Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já bych snad i chápala, že jí rozmazlují, chápala bych, že i holky zlobí a dělají scény, ale kdyby někdo řekl a ještě přede mnou "Zuzanko nic si z toho nedělej, on ti závidí, že jezdíme k moři, když byl brácha malý, nejezdili jsme, neměli jsme koruny, pak začal, že náš syn Zuzce závidí, že měla samé jedničky a on dvojku z češtiny, ", tak bych mu asi dala do dršky.:-)) Vážně bych si s tchánovci promluvila a že jestli tohle budou říkat a ještě před kluky, tak se s nimi budete vídat jen výjimečně.
Příspěvek upraven 01.07.20 v 17:39
@lucenka píše:
Ano, pro mě a evidentně i pro tchanovce jsou chudáci. Když mají tu možnost jet a rodiče je nechtějí pustit.
Jejda, tak ted se zakladatelka rozsype, ze jsou deti tak k politovani
prosim, vystrc hlavu ze zadku a podivej se, jake deti jsou skutecni chudaci a posli jim par kaček za tyhlety kecy v kleci. Abych ti napovedela- deti hladove, deti nemocné, deti opustene, ano ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Jejda, tak ted se zakladatelka rozsype, ze jsou deti tak k politovaniprosim, vystrc hlavu ze zadku a podivej se, jake deti jsou skutecni chudaci a posli jim par kaček za tyhlety kecy v kleci. Abych ti napovedela- deti hladove, deti nemocné, deti opustene, ano
Já někde píšu, že takové děti nelituju?
můžu snad do okruhu dětí, kterých mi je líto, zařadit i děti zakaldatelky. Nebo mi budeš určovat, koho smím litovat? ![]()
@Betty MacDonald píše:
Nehledě na to, že ne každý může vybírat dovolenou mimo celozávodní, že. V posledních letech jsme byli rádi, že nám zaměstnavatel umožnil společných 14 dnů a vlítli jsme do cestovky aspoň na nějakej schopnej Last minute. A že třeba můj zaměstnavatel v poslední době hodně přitvrdil, měla jsem dva týdny nucené v květnu. A to zase v žádném případě nemohl manžel ani dcery.
No tak to uz se jdi vůbec zahrabat, v nejakych destinacich leto jeste nezacalo, zato v jinych uz zacalo pršet…jak k tomu ty tvoje deti, proboha, prijdou
az se ti daj na drogy, tak si vzpomen na lucenku ![]()
@lucenka píše:
Já někde píšu, že takové děti nelituju?můžu snad do okruhu dětí, kterých mi je líto, zařadit i děti zakaldatelky. Nebo mi budeš určovat, koho smím litovat?
Jo takhle
deti s leukemii jsou stejni chudaci jako deti, co nejedou k mori v lednu, ale v cervenci
jezkovy voci, děvče… ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Jo takhledeti s leukemii jsou stejni chudaci jako deti, co nejedou k mori v lednu, ale v cervenci
jezkovy voci, děvče…
Proč to překrucuješ? Ty sis něco šlehla? ![]()
@lucenka píše:
Proč to překrucuješ? Ty sis něco šlehla?
Ne, proc, to pises ty
ja jen ziram, takhle
ale muzes to vysvetlit, klidne ![]()
@lucenka píše:
Ale tak tady zakladatelka nemusí řešit dovolenou, když se tchanovci nabídli, že by děti k tomu moři vzali oni
Ale ne každá škola je tomu až tak nakloněná… Já jsem byla v šoku, když jsme vyřizovali pro dcery omluvenky na dovolenou na Elbě na 18 dní. Těch keců, papírů a blbých otázek…A to na základce patřily k premiantům. Stejně po návratu musely po týdnu na přezkoušení. A šlo jen o září, kdy se opakuje.
@PaníKadrnožková píše:
Ne, proc, to pises tyja jen ziram, takhle
ale muzes to vysvetlit, klidne
Tak snad mi může být líto víc lidí. Ne jen tebou určené skupině.
@Betty MacDonald píše:
Ale ne každá škola je tomu až tak nakloněná… Já jsem byla v šoku, když jsme vyřizovali pro dcery omluvenky na dovolenou na Elbě na 18 dní. Těch keců, papírů a blbých otázek…A to na základce patřily k premiantům. Stejně po návratu musely po týdnu na přezkoušení. A šlo jen o září, kdy se opakuje.
Tak evidentně škola zakladatelky s tím problém nemá, když uvolňuje spolužačku jejího syna ![]()
@lucenka píše:
Proč to překrucuješ? Ty sis něco šlehla?
Ale Lucenko, jsme přece v normální diskuzi. Ty hodíš svůj názor, já svůj a ti druzí mohou mít i jiný, než máš ty. Tohle beru jako těžkou podpásovku.
@lucenka píše:
Tak snad mi může být líto víc lidí. Ne jen tebou určené skupině.
To je pravda, ja zase lituju tebe ![]()
@lucenka píše:
A to proč?![]()
Protoze musis byt neskutecne nespokojena ženská, kdyz si vyberes v jakekoli diskuzi nejakou kravinu a tema tvyma typickyma otravnyma kecama na ni rajtujes tak dlouho, dokud nekoho nevytocis. Jen nevim, jestli jsi neuroticka nebo jen takova votravna, to nevim ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Protoze musis byt neskutecne nespokojena ženská, kdyz si vyberes v jakekoli diskuzi nejakou kravinu a tema tvyma typickyma otravnyma kecama na ni rajtujes tak dlouho, dokud nekoho nevytocis. Jen nevim, jestli jsi neuroticka nebo jen takova votravna, to nevim
No vidíš, a já jsem v reálném životě spokojená. Jen ty máš potřebu pořád do mě rýt. A holt se nebojím poukázat na nesrovnalosti v příběhu zakladatelky nebo napsat svůj názor na věc.