Proč nevystoupit z EU?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12921
25.9.15 21:53

@nostress ja spis myslela, ze je spravne to respektovat. V cechach kdyz v parlamentu se vetsina rozhodne tak dany zakon taky projde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
25.9.15 21:54
@annaei píše:
@nostress tvuj nazor je zalozen na totalni nevedomosti

To není jenom můj názor. Neznám ve svém okolí člověka, který by to neviděl stejně jako já. Nevím kde žiješ, ale obyčejní lidé mají už celé slavné unie plné zuby a kdyby to šlo, tak vystoupí třeba hned. Ale ty budeš zřejmě zase nějaká provokace, nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
25.9.15 21:54

Já bych je prostě vůbec do Evropy nepustila…nechápu, proč je zachraňují u evropských břehů místo aby je lifrovali zpátky do Afriky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.9.15 21:56
@annaei píše:
@Malaga ona nam vrospka unie nic spatneho nedela. Spoustu narozeni je vymysl ceskych poslancu pod hlavickou eu. Ja si taky myslim, ze v nekterych vecech je to silena byrokracie. Stejne to ma svuj smysl a ucel. Nesouhlasim z jejiich postavenim k uprchlikum ja bych postavila zed kolem eu, ale to je muj nazor a neni vetsinovy tak holt musime respektovat to, co bylo rozhodnuto. Stejne k nam zadny imigranti neprijdou doted si zazadalo o azyl asi 30 lidi

Bohužel už se pracuje na způsobu, jak nám je vnutit a udržet je tu. Navíc to budem my, kdo je bude muset živit, ubytovávat, poskytovat jim lékařskou péči a v případě zájmu vzdělání. I kdyby 100× chtěli k Němcům, tak ti, které Angela vypudí, tam můžou bejt leda pod mostem a pást se na trávě :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
25.9.15 21:58

@nostress nejsem provokace, ale ziju v Lucembursku, kde podle meho nazoru vypuklo silenstvi. A obrovska vlna slidarity, kterou nechaou ja bych je vsechny poslala domu. Na druhou stranu obhajuji Eu, protoze jeji rozhodnuti o uprchlich je podle me spatne, ale nutno ho respektovat jako rozhodnuti vetsiny. O teto problamatice dost vim, protoze mama to zsedani psala. A tim ze se pohybuji kolem lidi pracujici pro eu dost chapu tu instituci. A spousta veci mi prijde vtipna, co se traduje v novinach. Na druhou stranu ve spouste vecech ( treba jak se eu chova ke svym zamestnancum) popira to co sama hlasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
25.9.15 21:58

@Malaga v tomhle stoprocentne souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.9.15 21:59
@Malaga píše:
Já bych je prostě vůbec do Evropy nepustila…nechápu, proč je zachraňují u evropských břehů místo aby je lifrovali zpátky do Afriky…

tak spekulace jsou různé, proč…Já vůbec nepochybuji o tom, že to někdo mocensky řídí. Někdo, v jehož zájmu je destabilizovat Evropu. Přitom řešení je tak jednoduché - oplotit, zajistit ostrahu hranic a hlavně - maximálně jim stáhnout dávky.
Když jsem dnes četla projev Angely v Německém parlamentu, vzpomněla jsem si na Hitlera. Mimo jiné mlela cosi a nové Evropě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
25.9.15 22:00

Možná je to mimo, ale když jsem si dělala zbroják, tak jsem chtěla skupinu B - ke sportovním účelům, zároveň jsem si udělala i E - k ochraně života, zdraví nebo majetku…přišlo mi to takové zvláštní, protože jsem neměla pocit, že bych to snad někdy potřebovala…no a dneska jsem ráda, že ho mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
25.9.15 22:01

@rokris bud se zbláznila nebo je to msta pro německo, bohužel pro celou Evropu, fakt šílený co nás čeká. Oni melo o přerozdělávání určitého počtu jenže sem lezou denně tisíce dalších takže okamžitě jak to začlo to měli řešit a ne je ještě zachranovat :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
25.9.15 22:01
@annaei píše:
@nostress ja spis myslela, ze je spravne to respektovat. V cechach kdyz v parlamentu se vetsina rozhodne tak dany zakon taky projde

To jo, ale kolik už takhle odhlasovali kdejakých ptákovin, jenom proto, že to odhlasovala většina. Ta naše rádoby demokracie nás taky ještě dostane do pořádného průšvihu a nejenom ohledně imigrantů, ale tam se nám to všem nejvíce vymstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
25.9.15 22:03

@nostress kolik se v cechach odhlasovalo nesmyslnych zakonu taky more

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
25.9.15 22:04
@nostress píše:
To není jenom můj názor. Neznám ve svém okolí člověka, který by to neviděl stejně jako já. Nevím kde žiješ, ale obyčejní lidé mají už celé slavné unie plné zuby a kdyby to šlo, tak vystoupí třeba hned. Ale ty budeš zřejmě zase nějaká provokace, nebo tak něco.
Člověk vždy žije v nějaké sociální bublině. Že máš kolem sebe jen takto smýšlející lidi neznamená, že neexistují lidi s opačným názorem.

Také např. neznám ve svém širokém okolí nikoho, kdo volil Zemana.

Někdy je potřeba se trochu podívat ze své ulity, jiný názor opravdu nemusí znamenat provokaci.

• Citovat
  • Upravit
59394
25.9.15 22:09

@annaei a to je právě špatně :jazyk:, ta blbka je sem pozve teda do neměcka a když vidí co se k nim valí tak najednou řve že si je musíme vzít všichni, vždyt ta osoba je úplně mimo a Evropa to má spočítané. Doufám že jednou EU se rozpadne a čim dřív tim lépe, jako kam tohle povede když se sem valí taková invaze, navíc co to je za lidi :poblion: :poblion:. Vždyt jich je šílené množství a chlapi co mají bojovat tam utíkají :jazyk:. jediné co by pomohlo by byly hodně přísné podmínky pro přijetí a zbytek zpět a finančně jim to taky osekat aby měly snahu chodit do práce a ne se válet a státe plať a my si tady bude žít dle našich zákonů :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
25.9.15 22:15
@Meha píše: Člověk vždy žije v nějaké sociální bublině. Že máš kolem sebe jen takto smýšlející lidi neznamená, že neexistují lidi s opačným názorem.

Také např. neznám ve svém širokém okolí nikoho, kdo volil Zemana.

Někdy je potřeba se trochu podívat ze své ulity, jiný názor opravdu nemusí znamenat provokaci.

Já jsem ho taky nevolila, ale to neznamená, že s ním někdy nesouhlasím. Nevím co si představuješ pod pojmem „sociální bublina“.Jsem podnikatelka, pohybuji se ve společnosti lidí všech věkových a sociálních skupin. Názory ostatních samozřejmě respektuji, od toho je diskuze. Pokud bych nechtěla diskutovat, tak sem nebudu psát. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
25.9.15 22:23

@Markéta80 o tom nerozhodli jenom nemci ty nemaji takovou hlasovaci prevahu, ale vetsina. Ja s tim take nesouhlasim a prijde mi to silenost a podle je teda jedno jestli bylo rozhodnuto nebo ne, protoze stejne to vsechno bude jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová