Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše:
Si vybíjí vztek u tebe?
No to jako primo ne. Ale je proste protivnej a nasranej. A ja neumim bejt moc empaticka.
Ale uvidim. Uz jsem mu napsala, at se uklidni nez dojede. Ze tu na nej cekaji 3 holky s dobrou naladou. Tak uvidime…Pak Vam dam vedet lidicky. Ted pobalim deti a jdeme mu naproti.
@Detsa píše:
Potřebuju sehnat keratinovou terapii na vlasy, jako má vévodkyně Meghan. To se mi líbí… konečně bych neměl tak hrozný vlasy. Jsem se zas dozvěděl informaci
Nekdo ti rekl, ze mas hrozny vlasy? A nebo jsi nasel clanek o tom jaky sampon pouziva Meghan?
Jinak na Kralovskou rodinu mi nesahej. Ja jsem nima posedla
![]()
@Detsa píše:
Ne-e spíš naopak mi hodně holek/žen pochválilo vlasy, že by takové chtěly. Ano, mám hezké vlasy - ale spíše na ženu. Na muže jsou hrozné, nepraktické
.
Nic takového neznám - hezké vlasy jsou hezké vlasy, to neokecáš.
… máš takový to nafouklý afro nebo co? ![]()
@Detsa píše:
Takový to afro nemám. Mám hrozně jemný, hustý a točí se mi. Když je nechám delší, tak se mi občas udělají prstýnky
. Hrozný… Není šance udržet nějaký účes vůbec. Ale opilý holky měly tendence si sáhnout. Párkrát jsem zažil v minulosti, že se mě ptaly, jestli si můžou sahnout na mé vlasy
. Vlastně i jeden kluk jednou
![]()
.
Tak to si nech
A sahla bych si taky
![]()
@Detsa Zkousel jsi zehlicku na vlasy?
Kluk ma prstýnky, všichni říkají, ze vypadá jako andilek (hmm), me připadá spíš jako květák.
Taky bych to nemusela..
A co jako, že se točí? Prstýnky měli i mušketýři
Jediné, co Ti uznám, je ta jemnost - to je fakt z hlediska majitele nepraktické, pořád to někam lítá. Měls někdy opravdu dlouhé vlasy?
Člověče, ty vůbec nevyužíváš svůj balící potenciál, stačí Ti nahodit udičku… respektive pramínek vlasůůůůů (do kroužku stočený) ![]()
@Detsa Tak když se nelíbilo, tak co se dá dělat. Jsem v tomhle neobjektivní, dlouhé vlasy můžu ![]()
@Detsa píše:
Co mi zbývá. Leda bych vévodkyni oslovil… jinak se směješ, ale jednou jsem zkoušel jeden přístroj, který ti odhadne pohlaví podle očí. No, hádej na co mě to odhadlo
![]()
. Ne že se mi budete smát
Mimozemšťana ![]()
@mrav píše:Čau fešáku! Dnes bylo pivobraní, já dvě desítky ani nevím od jakych pivovaru, kluk dvě dost dlouhý skvarkovy tyčky a poskotacil si tam s detma. Oba spokojeni.
@Zkai Ahoooj, jak bylo na dětském dnu?
Obdarovali jste své koťátka něčím? Kluk teda dostal od babičky auto s karavanem, což je nejlepší věc na světě (má jich jen pět, ze jo..), jinak nic, já mu furt něco kupuju..
@Detsa píše:
Co mi zbývá. Leda bych vévodkyni oslovil… jinak se směješ, ale jednou jsem zkoušel jeden přístroj, který ti odhadne pohlaví podle očí. No, hádej na co mě to odhadlo
![]()
To existuje???
@Detsa píše:
![]()
Tak třeba, když uz fakt chces, tak zehlicka nebo ta keratinova zalezitost
Třeba je to ale opravdu Tva prednost
Ale ja se nesmeju Tobe
, ale sobe, ze jsem trhla, neudržela se a sahla Ti do vlasu (jako kakaradka samozrejme)
A Ty by ses mohl nastvat…No a co, tak mas zensky vlasy
Nahodou to muze byt kouzelny ![]()
@Zkai píše: Čau fešáku! Dnes bylo pivobraní, já dvě desítky ani nevím od jakych pivovaru, kluk dvě dost dlouhý skvarkovy tyčky a poskotacil si tam s detma. Oba spokojeni.Obdarovali jste své koťátka něčím? Kluk teda dostal od babičky auto s karavanem, což je nejlepší věc na světě (má jich jen pět, ze jo..), jinak nic, já mu furt něco kupuju..
Nejmenší dostala takovou tu hlavu co se namočí a mají na tom vyrůst vlasy či co.Kluk knížku. Nejstarší nic protože už není dítě.