Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Zkai píše:
V hospodě se přece nemusí jen chlastat!
Třeba i šoustat?
@vertunka píše:
Lidi musim se vam pochlubit co se mi povedlo. Vcera jsem byla doma jen s miminem. Tak jsem toho hnedka musela vyuzit a vyrazila jsem nakupovat. Koupila jsem si svetly kalhoty v takku za 900,–. Prijdu domu, hodim je do pracky a dalsima novyma svetlyma vecma, mela jsem tam veci asi za 700 plus ty kalhoty. No a po vyprani vyndavam veci a vsechno obarveny. Ja myslela, ze nebudu. A vite co se stalo? Prodavacka zapomnela na tech kalhotach takovej ten pi.cus proti kradezi a ten je naplnenej nejakou barvou a prasklo to. Ja jsem si toho vubec nevsimla, protoze to bylo vevnitr v kapse. A u novych kalhot me fakt nenapadlo sacovat kapsy
. Takze jsem jim to tam dnes byla omlatit o hlavu a zitra kvuli tomu přijede nějaky vedení. To jsem zvědava co mi řeknou. Asi jen, ze jsem krava a mela jsem je prohlidnout. A ja jsem prohodila oknem 1600,–. Parada
.
@Detsa píše:
Já skončil s hospodama někdy ve 20 letech už.
OK, tak kam pujdem?
![]()
@mrav píše:Tak o to jsem se jednou pokusila, ale nevydržela. Tak tenhle for mi tedy unikl.Ty jsi neviděla Babovřesky?
![]()
@joy.division.control píše:
OK, tak kam pujdem?![]()
![]()
A vám dvou doporučuju ten Petřín.
@joy.division.control píše:
OK, tak kam pujdem?![]()
![]()
Za tebou, za tebou - tu správu pošlem v krídlach anjelov.
![]()
@mrav píše:
Proč– TED – nespíte?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hmmm tak to jo.Takže já teď nespím,poněvadž jsem na emiminu ![]()
@Anna766 píše:
Co bys tak řekla?
O kojení,o vaření,o hubnutí?nevím ![]()
@GabinkaCh píše:
O kojení,o vaření,o hubnutí?nevím
Diskuze,překvapivě,je o tom proč zrovna teď nespíte ![]()
@GabinkaCh píše:
O kojení,o vaření,o hubnutí?nevím
Nic moc temata teda… O kojení jsme se ještě nebavili, to je pravda. Výzva hlavně pro Detsu a Mrava. Určitě maji co říci.
A nespim, protože už třetí noc tu v křoví cvrkaj ty hlučný svině a to se fakt nedá.