Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vrba11 píše:Že zdravím kolegu ve zbrani, i já bych chtěl, ale…
Nechápu, s manželem jsme24 let, je mu je 45 let a sex
by chtél každý den.
@Hecate píše:
@Lesunka No, ať už je to prostředek nebo následek, asi je to ve finále jedno. Moc to na sexappealu nepřidá. Jakkoli chápu, že být v sexu odmítaná, rozhodně nevede ke štěstí a pocitu, že jsem žádoucí a milovaná, a dovedu si představit, že bych si nad tím taky pobrečela. Na rovinu, já bych to v té podobě, kterou popisuješ, dlouhodobě nedávala, a to ani teď ve věku, kdy už jsou vztahy hodně o kompromisech.A bohužel to zase signalizuje, že je partnerovi jedno, že se trápíš (předpokládám, že jsi mu vysvětlila, že ten pláč není prostředek nátlaku, ale důsledek odmítnutí). Nebo řekl k tomu něco?
Příspěvek upraven 07.04.21 v 09:59
Většinou reaguje tím, že mě utěšuje a jde vidět, že mu to není jedno, ale aby udělal nějaký krok k lepšímu to také ne
Jak už bylo napsáno, je otázka, jestli ho nebaví sex celkově nebo ho nebaví sex s tebou (a tam může být i ten zástupný problém). Každopádně ženská, která fňuká, protože s ní chlap nechce spát není sexy ani trochu, o tom jsem přesvědčená. To, že tě utěšuje, by ještě jakž takž mohlo být dobré znamení, že mu na tobě (platonicky) záleží, ale možná se fakt zkus toho fňukání a doprošování zbavit a uvidíš, co to udělá. ![]()
@vrba11 píše:
Nechápu, s manželem jsme24 let, je mu je 45 let a sex
by chtél každý den.
To by mě teda taky nebavilo, všeho moc škodí. Ale pokud vám to oběma vyhovuje, proč ne ![]()
@Lesunka píše:
To jste šťastná žena
No prvních deset let bylo dost divokých, ale že byly dvě děti
tak jsme to spolu vydrželi. Mě bylo 18 když jsem se vdávala
a byla jsem těhotná. Manžel byl o 4 roky starší, ale taky těch
zkušeností neměl. Neužili jsme si za svobodna tak jsme to doháněli
v manželství. Nyní na to vzpomínám, no hrůza.
Vše špatné je k něčemu dobré. Uvědomili jsme si, že to nikde jinde
lepší není a ustáli jsme to. Manžel je jinak prima chlap, trochu samotář
moc toho nenamluví, ale je pracovitý, postavil sám domek, je moc hodný
a v posteli skvělý, proto i po čtyřicítce s ním zažívám krásné milování.
@Julča001 píše:
To by mě teda taky nebavilo, všeho moc škodí. Ale pokud vám to oběma vyhovuje, proč ne
Tak občas vynecháme, ale máme takovou sexuální hru, jednou začínám já
druhý den on a to nás baví.