Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2206
2.6.18 21:02

Už hodinu čekám na Detsovu fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
2.6.18 21:08
@Detsa píše:
Navíc podvádí :(. Todle psal i u Ludmily, když vydala fotky :think:

Náhodou, dneska jsme spolu bodovali u Icemanovy diskuze" Jak tuhle zapeklitou situaci vyřešit." A to tam byl i profesor. No, stojí to za to. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148374
2.6.18 21:09
@Detsa píše:
Neblázni. Tak hezké fotky se tu objevily, to nemůžu kazit. Eště pošli ty a Anička @Anna766 :kytka:. Dneska nebudu spát 8o

Nemůžu, byla bych moc k poznání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148374
2.6.18 21:19
@Detsa píše:
@Anna766 nenuť mě to dělat… Prosííííííííím :hug: :mrgreen:

Máš to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
2.6.18 21:28
@Tamtama píše:
I já si dnes nechala přírodní vlny. :lol: První den to vypadá dobře, když nechám vlasy volně uschnout na vzduchu (v dnešním vedru skoro 3 hodiny), ale zítra už budu jak čarodějnice. :zed:

AHa, tak to se mne vlni jeste vic :think:…jen prave uplne „na povrchu“ jsou nekdy skoro rovny…kolem usi mam obcas kudrny :roll: a nezehlim, neni cas, ale zase si barvim, jen ty prsa nemam zadna, tak je jasne, ze ty jsou prirodni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
2.6.18 21:29
@Detsa píše:
Jee to je škoda. Máš fakt krásný prameny vlasů ;). Být tvůj muž, tak to budeš nosit takhle povinně :mrgreen: :cert:. Vzhledem k tomu, že máš mou oblíbenou barvu eště vlasů :oops:

Jo manzel mi taky porad rika, at si to necham prirodne. On to ma na me rad ;). Nicmene nejvetsi radost mi udelal, kdyz mi koupil k narozkam super zehlicku na vlasy. To bylo takovy gesto, ze chtel abych se hlavne ja citila dobre :srdce:. A ja chci fotku tvych vlasu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
2.6.18 21:30

@Tamtama A proc to teda vlastne zehlis, ja v tom carodejnici nevidim, podle mne jsou krasny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
2.6.18 21:32
@Lenka_Hal píše:
AHa, tak to se mne vlni jeste vic :think:…jen prave uplne „na povrchu“ jsou nekdy skoro rovny…kolem usi mam obcas kudrny :roll: a nezehlim, neni cas, ale zase si barvim, jen ty prsa nemam zadna, tak je jasne, ze ty jsou prirodni :pankac:

Vlasy bych rekla, takovy normalni. Ale ta postava? To je TOP. To chci taky. Hned!. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.6.18 21:33
@Lenka_Hal píše:
@Tamtama A proc to teda vlastne zehlis, ja v tom carodejnici nevidim, podle mne jsou krasny :think:

protože za prvé v běžných podmínkách nemám čas si v 5 ráno umýt vlasy a nechat volně uschnout, za druhé je z toho čarodějnice až druhý den, když to vyžehlím, vydrží to klidně ty 3-4 dny, než si vlasy znovu umyju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
2.6.18 21:34
@vertunka píše:
Vlasy bych rekla, takovy normalni. Ale ta postava? To je TOP. To chci taky. Hned!. :pankac:

Dyt tam neni nic videt…teda skoro :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
2.6.18 21:35
@Tamtama píše:
protože za prvé v běžných podmínkách nemám čas si v 5 ráno umýt vlasy a nechat volně uschnout, za druhé je z toho čarodějnice až druhý den, když to vyžehlím, vydrží to klidně ty 3-4 dny, než si vlasy znovu umyju..

Ja chodim s mokryma vlasama klidne do prace… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148374
2.6.18 21:35
@Lenka_Hal píše:

To co je vidět je luxusní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
2.6.18 21:36
@Lenka_Hal píše:

No a co profilovka? Ty jsi jak lanka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
2.6.18 21:37
@Detsa píše:
Tak teď poukázku na keratinovou terapii, ať jsi štastnější bez práce se žehličkou :kytka:. Nenápadně se zmíníš a za chvilku ji máš :P
ale to by bylo nefér, já se nemůžu takhle zakrýt :nevim:

Vymluvy! Dej si pres ksicht smajlika treba :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148374
2.6.18 21:38
@vertunka píše:
Vymluvy! Dej si pres ksicht smajlika treba :*

Však ať hodí fotku zezadu. ;)

• načítám...
  • Citovat