas kontakt, jenže ona (sestra malá) přijela na kole za klukama (synem zakladatelky) a zakladatelka ji pustila dovnitř, kvůli klukům, aby si mohli jít hrát a manžel je nastvany.

Příspěvek upraven 30.06.20 v 23:26

• Citovat
  • Upravit
23966
30.6.20 23:20

@alena1995
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
30.6.20 23:28

Hele, pochopila jsem to dobre, ze vy si Zuzku, kdyz je s vami, srovnat umite, ale je problem s rodici? Ona zjevne testuje hranice na vsechny strany. Pokud je detem dobre, tak at se bavej, budou halt dostavat pravidelna skoleni. Ale s rodici bych se o Zuzce nebavila. Umim si predstavit, ze ji vezu k nim, ona pusti scenku, rodice zacnou lamentovat, ja reknu: politujte chudinku, byla u nas zavrena ve sklepe s krysama jako vzdycky, vid Zuzi, vsechno jim to rekni, treba uz te k nam nepustej, tak papa… Melo by je to prestat bavit :think:

Synek obcas dela scenky treba pri hre, vzteka se, ze prohrava, a kdyz me to prestane bavit, tak se mu zacnu fakt megahnusne vysmivat, proste ty pindy zenu do absurdna…zachvili je klid ;)

• Citovat
  • Upravit
5263
30.6.20 23:34

Omluvila bych se manzelovi a holku uz dovnitr nepustila. Vypada to, ze dokud se manzel nerozcilil, porad nekdo holce ustupoval, takze bud tak laskava, nepodryvej autoritu manzela i svou a pokud k vam ma holka zakaz, tak ji dovnitr nepoustej. S klukama se muzou vidat venku. Kdyz si ji vsichni nechate tancovat po hlavach, co se divis, ze se chova, jak se chova. A to, ze nedodrzis domluvene, rozhodne vychovne nepusobi ani na ni, ani na tve deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
30.6.20 23:38

Jsi hloupá. Podrazila si manžela i vlastní děti. Nechápu. Nastavte jasné hranice a ty dodržujte. Je to rozmazlený fracek a vy jen skáčete podle ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.20 00:10

Vím, že byla chyba ji pustit do bytu, ale seděla na schodech, kolo táhla po schodech do třetího patra, protože ho neuměla dát do výtahu tak, aby se vešlo, tam fňukala, že má žízeň a že už bude hodná. Kluci prosili, že si s ní chtějí zahrát stolní hru. Tak jsem ji pustila, řekla jsem jí, že jestli se bude u té hry vztekat, že ví, kde jsou dveře. Hráli si hezky, akorát měla pár prupovídek na mladšího bráchu, že má jít domů, že táta říkal, že mu není 18 a že si nebude dělat co chce. To jsem utnula, hned toho nechala. Pak jsme šli nakoupit a my měli domluvený výlet, tak jsem jí řekla, ať jde domů, že tam s námi nepůjde, protože jsem věděla, že by se to nelíbilo manželovi. Sice si dupla, nafoukla, ale šla. Když přišel manžel z práce, řekla jsem mu to, tomu se to nelíbilo. Ale já jí tam nemohla nechat takhle sedět, bylo mi jí v té chvíli líto a i kvůli Sousedům, jak to vypadá?

• Citovat
  • Upravit
2789
1.7.20 00:21
@Meredithx píše:
Nechápu, proč si ji pouštěla dovnitř :nevim: byli jste na něčem domluvení, kontakt nedělá dobře, holt si ji protěžují. Takhle to budeš zítra řešit zas. Neumíš dodržet slovo? I ta holka teď vidí, že si vše může dovolit, protože už ji k vám zase pouštíš, jak kdyby se nic nestalo. To Teda moc důsledná výchova u vás nebude. :potlesk:

