Problémy s exmanželkou a dcerou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1438
23.4.13 09:33

@haninek - potom ale neplatí, cos napsala: že atraktivnější je VŽDYCKY ten, kdo do hnízda víc přinese :nevim: jako jasně, že peníze některým lidem imponujou a konečně asi každý ví, že s penězi se v podstatě žije snáze, než bez nich. jenže spousta lidí má i jiné životní cíle, než jen získávat peníze a hromadit je v hnízdě, takže znám několik lidí, pro které narození potomka byla změna v tom smyslu, že si našli sice nižší zdroj příjmu, ale výměnou za čas s rodinou anebo znám i ty, kteří nebyli ochotni peníze obětovat a dřív či později jich žena začala mít plné zuby a rozvedla se, navzdory tomu, že „víc nosili do hnízda“. Nebo si našla milence. Ono přeci jenom profesí, kde jde ruku v ruce spousta peněz a dost volného času moc nebude a pro dobře fungující vztah jsou peníze sice důležité, ale zrovna tak důležité jsou společné prožitky, společný zájem o sebe navzájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14618
23.4.13 09:51

@Les2311 To už docela filosofuješ… Zas ti, kteří plně věří teoriím o záměru přírody, by ti řekli, že ženská, která zvolí méně movitého, je nezodpovědná vůči potomstvu. Ale jak říkám, nechci se zaplétat do nesmyslných filosofií. Obě se asi vzájemně chápeme, co chce druhá říct :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.4.13 12:20
@Bábrdl píše: Źivit někoho se ti nechce, ale nechat se živit, to je jiná :mrgreen:

Si piš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale vážně, já jsem ta oběť, já přišla o kariéru kvůli tomu, že máme děti, na tom jsme se předem dohodli, že to tak uděláme, tak jakýpak kua živení. A na to jsem si děti nemusela dělat, abych smrděla v práci od nevidím do nevidím a hlídala je nějaká chůva. Chlap by možná byl doma i rád, ale holt nemá kozy a nemohl by kojit, takhle jsme zas ušetřili za sunar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.4.13 12:24
@Loki01 píše:
Tak já vydělávam asi 3 krát víc nez manžel, mám proste štěstí, ze moje práce je hodne ohodnocena. I kdyby nebyla, dělala bych ji.
Manžel je pracovitý, zodpovědný, ale nema vysokou skolu a tak vydělává min. Vím ale, ze se na něj muzu spolehnout a ze by nás uzivil.
Beru nás jako rodinu a peníze máme dohromady. Neberem to tak, ze nekdo nikoho živí. Peníze pro mě opravdu nejsou dulezite, netoužím po dovolených v Karibiku, miluju to co dělám denne. Je to pro mě určitě jednodušší říct, ze mě peníze nezajímají kdyz je máme, nez pro tebe kdyz nemáš nic.
Ale ten styl…

Mě teda peníze zajímají a právě proto je mám :mrgreen: Kdyby mě nezajímaly, nejspíš bych si jich moc nepořizovala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
23.4.13 12:58
@Julia_E píše:
přijde mi rozdíl, když muž zaopatří rodinu a když je totéž na ženě…v tomto jsem asi staromódní, ale pro mě pořád muž, který se nechá živit od ženy není pravý muž. Mám takového bratrance, jeho manželka pracuje jako architektka, on si už pár let „nemůže najít práci“, ona ho živí a dítě si prý nemůžou dovolit, protože z mateřské by nevyžili

Tak může jít na mateřskou on. :nevim: My bysme z manželova platu taky poměrně živořili, ale já naštěstí vydělávám íc a manžel nemá problém starat se o děti.. tak byl dohromady šest let na rodičáku. A podle mě je to chlap s velkým CH. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
23.4.13 13:01

Jako chápu, že vlastní náhled člověk nepředělá, ani tě nechci přesvědčovat. Jen že je to řešitelný, pokud má člověk příslušný dispozice a přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
24.4.13 08:10
@jdukolem píše:
Nevím mě to nedá.. neznám kamarádku, čili nepíšu konkrétně o ní, ale zarazilo mě..je to fešák a bohatej..ale vůbec mě nepřekvapuje že to není dělník s minimální mzdou :mrgreen:..asi jsem cynik

no i takové věci se stávají, máme známou, které je tak 30-31 a jejjímu chlapovi je 60 a je to zedník, moc nevydělává (spíš ona ano) a je škaredej jak noc :mrgreen: No a teď babo raď, kam si je má povrchní člověk jako já, oba zařadit :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.4.13 09:14
@Madla82 píše:
no i takové věci se stávají, máme známou, které je tak 30-31 a jejjímu chlapovi je 60 a je to zedník, moc nevydělává (spíš ona ano) a je škaredej jak noc :mrgreen: No a teď babo raď, kam si je má povrchní člověk jako já, oba zařadit :lol: :pankac:

Mezi gerontofilky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
25.4.13 21:50

@Bábrdl brrrrrrrr 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24let
26.4.13 10:46
@rachel55 píše:
Radu nemam a ani necitim potrebu tvoji kamaradku litovat, pokud rozvod nebylo jeho svobodne rozhodnuti, tak co ted jako ona ceka??

to sedi

• Citovat
  • Upravit
Petra Kepková
26.4.13 10:51

Že rozvod nebyl jeho svobodné rozhodnutí? Co to podle vás jako je? To ho jako přinutila pod pohrůžkou smrti nebo jak to myslíte? Vážně mě to zajímá, protože si nějak neumím představit, že bych si třeba někoho vzala a nebylo to mé svobodné rozhodnutí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36556
26.4.13 10:54

Je to takové, kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá…
Myslela si, že odloudí chlapa po 24 letech manželství a odloudila ho jen na takovou dobu, aby ji stačil zbouchnout a udělat z ní samoživitelku :cert: a zdrhnout zase do pohody ke své první ženě. A teď můžou mít to dítě na víkendy. To je vaše první vnoučátko? Ne, to je manželův nedávný prohřešek:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.13 11:25
@Petra Kepková píše: Že rozvod nebyl jeho svobodné rozhodnutí? Co to podle vás jako je? To ho jako přinutila pod pohrůžkou smrti nebo jak to myslíte? Vážně mě to zajímá, protože si nějak neumím představit, že bych si třeba někoho vzala a nebylo to mé svobodné rozhodnutí. :nevim:

Ona ho podla slov zakladatelky „vybojovala“. Dala mu noz na krk, bud rozvod, alebo rozchod.

Podla mna si chlapec nevedel predstavit ze o milenku pride, tak sa rozviedol a s milenkou ozenil. Zeny mu ostali obe, jedna bola pravoplatna, s druhou mal „korektne“ vztahy, spolocneho psa a dospelu dceru. No a casom zistil ze u „starej“ zeny mu bolo lepsie, a predsa vsade sa pise ze nevera vztah posilni, tak ten jeho ulet holt posil vztah s prvou zenou :nevim: Prva zena je ocividne natolko osvietena, ze kvoli uletu nepali mosty a so vzniknutou situaciou pracuje. Milenka(druha manzelka) ma holt smolika, tak velmi sa sustredila na to co ona chce, ze nepoznala ze je len aferkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
2.9.13 20:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat