Problémy se sexem s přítelem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
6.4.21 09:36
@free333 píše:
Klidně to je možné, že on nechce ani tu svatbu a děti a řeší to takhle, možná i čeká, že to vyřešíš za něj a skončíš to.Několik podobných případů z okolí a i v rodině znám, po těch 7-8 letech místo svatby byl rozchod.

To já také. Ne vždy se to povede. Dokonce jsem začala chodit i k psychologovi, protože se dělo spoustu věcí, které jsě nezvládala zpracovat. Jen teď přes coronu je to s docházením k němu složitější, tak se v tom víc utápím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
6.4.21 09:37
@akavi píše:
Ono je fakt dost možný, že je utahanej a ta potřeba sexu je prostě snížená a není to jeho priorita (a po osmi letech už to většinou žádný každodenní výbuchy vášní nejsou nikde, spali jste spolu tisíckrát a už to není tak, že člověk celou noc nespal a nemohl se druhého nabažit, protože to bylo nové a klidně to odloží, protože zítra je taky den). Může klidně trochu pomoct úprava denního režimu.

Taky si myslím, že chlap by mohl mít nárok na odpočinek. Kór po 8 letech vztahu, kdy okoukanost je na místě.

• Citovat
  • Upravit
22
6.4.21 09:41
@free333 píše:
No právě…

Diskuse začala o problémech v sexu, ale to je tady druhotné, chlap nechce ani děti, svatbu, je mu to jedno.

U zakl. je blbé, že ty ženy jsou v tomto v nevýhodě, roky šíleně letí, pár let nad ním může dumat, pak se rozejdou, pak to bude trvat, než se dá sama dohromady po rozchodu a kolem 35 znovu hledat partnera na založení rodiny je už skoro pozdě, je to přebrané, může se pak stát, že bude bez dětí.

Tohle jedině rozseknout, at se chlap vyjádří a zkusit se v tomhle věku poohlédnout po někom jiném…

Ano, s tím taky kalkuluju, že když se to nerozsekne, tak skončím bez dětí, protože to může chvili trvat než se děťátko podaří a přece jenom mi bude brzo třicet..a nechci si hledat chlapa jen jako potencionálního otce dítěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
6.4.21 09:43
@akavi píše:
Ono je fakt dost možný, že je utahanej a ta potřeba sexu je prostě snížená a není to jeho priorita (a po osmi letech už to většinou žádný každodenní výbuchy vášní nejsou nikde, spali jste spolu tisíckrát a už to není tak, že člověk celou noc nespal a nemohl se druhého nabažit, protože to bylo nové a klidně to odloží, protože zítra je taky den). Může klidně trochu pomoct úprava denního režimu.

Taky jsem nad tím uvažovala, že s naší náročnou prací plus málo volného času to chce vymyslet jak najím ten prostor na sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.21 09:44

To je pořad dokola, jestli toto není fejk, tak je naivní si na začatku vztahu myslet, že po x měsících nebo letech, budete na sebe nadržení jako na začatku vztahu, jednou všechno omrzí i stalý parner nebo stála partnerka, s tím se musí počítat, když jdete do vzahu, to snad dojde každému. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.21 09:48

My jsme se takhle motali v kruhu cca před rokem a půl. Přítel vstával v 5 do práce, kde byl tou dobou klidně x hodin přes čas, protože se musel dokončit projekt, který se moc nestihal. Takže stres, únava. Do toho ještě sportoval, takže tréninky, turnaje.. Sex jsme měli třeba 1× za 14 dní a to ještě s jeho donucenim. Já si připadala, že mě nechce, že už se mu nelíbim. Prosila jsem, brecela jsem, o to horší to bylo. Pak jsem si řekla, že na to prdim, dam tomu pár měsíců a uvidíme, přestala jsem úplně tlačit. To, že zmizel ten můj tlak a to, že se zmírnil stres z práce, dost pomohlo. Zase spolu spime zhruba 2-3× týdně.
U vás to taky může být únava a stres, ale pokud ti přímo řekl, že ho to nebaví + do toho ta svatba, děti, tak se trochu obávám, že tam bude jiný problém :?

• Citovat
  • Upravit
22
6.4.21 09:56
@Anonymní píše:
My jsme se takhle motali v kruhu cca před rokem a půl. Přítel vstával v 5 do práce, kde byl tou dobou klidně x hodin přes čas, protože se musel dokončit projekt, který se moc nestihal. Takže stres, únava. Do toho ještě sportoval, takže tréninky, turnaje.. Sex jsme měli třeba 1× za 14 dní a to ještě s jeho donucenim. Já si připadala, že mě nechce, že už se mu nelíbim. Prosila jsem, brecela jsem, o to horší to bylo. Pak jsem si řekla, že na to prdim, dam tomu pár měsíců a uvidíme, přestala jsem úplně tlačit. To, že zmizel ten můj tlak a to, že se zmírnil stres z práce, dost pomohlo. Zase spolu spime zhruba 2-3× týdně.
U vás to taky může být únava a stres, ale pokud ti přímo řekl, že ho to nebaví + do toho ta svatba, děti, tak se trochu obávám, že tam bude jiný problém :?