Presne tak 👍. Zakladatelko, meli jste nakroceni k pekne lekci a ty jsi to uplne zazdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.20 00:35
@PaníKadrnožková píše:
Hele, pochopila jsem to dobre, ze vy si Zuzku, kdyz je s vami, srovnat umite, ale je problem s rodici? Ona zjevne testuje hranice na vsechny strany. Pokud je detem dobre, tak at se bavej, budou halt dostavat pravidelna skoleni. Ale s rodici bych se o Zuzce nebavila. Umim si predstavit, ze ji vezu k nim, ona pusti scenku, rodice zacnou lamentovat, ja reknu: politujte chudinku, byla u nas zavrena ve sklepe s krysama jako vzdycky, vid Zuzi, vsechno jim to rekni, treba uz te k nam nepustej, tak papa… Melo by je to prestat bavit :think:Synek obcas dela scenky treba pri hre, vzteka se, ze prohrava, a kdyz me to prestane bavit, tak se mu zacnu fakt megahnusne vysmivat, proste ty pindy zenu do absurdna…zachvili je klid ;)

Ano i u nás to zkusí, nafoukne se, třeba se kousne do spodního rtu, dupne si, jde do jiné místnosti, tam chvíli trucuje, kecá ty svoje prupovídky, ale za chvíli toho nechá, ví, že to na nás neplatí a stejně pak udělá co má. Jako s tím oknem, chlap jí řekl, prostě jdeme, tohle si zkoušej na mámu, na mě to neplatí a na konec šla. Takže jo, je to náročné a dá se to zvládat, rozhodně nám doma neječí na celé kolo, nehází věcmi a podobné výstupy, to jen před rodiči doma. U nich občas udělá fakt scénu jak z filmu a nic se jí neřekne, my už se do toho nepleteme, když tam má rodiče, ani už to nijak nekomentujeme, to nemá cenu a otočí se to proti nám. Tentokrát to ale přeteklo, bylo to poprvé co manžela bouchala, jindy se třeba na něj rozběhne ukazuje pesťovku, ale zastaví se a jde brečet do pokoje. My vždycky po takové scéně odcházíme kvůli naším dětem, aby věděli, že mi tohle netolerujeme. Důvody jsou vždy různé, vždy je to ale proto, že něco neni podle ní, my se zastaneme kluků nebo si jií nikdo nevšímá, tak na sebe upozorní. Není to každou návštěvu, ale je to častěji a častěji a ty scény se stupňují. Když jsou naši kluci u nich bez nás, tak jí poslouchají a je klid, jenže nechci, aby si od ní nechali vše líbit. Oni to ale neřeší, když tam my nejsme, maximálně jdou domu. Tchánovci si to ale vykládají tak, že jen přijdeme my, je zle, jenže to je proto, že za prvé se více předvádí a za druhé ani kluci už jv té chvíli nedelaji vše podle ní, protoze tam jsme my. Tchánovci jsou s tím ale hned hotovi, že je to naše chyba, protože, když tam nejsme hrají si a je klid. Když se kluků zastane i druhý brácha, že viděl, že klukům poroučelaba oni dělali jak řekla, proto byl klid, hned na něj spustí, ať se stará o svoje děti až nějaké bude mít a Zuzku nechá být.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.20 00:45

Ono ji rodiče nemusejí ani nějak rozmazlovat, jen už nemusejí mít sílu to řešit. Manžel byl „vejškrabek“, a jeho rodiče mohli být sebeprisnější, ale po čtyřech dívčích puberta h už tu jeho prostě nedali. Mezi nejstarší sestrou a jím je to cca jak u vás. Hubu si teda nabil pak sám. 😎 Jedna věc mne ale zaujala. Mám 9 jedenáct let starší sestřenici, ale tento přístup ala rodič bych jí v deseti letech už nežrala. Brácha prostě nikdy nebude mít výchovnou autoritu, ani kdyby mu bylo padesát. V tom je vaše nevýhoda. Děláte to dobře v tom, že s rodiči komunikuje manžel. S tím chození k vám - můžete to teď podminečně dovolit, ale při dalším prohřešku utnout.

• Citovat
  • Upravit
13141
1.7.20 00:46
@Russet píše:
je to spratek. Ale přijde mi dobrý sci-fi mít v 28 letech desetiletou sestru. To si rodičové vyrobili rozmazlence.

Tak ja mam o 17,5 roku mladsi sestru. Celkove jsme 3 sestry. Proste me mela mamka v 19 a ji v 36. V dnesni dobe nic nenormalniho. Nicmene moje sestra, kdyz ji bylo 10 vozila meho novorozeneho syna v kocarku i s kamoskama a dalo se s ni v pohode domluvit. Zuzka proste zkousi, co si muze dovolit a rodice ji to zerou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová