Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Detsa píše:
Navíc podvádí. Todle psal i u Ludmily, když vydala fotky
Náhodou, dneska jsme spolu bodovali u Icemanovy diskuze" Jak tuhle zapeklitou situaci vyřešit." A to tam byl i profesor. No, stojí to za to.
![]()
@Detsa píše:
Neblázni. Tak hezké fotky se tu objevily, to nemůžu kazit. Eště pošli ty a Anička @Anna766. Dneska nebudu spát
Nemůžu, byla bych moc k poznání ![]()
@Tamtama píše:
I já si dnes nechala přírodní vlny.První den to vypadá dobře, když nechám vlasy volně uschnout na vzduchu (v dnešním vedru skoro 3 hodiny), ale zítra už budu jak čarodějnice.
AHa, tak to se mne vlni jeste vic
…jen prave uplne „na povrchu“ jsou nekdy skoro rovny…kolem usi mam obcas kudrny
a nezehlim, neni cas, ale zase si barvim, jen ty prsa nemam zadna, tak je jasne, ze ty jsou prirodni ![]()
@Detsa píše:
Jee to je škoda. Máš fakt krásný prameny vlasů. Být tvůj muž, tak to budeš nosit takhle povinně
![]()
. Vzhledem k tomu, že máš mou oblíbenou barvu eště vlasů
Jo manzel mi taky porad rika, at si to necham prirodne. On to ma na me rad
. Nicmene nejvetsi radost mi udelal, kdyz mi koupil k narozkam super zehlicku na vlasy. To bylo takovy gesto, ze chtel abych se hlavne ja citila dobre
. A ja chci fotku tvych vlasu ![]()
@Tamtama A proc to teda vlastne zehlis, ja v tom carodejnici nevidim, podle mne jsou krasny ![]()
@Lenka_Hal píše:
AHa, tak to se mne vlni jeste vic…jen prave uplne „na povrchu“ jsou nekdy skoro rovny…kolem usi mam obcas kudrny
a nezehlim, neni cas, ale zase si barvim, jen ty prsa nemam zadna, tak je jasne, ze ty jsou prirodni
Vlasy bych rekla, takovy normalni. Ale ta postava? To je TOP. To chci taky. Hned!. ![]()
@Lenka_Hal píše:
@Tamtama A proc to teda vlastne zehlis, ja v tom carodejnici nevidim, podle mne jsou krasny
protože za prvé v běžných podmínkách nemám čas si v 5 ráno umýt vlasy a nechat volně uschnout, za druhé je z toho čarodějnice až druhý den, když to vyžehlím, vydrží to klidně ty 3-4 dny, než si vlasy znovu umyju..
@vertunka píše:
Vlasy bych rekla, takovy normalni. Ale ta postava? To je TOP. To chci taky. Hned!.
Dyt tam neni nic videt…teda skoro ![]()
@Tamtama píše:
protože za prvé v běžných podmínkách nemám čas si v 5 ráno umýt vlasy a nechat volně uschnout, za druhé je z toho čarodějnice až druhý den, když to vyžehlím, vydrží to klidně ty 3-4 dny, než si vlasy znovu umyju..
Ja chodim s mokryma vlasama klidne do prace… ![]()
@Lenka_Hal píše:
Dyt tam neni nic videt…teda skoro
To co je vidět je luxusní.
@Lenka_Hal píše:
Dyt tam neni nic videt…teda skoro
No a co profilovka? Ty jsi jak lanka ![]()
@Detsa píše:
Tak teď poukázku na keratinovou terapii, ať jsi štastnější bez práce se žehličkou. Nenápadně se zmíníš a za chvilku ji máš
…
ale to by bylo nefér, já se nemůžu takhle zakrýt
Vymluvy! Dej si pres ksicht smajlika treba ![]()
@vertunka píše:
Vymluvy! Dej si pres ksicht smajlika treba
Však ať hodí fotku zezadu. ![]()