Přesně, ten můj taky dost sportuje, skoro každý den, plus má dost nočních služeb - většinou na covid oddělení, tak mu to drtí psychiku..plus ano, je tam asi zahrabaný větší problém s budoucností, který asi oddaluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
6.4.21 10:24
@jaternicejelito píše:
To je pořad dokola, jestli toto není fejk, tak je naivní si na začatku vztahu myslet, že po x měsících nebo letech, budete na sebe nadržení jako na začatku vztahu, jednou všechno omrzí i stalý parner nebo stála partnerka, s tím se musí počítat, když jdete do vzahu, to snad dojde každému. :mrgreen:

a cim to je, ze to vzdy omrzí jen jednoho z paru, a druhého to drzi třeba dvacet let a porad ma zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
6.4.21 10:31
@jaternicejelito píše:
To je pořad dokola, jestli toto není fejk, tak je naivní si na začatku vztahu myslet, že po x měsících nebo letech, budete na sebe nadržení jako na začatku vztahu, jednou všechno omrzí i stalý parner nebo stála partnerka, s tím se musí počítat, když jdete do vzahu, to snad dojde každému. :mrgreen:

No nebyla bych tak pesimisticka. Jsou pary, ktere jsou spolu mnohem delsi dobu, klidne 20 let a maji sex nekolikrat tydne. Pokud Tobe prijde normalni, ze Ti partner kolem 30 let rekne, ze uz ho to nebavi, tak me teda ne. Da se najit takovy, ktereho to bavit bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
6.4.21 10:33
@Lesunka píše:
Přesně, ten můj taky dost sportuje, skoro každý den, plus má dost nočních služeb - většinou na covid oddělení, tak mu to drtí psychiku..plus ano, je tam asi zahrabaný větší problém s budoucností, který asi oddaluju

Vidis, na sport unaveny neni a dlouhodobe ho bavi, ale sex uz nechce. Mozna tusi, proc s nim jsi. Taky bych nechtela nekoho, kdo je se mnou proto, ze je to financne vyhodne. Urcite bys nechtela, aby si to tady precetl, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
6.4.21 10:40
@Mango_Lassi píše:
Taky si myslím, že chlap by mohl mít nárok na odpočinek. Kór po 8 letech vztahu, kdy okoukanost je na místě.

Jde o to, jak je ten odpocinek dlouhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
6.4.21 10:41
@Josefuna píše:
Vidis, na sport unaveny neni a dlouhodobe ho bavi, ale sex uz nechce. Mozna tusi, proc s nim jsi. Taky bych nechtela nekoho, kdo je se mnou proto, ze je to financne vyhodne. Urcite bys nechtela, aby si to tady precetl, ze?

Samozřejmě že ne. Není to tak, že bych si sama nedokázala vydělat peníze a měla dluhy, to je to poslední, spíš jsem s ním pro jeho povahu a jak se s ním cítím v klidu a dobře..ano na sebe si čas najde vždy a na starost o své zdraví, protože tak relaxuje po práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
6.4.21 10:43
@Lesunka píše:
Ahoj, s přítelem jsme spolu osm let a posledni rok máme problém spolu spát. Mě stále přitahuje, u něj vidím sníženou potřebu o sex. Kdysi jsme spolu spali několikrát týdně, teď je to 1-2× za měsíc. Přítel má náročnou práci, noční služby, často i přes den spí a večer když navrhuji sex tak už usíná únavou. Přes den zase má spoustu aktivit. Bavili jsme se o tom a prý ho sex už nebaví. Nechci o něj jen dokola prosit a škemrat. Už je to v tom stadiu, že když se se mnou nevyspí, tak se rozbrečím a je mi hodně úzko. Zkouším před ním chodit polonahá a skoro nic to s ním nedělá. Jinak máme pěkný vztah, rozumíme se, popovídáme, dotýká se mne, spíme u sebe přitulení. Jen to zasunutí 🤷‍♀️

Jednoznačně změnit prostředí a udělat si čas na sebe.. jedete v zajetých kolejích a chápu že ho nic nebaví. Jeďte na chatu, běžte na procházku, vem si nějaké sexy prádlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
6.4.21 10:46
@Leny5 píše:
Jednoznačně změnit prostředí a udělat si čas na sebe.. jedete v zajetých kolejích a chápu že ho nic nebaví. Jeďte na chatu, běžte na procházku, vem si nějaké sexy prádlo..

Zkusím, říkala jsem si udělat nějaký víkend mimo město a vypadnout pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.21 10:47

Mam partnera (ja 30 a on 27) a sla jsem do vztahu s tim, ze nemusi moc sex. Mela jsem tendenci o to skemrat, nakonec padla dohoda, ze sex bude 2× tydne. No, jenze jak jsem prestala skemrat, misto fnukani jsem vzala knizku a jediny co bylo, bylo provokovani pres den, ale takove nenapadne. Vystrih, spadena lzicka,… A svete div se, unava neunava, ted je on ten kdo zacina a pravidlo sexu 2× tydne se zacalo porusovat. Chlap je lovec a natvrdlej, takze nebud hloupa lan co mu nabehne na nuz, ale hezky ho provokuj a nech ho lovit, on si vsimne.

P. S. Kdyby bylo na Novinkach, ze zena pri hre na lan a myslivce zemrela na strelna ci bodna zraneni, neni to moje chyba. :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky