Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lenka_Hal píše:Nemusim vedet vsechno.....
Kamarad z Australie mi vykladal, ze tam zije pavouk, co je strasne velky a navic se rad stahuje do lidskych obydli. Jednou ho pry probudil, jak mu stal na obliceji…starsne se lekl, zabil ho, jenze hned potom objevil asi pry mamu, a ze tu musel umlatit telefonim seznamem. A ze se jich hnusi, tak ji chtel vysat, aby ji nemusel chytat, ale ze neprosla tou hadici, jak byla velka…
Mámu pavouka nebo svojí?
![]()
@Lenka_Hal píše:
Nechapu, ze se to muze nekomu libit, mozna to v realu neni tak hrozne, ale na te petce je fakt jako chlap…
A mě se líbí. A víte co se mi líbí dál - že na tohle tělo musí makat denně, řešit co bude jíst a v jakém objemu apod. a to už několik let. To znamená, že ta holka je cílevědomá, že je na sebe dost přísná a že ví co chce. A to je pro mě taky sexy.
@Prof. Farnsworth píše:
A mě se líbí. A víte co se mi líbí dál - že na tohle tělo musí makat denně, řešit co bude jíst a v jakém objemu apod. a to už několik let. To znamená, že ta holka je cílevědomá, že je na sebe dost přísná a že ví co chce. A to je pro mě taky sexy.
To jsme tu sami, profesore? ![]()
@mrav píše:
To jsme tu sami, profesore?
hele, Detsa je tady taky. Třeba se ukážou i holky.
@Prof. Farnsworth píše:
Byl bych rád. At nemusím vyvolávat. Vím o Aničce, pretekám s ní, taky Tamtamu jsem viděl v diskuzi o sexu. Co vyvolat matku diskuze vertunku a zeptat se jí na názor?
@mrav píše:
Byl bych rád. At nemusím vyvolávat. Vím o Aničce, pretekám s ní, taky Tamtamu jsem viděl v diskuzi o sexu. Co vyvolat matku diskuze vertunku a zeptat se jí na názor?
Tamtama diskutuje o sexu jo? ![]()
Já koukám už po stomilionté na Chalupáře.
@Anna766 píše:
Tamtama diskutuje o sexu jo?
Já koukám už po stomilionté na Chalupáře.
Píše, že stejně jako já nemá sex, jelikož je bud v práci, nebo s dětma a na sex nemá čas. Je zajímavé, že tu diskuzi založila také Anna - prodavačka erotickýsh pomůcek z Prahy. Má tam i fotku a řeknu ti - kočka. Taky jsem jí napsal, že je krásná. ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
@mrav píše:
Píše, že stejně jako já nemá sex, jelikož je bud v práci, nebo s dětma a na sex nemá čas. Je zajímavé, že tu diskuzi založila také Anna - prodavačka erotickýsh pomůcek z Prahy. Má tam i fotku a řeknu ti - kočka. Taky jsem jí napsal, že je krásná.
To bylo od Tebe mily ![]()
@Malaga píše:
A nepsala co nejvic frci?
Prý vibrátory. A že tam chodí smažky a úchyláci. ![]()
Jasne nesmazky a neuchylaci nakupuji pres net a nechavaji si to posilat jako potravinove doplnky ![]()
@mrav píše:
Píše, že stejně jako já nemá sex, jelikož je bud v práci, nebo s dětma a na sex nemá čas. Je zajímavé, že tu diskuzi založila také Anna - prodavačka erotickýsh pomůcek z Prahy. Má tam i fotku a řeknu ti - kočka. Taky jsem jí napsal, že je krásná.
Tak tuhle diskuzi jsem teda přehlídla. ![]()
@mrav @Detsa @Lenka_Hal
V pohode, vidim
A vůbec se mu nedivim
Moc ji to sluší 
Jakej prusvih?