Problémy s erekcí během soulože

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14662
2.1.15 15:37
@KackaDoup píše:
ano, jiz vím, ale i tak lze delaz spousty veci, jen se zajimat a neresit jen s doktory…ale vim to je nepopularni nazor :kytka:jsem si toho vedoma ;)

Jasně, čáry máry, hakry čakry…uffff :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
2.1.15 15:41
@Anonymní píše:
Ahoj,
oživuji diskuzi a prosím o zachování anonymity.
Mám stejný problém, jako měla zakladatelka. Od začátku vztahu se příteli stává, že mu penis během akce (klasická soulož, kouření, rukou) ochabne. Většinou i ta erekce není pořádně tvrdá a kolikrát jsem na rozpacích, jestli tu mrtvou žížalku dál dráždit, nebo jestli už přestat. Vždy se snažím přítele uchlácholit, že nic se neděje, ale on se pak stáhne a hledí si svého, zatímco já nadržená očekávám, že by mohl aspoň uspokojit on mě. Z mého pohledu je trochu sobecký, ale ho se to dotýká, prý není. Takže ho asi ani nenapadne, že by mohl udělat aspoň on mě :zed: Jsem mladá, přítele miluji, ale neumím si představit, že bych si už neměla sex užívat :oops:
Přítel je dost starší, je mu 36, má diabetes 1. typu, vysoký cholesterol, vysoký krevní tlak, cpe se hromadou prášků a je dost možné, že tyhle nemoci jsou původcem ED. Bojím se příteli naznačit, že mi to vadí - nechci ho ranit, už tak je dost zklamaný sám ze sebe. Myslíte, že by se s tím něco dalo dělat? Vím, že existují různé tablety, ale nebude problémem vysoký krevní tlak? Nemáte někdo zkušenost s těmihle nemocemi a problémem v posteli? Mělo by vůbec cenu, kdyby s tím šel k lékaři?

Cukrovka spojená s vysokým krevním tlakem jsou bohužel příčinou toho, co píšeš.
Nemusí to být jediný důvod, ale to co popisuješ…
Pokud má vysoký tlak tak se s prášky, které zvyšují erekci musí jít poradit s dr.
Ale s tím, že by mohl jinak uspokojit i tebe (otázka jak dlouho ti to bude stačit) nemusí chodit k dr žádnému, na to stačí jen si promluvit a on musí chtít naslouchat :hug: a pokud „neslyší“ tak bych ho vyměnila.
Ne kvůli tomu, že má problémy s erekcí ( to může být i psychika), ale že „neslyší“ :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1282
2.1.15 16:03

@KackaDoup -paní chytrá-on má diabetes 1. typu a to je sakra rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
2.1.15 16:28

Zkuste to zezadu, ty ohnutá a přitom mu prohrabávej zespoda kulky, to by ho mělo stimulovat a měl by být potom tvrdší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
2.1.15 18:19

Zakladatelko… mela bys napsat i neco o sobe, nez hledat problem jen u nej :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1232
2.1.15 19:38

Diabetes mellitus 1. typu je velmi závažné onemocnění, musí si aplikovat inzulin před každým jídlem cca 5× denně.
Samotné onemocnění má velký vliv na potenci. Je to velká psychická zátěž pro nemocného, potřebuje podporu.
K lékaři chodí jistě na kontroly každé 3 měsíce na diabetologii. Lék zatím není, čeká se na kmenové buňky, ale obávám se, že je dají jen diabetu 2
Je dobře, že sportuje, ale i tam je potřeba hlídat neustále hladinu cukru, aby nedošlo k hypoglykémii.
Jestli máš přítele opravdu ráda, tak to neřeš, ale respektuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
2.1.15 19:45

@KackaDoup

@KackaDoup píše:
ano, jiz vím, ale i tak lze delaz spousty veci, jen se zajimat a neresit jen s doktory…ale vim to je nepopularni nazor :kytka:jsem si toho vedoma ;)

neřešit diabetes 1 s lékaři? Není jiného léku než inzulín. Asi jsi nikdy neviděla člověka s hypoglikémii. Když tomu nerozumíš, raději si sedni na ruce.

Můžeš popsat ty sousty věcí, které by vedly k vyléčení DM 1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.15 20:56

@bmimino Děkuji, samozřejmě znám vše, co jste napsala :kytka: Hladinu cukru si hlídá a na diabetologii také chodí pravidelně.

@Electrolux_EHM_4400 Já nevím, co mám osobě napsat? :think: Jsem o 15 let mladší než přítel, štíhlá, bez dětí, mám malá prsa, ale zadek (podle přítele) výstavní… zajímá tě ještě něco? :)

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
2.1.15 21:17
@Anonymní píše:
@bmimino Děkuji, samozřejmě znám vše, co jste napsala :kytka: Hladinu cukru si hlídá a na diabetologii také chodí pravidelně.@Electrolux_EHM_4400 Já nevím, co mám osobě napsat? :think: Jsem o 15 let mladší než přítel, štíhlá, bez dětí, mám malá prsa, ale zadek (podle přítele) výstavní… zajímá tě ještě něco? :)

Klidne pokracuj :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5826
3.1.15 01:24

Milá anonymní, bohužel musím potvrdit to, co napsala @Renatt DM I.typu v kombinaci s hypertenzí způsobuje partnerovi přesně ty potíže, které popisuješ. A nechci malovat čerta na zeď, ale bude to mít časem spíš zhoršující se tendenci :? Problém je hlavně v tom diabetu I. typu, který je nevyléčitelný a způsobuje právě problémy s erekcí. Ted záleží na tobě, jak se k celé věci postavíš, jestli plánujete budoucnost, děti… Jak se k celé věci staví on :nevim: Hlavně nesmí váznout komunikace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
3.1.15 08:26
@KackaDoup píše:
to ma z tech prasku, at zacne zit zdrave a opravdu zmeni zivotni styl, pak budete mi t i sex a on erekci!!36 nemi zadny vec, nemoci ma jak duchodce :roll:a k tomu ze te neuspokoji jinak, radeji no coment.

Tvl, ty si drsna, nemuze za ne, ty kraso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.1.15 14:56
@Renatt píše:
Takže podle tebe je cukrovka a vysoký tlak jen z nezdravého životního stylu?
No nevím, ale když zakladatelka píše, že je přítel štíhlý, jí zdravě a sportuje tak to asi nebude kvůli tomu, že má nezdravý životní styl, co? :zed: :zed:

ta druha ano…i ten tlak, cukrovka prvniho typu ne…a to uz vime ze se jedna o tuhle…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
3.1.15 14:57
@kunča píše:
Tvl, ty si drsna, nemuze za ne, ty kraso.

ted uz vim ze za to nemuze, uz jsme se to dozvedela..nejsem drsna…jsem drsna tak akorat k sobe…protoze kdyz nezacnu zit tak jak mam, dopadnu brzy spatne…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
3.1.15 14:57
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Klidne pokracuj :mrgreen:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.15 14:28

Tak tohle se u nás stává když u toho zůstane puštěná televize a je tam něco stupidního. Manžel už má 46 a jsou věci, které ho při tom dokážou rozptýlit. Naštěstí netrpí sebelítostí nebo pocitem méněcennosti a tak ho prostě vyndá a pokračuje ústy nebo rukou než zase ztvrdne. Ale je fakt, že je to takové „gumové“, jak tu někdo popisoval. Ale asi ne nepříjemné, jen „plave“. Takže doporučuji vypínat televizi a raději i rádio. Pomáhá taky když mu sáhnu na šourek a lehce stisknu, to zabírá dost bezpečně, ale bude to asi indivindy. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky