Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5283
1.6.18 15:57
@Detsa píše:
Si vybíjí vztek u tebe? :nevim:

No to jako primo ne. Ale je proste protivnej a nasranej. A ja neumim bejt moc empaticka. :mrgreen: Ale uvidim. Uz jsem mu napsala, at se uklidni nez dojede. Ze tu na nej cekaji 3 holky s dobrou naladou. Tak uvidime…Pak Vam dam vedet lidicky. Ted pobalim deti a jdeme mu naproti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
1.6.18 16:02

@vertunka At se ti ho podari zklidnit :hug:

• Citovat
  • Upravit
5283
1.6.18 21:52
@Detsa píše:
Potřebuju sehnat keratinovou terapii na vlasy, jako má vévodkyně Meghan. To se mi líbí… konečně bych neměl tak hrozný vlasy :think:. Jsem se zas dozvěděl informaci

Nekdo ti rekl, ze mas hrozny vlasy? A nebo jsi nasel clanek o tom jaky sampon pouziva Meghan?
Jinak na Kralovskou rodinu mi nesahej. Ja jsem nima posedla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.6.18 22:05
@Detsa píše:
Ne-e spíš naopak mi hodně holek/žen pochválilo vlasy, že by takové chtěly. Ano, mám hezké vlasy - ale spíše na ženu :lol:. Na muže jsou hrozné, nepraktické :).

Nic takového neznám - hezké vlasy jsou hezké vlasy, to neokecáš. :jazyk:… máš takový to nafouklý afro nebo co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
1.6.18 22:17
@Detsa píše:
Takový to afro nemám. Mám hrozně jemný, hustý a točí se mi :nevim:. Když je nechám delší, tak se mi občas udělají prstýnky :oops:. Hrozný… Není šance udržet nějaký účes vůbec. Ale opilý holky měly tendence si sáhnout. Párkrát jsem zažil v minulosti, že se mě ptaly, jestli si můžou sahnout na mé vlasy :roll:. Vlastně i jeden kluk jednou 8o :mrgreen:.

Tak to si nech :dance: A sahla bych si taky :oops: :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2206
1.6.18 22:20

@Detsa Zkousel jsi zehlicku na vlasy?

Kluk ma prstýnky, všichni říkají, ze vypadá jako andilek (hmm), me připadá spíš jako květák.

Taky bych to nemusela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.6.18 22:24

A co jako, že se točí? Prstýnky měli i mušketýři ;) Jediné, co Ti uznám, je ta jemnost - to je fakt z hlediska majitele nepraktické, pořád to někam lítá. Měls někdy opravdu dlouhé vlasy?

Člověče, ty vůbec nevyužíváš svůj balící potenciál, stačí Ti nahodit udičku… respektive pramínek vlasůůůůů (do kroužku stočený) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122162
1.6.18 22:28

@Zkai Ahoooj, jak bylo na dětském dnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.6.18 22:38

@Detsa Tak když se nelíbilo, tak co se dá dělat. Jsem v tomhle neobjektivní, dlouhé vlasy můžu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148363
1.6.18 22:39
@Detsa píše:
Co mi zbývá :nevim:. Leda bych vévodkyni oslovil… jinak se směješ, ale jednou jsem zkoušel jeden přístroj, který ti odhadne pohlaví podle očí. No, hádej na co mě to odhadlo :cert: :mrgreen:. Ne že se mi budete smát :(

Mimozemšťana 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
1.6.18 22:41
@Anna766 píše:
Mimozemšťana 8o

Kokršpaněla? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.6.18 22:43
@mrav píše:
@Zkai Ahoooj, jak bylo na dětském dnu?
Čau fešáku! Dnes bylo pivobraní, já dvě desítky ani nevím od jakych pivovaru, kluk dvě dost dlouhý skvarkovy tyčky a poskotacil si tam s detma. Oba spokojeni.

Obdarovali jste své koťátka něčím? Kluk teda dostal od babičky auto s karavanem, což je nejlepší věc na světě (má jich jen pět, ze jo..), jinak nic, já mu furt něco kupuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
1.6.18 22:45
@Detsa píše:
Co mi zbývá :nevim:. Leda bych vévodkyni oslovil… jinak se směješ, ale jednou jsem zkoušel jeden přístroj, který ti odhadne pohlaví podle očí. No, hádej na co mě to odhadlo :cert: :mrgreen:. Ne že se mi budete smát :(

To existuje???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
1.6.18 22:47
@Detsa píše:

Tak třeba, když uz fakt chces, tak zehlicka nebo ta keratinova zalezitost ;) Třeba je to ale opravdu Tva prednost :dance: Ale ja se nesmeju Tobe 8o, ale sobe, ze jsem trhla, neudržela se a sahla Ti do vlasu (jako kakaradka samozrejme) 8) A Ty by ses mohl nastvat…No a co, tak mas zensky vlasy :hug: Nahodou to muze byt kouzelny :mavam:

• Citovat
  • Upravit
148363
1.6.18 22:48
@Zkai píše: Čau fešáku! Dnes bylo pivobraní, já dvě desítky ani nevím od jakych pivovaru, kluk dvě dost dlouhý skvarkovy tyčky a poskotacil si tam s detma. Oba spokojeni.Obdarovali jste své koťátka něčím? Kluk teda dostal od babičky auto s karavanem, což je nejlepší věc na světě (má jich jen pět, ze jo..), jinak nic, já mu furt něco kupuju..

Nejmenší dostala takovou tu hlavu co se namočí a mají na tom vyrůst vlasy či co.Kluk knížku. Nejstarší nic protože už není dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí