Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonym123456789123 píše:
@pikola oni jsou ukázka právé lásky teda aspoň ze strany dcery myslím že spolu budou a když né aspoň nebudu muset toto řešit
Jak jsou spolu dlouho?
@Russet no ale ona se ptala že kdyžtak po karanténě!?
V 15 bych jí z pokojíčku šmajchlkabinet dělat nenechala. Jsem nejspíš nemoderní matka, ale fakt nemám zájem, abych ráno potkala cizího výrostka v koupelně. Můj byt, můj hrad.
@welovefashion jo ale ona se ptala kdyžtak po karanténě!?
Az bude po tak se uvidí. Neslibovala bych nic.
@Russet no to právě nevím zase tomu nezabrání né stejně se to jednou stane a takhle aspoň budu vědět co a jak a nebude to ve středu někde potajomky
@pikola jo ale já to chci mít vyřešeny pro sebe a otázka po té karanténě příde a já na ní budu muset odpovědět potřebuju zjistit co je správný
@pikola tak přesně to nevím ale od dceřiných 13 let plus mínus necelý 2 roky bych řekla
Nejsi kamarádka, jsi matka. Máš odpovědnost za výchovu dítěte a dělat nepopulární rozhodnutí máš jaksi v popisu práce. Není tvoje povinnost skákat jak dítě píská a dítě se musí naučit, že svět se netočí jen podle jeho přání. I to dítě si potřebuje zažít odmtnutí jeho přání.
Já toho chlapce znám dost dobře a @Russet když nebude ráno v koupelně bude celý den co jsem samozřejmě doma já i dcera samotný je tam nenechávám tak jsou u nás furt
Tak je snad na tobě, jestli kluka doma chceš nebo ne? Já si nesměla večer brát domů kluky nikdy a to jsem u rodičů bydlela do 21 let. Holt to nechtěli, tak jsem to respektovala a na náš (můj s mamkou) vztah to žádný vliv nemělo
Jí hlavně vadilo, že by měla méně soukromí a večer už chtěla prostě relaxovat. Přes den jí mé návštěvy nevadili.
Pokud si jí to normálně vysvětlila (je hodně mladá (na můj vkus) na to, aby si domů tahala kluky na přespání
, navíc teď je snad nějaká karanténa, ne?) a ona se i přes to nafoukla, tak bych vážně popřemýšlela, jaký ten vztah mezi sebou máte
protože tebou normálně manipuluje a vydupává si co chce. Místo, aby si s tebou sedla a promluvila s tebou se chová jak dětsko. A nejhorší je, že ty nad tím opravdu přemýšlíš. ![]()
@Janli píše:
Nejsi kamarádka, jsi matka. Máš odpovědnost za výchovu dítěte a dělat nepopulární rozhodnutí máš jaksi v popisu práce. Není tvoje povinnost skákat jak dítě píská a dítě se musí naučit, že svět se netočí jen podle jeho přání. I to dítě si potřebuje zažít odmtnutí jeho přání.
Myslim, ze to matka neni… Ze pise dceruska.
@Russet no to právě nevím zase tomu nezabrání né stejně se to jednou stane a takhle aspoň budu vědět co a jak a nebude to ve středu někde potajomky
Já jsem měla celkem nepřístupnou matku v tomto (sama rodila v posledním ročníku střední školy těsně po maturitě). Nesměla jsem si v patnácti nikoho vodit domů. S klukem jsem chodila, ale nesouložili jsme. Ani bych se neodvážila zeptat.
Já toho chlapce znám dost dobře a @Russet když nebude ráno v koupelně bude celý den co jsem samozřejmě doma já i dcera samotný je tam nenechávám tak jsou u nás furt
On u vás nemá co dělat. Je karanténa.
@Janli odmítnutí zažila není rozmazlená a máme domluvu že má volnější ruku ale musí se dobře učit uklízet a splňovat si povinosti
Ona bude diktovat podmínky?? Ten gauč je náhodou super vstřícný krok. Dál bych nešla