Problémy s dcerou a jejím přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2805
2.4.20 12:23
@Anonym123456789123 píše:
@jizvíková no nwm ale taky to tak vidím na jednu stranu může být ráda že u nás může trávit tolik času je u nás docela dost

ani v 16 bych se neodvážila našich zeptat, jestli u nás může přespat můj kluk. A to jsme měli vztahy celkem dobré, řekla bych. Prostě tohle ne. Mě osobně to přijde prostě brzy, a to nejsem žádná stará struktura. Nedovolila bych to.

Dle tvých komentářů mám ale pocit, že ty jí to dovolit chceš a tady nenápadně žádáš jen o požehnání. Tak jdi cestou kompromisu: bude ve škole vše O. k., bude po karanténě (což stejně dřív jak za měsíc a půl nebude) tak může přítel spát na gauči. Kompromis pro obě strany, pokud by s tím nesouhlasila popř. by měla nějaké pindy, zatrhla bych jí to úplně. Nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.20 12:28

@hopsalka to je dobrý taky bych to tak udělala :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.20 13:15
@Russet píše:
A co na to rodiče? Oni ho nevyhodili? :roll:

Nevyhodila :) mamka byla úplně v šoku, nečekala ho tam samozřejmě, takže tam zůstal 2 dny.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
13
5.4.20 12:47
@jizvíková no nwm ale taky to tak vidím na jednu stranu může být ráda že u nás může trávit tolik času je u nás docela dost

Ono asi vazne pujde o dceru. Slovo „nevim“ psat zkratkou „nwm“. To dela moje 14leta neter. Prozrazeno. Dospělí tyto zkratky nedelaji, zvlaste, kdyz psala, ze neni zvykla na dotykový mobil atd… :lol: Navíc slecna ani neumi pouzivat carky ve vetach… opravdu jako bych cetla textovky od sve male netere.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Viky41
7.4.20 12:10

@Anonym123456789123 pokud tvá dcera má antikoncepci, a nedělali by hluk v pozdních hodinách, dovolila bych to ale zase ne tak často pouze můj názor :nevim: tak to dělám u se svou dcerou

• Citovat
  • Upravit
9.5.20 20:32

@Viky41 nemá antikoncepci snažím se jí donutit aby si jí nechala napsat ale ona říká že je to jen důkaz toho že jí nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Viky41
1.6.20 22:27

@Anonym123456789123 tak to vás chapu… mozna bych ji vysvetlila a trochu i prehnala ze staci opravdu malicko a pruser by byl na svete.. a pokud si neda rict tak bych zakazala aby ten kluk chodil i na navstevy

• Citovat
  • Upravit
5.6.20 16:46

No já nevím jestli je to správné ale, pochválila jsem jí když jsem u ní našla gumičkovou ochranu protože, když nechce antikoncepci tak lepší než nic a o následcích a věcech ohledně pohlavního styku jsem sní hovořila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
7.6.20 10:58
No já nevím jestli je to správné ale, pochválila jsem jí když jsem u ní našla gumičkovou ochranu protože, když nechce antikoncepci tak lepší než nic a o následcích a věcech ohledně pohlavního styku jsem sní hovořila

Tak jí vysvětli, že ty doma žádného chlapa mít nemůžeš, tak ona ho tam mít taky prostě nebude, jednoduché. To by měla pochopit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová