Proč babičky, nechtějí být babičkami?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Snorlaxik
13.8.24 22:25
@Anonymní píše: Více

No tak člověk s Alzheimer půjde do Alzheimer centra. Vše se dá řešit.

• Citovat
  • Upravit
74217
13.8.24 22:28

A tahle nějak si Hurvínek představoval válku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.24 22:29
@Snorlaxik píše: Více

Ziju na dedine, senioru tu znam pomerne dost a pouze od jednoho jedineho jsem slysela, ze udelal dobre, ze sel do domova. Jenze pochopila jsem proc, dum by v tak hroznem stavu, ze uz ji padal na hlavu, mela suchy zachod. Dva synove ji na tom dome evidentne s nicim nepomohli. Tato jedina si to chvalila, jinak znam desitky dalsich, co tam do dvou az tri let sesli a zemreli…

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
13.8.24 22:31

No vidíš a já zase zn.ty, kterým to prospělo a jsou tam spokojení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.24 22:32

To by to musel podepsat, ze tam chce :mrgreen:
On si nic neprizna.

• Citovat
  • Upravit
22896
13.8.24 22:33
:D. Vis, ze sdileny pokoj pro 2 stoji v takovem domove 28tisic. Kdyz chces svuj pokoj, tak to je jeste mnohem drazsi. Nemuzes tam mit domaciho mazlicka, vyber ze 2 jidel. Mas tam postel, 1 zidli a 1 skrin pro kazdeho a 1 stul, 1 televizi, 1 stul pro oba. No a to je asi tak vsechno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
13.8.24 22:33

Existují soudy, takže může být stanovený opatrovník ;)

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
13.8.24 22:34
@Oriseka píše: Více

Ach jo.. existují i byty, kde může být domácí mazlíček ;) v těch bytech bývá i kuchyňka, můžeš tam mít svůj nábytek.

• Citovat
  • Upravit
22896
13.8.24 22:40

Pro lidi s Alzhaimrem? To jsou domy se zvlastnim rezimem, kde lidem perou, davaji jidlo 5 krat denne, uklizi, dvere jsou zakodovane. Zadne byty, zadna kuchynka, pokoje malicke. Slo tam dat vlastni jen kreslo. Pokoj pro 2 je strasne drahy a pro jednoho uplne nerealny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
13.8.24 22:40
@Anna766 píše: Více

Největší ironie je, že ona má od babičky hlídání klidně týden v kuse, ale tady bude poučovat zas už :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.24 22:41

Moje znama mela otce v soukromem zarizeni. Byl na tom hodne spatne, tak si rikala, ze na tech poslednich par mesicu ho umisti do soukromeho domova. On se tam dal dokupy a jakztakz tam prezival par let. Spocetla si, ze uz ji to vyslo na 1 mil Kc jenom na doplatcich. Tak se rozhodla, ze ho da do statniho, tam tusim uz nedoplacela, ale spolubydlici mu jedl jeho jidlo a vozikem mu prekazel v ceste, tatinek uz bohuzel temer nevidel. Rikal ji, ze uz chce umrit, ze je to trapeni. :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.24 22:43

Ale on neni ve stadium, ze by o sobe nevedel, zatim je to pocinajici alzheimer, takze se to projevuje jen obcas (ale i to je neprijemne). Zas tak lehke, jak to vidis, to neni.

• Citovat
  • Upravit
Snorlaxik
13.8.24 22:45

Nepsala jsem, že si mazlíčka můžeš vzít do domova se zvláštním režimem ;) psala jsem, že se takový člověk dá do domova umístit.

• Citovat
  • Upravit
33706
13.8.24 22:46

Kdyby do dvou tři let. Náš bývalý soused během dvou měsíců. Fyzicky nezvládal bydlení v druhém patře bez výtahu, mentálně svěží tak, že strčil do kapsy třicátníky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
13.8.24 22:47

Tak pak záleží, jak se k tomu rodina postaví. Vše se dá řešit když se chce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová