Proč teď nespíte?

• Fotoalbum (49)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148268
29.6.18 21:39
@Zkai píše:
Příští léto hromadně poslem děti do Mariánek…

Fajn.Beru pětikilo na týden za dítě.Jsem levná ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148268
29.6.18 21:40
@Zkai píše:
@Anna766 Ty mas vlastně bohaté zkušenosti, kam se strkají školáci? Me mela.měsíc mama a měsíc táta. Tata me teda nikomu nedával, mama me asi vnutila babičce, nejaky tábory taky byly, ale nevím jestli hned jako prvnacek. To fakt nejsou nějaký družiny od školy?

Myslíš přes prázdniny,nebo vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148268
29.6.18 21:43

@Zkai my byli s bráchou na táborech už od 1 třídy. Já to nenáviděla a protrpěla, milovala jsem babičku a prázdniny u babičky. Brácha byl na táboře ve svym živlu a babičky to strpěl neb se nudil. Až když povyrostli bratránci a mohli spolu celé dny dělat kraviny, tak ho to začalo bavit i u babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
29.6.18 21:44
@Anna766 píše:

Pres prázdniny. A nabizim litr týdne! :mrgreen: koukala jsem jen tak na primestke tábory a čtyři tisíce za týden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122117
29.6.18 21:44
@Anna766 píše:

O tvých zkušenostech snad nikdo nemůže mít pochyby. Může tě předběhnout jen rychlokvaška, nebo kometa. :P :lol: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
29.6.18 21:48

@Zkai u nás příměstské do 2000, ale za prvé mi nevyhovují časově, když dojíždím, a za druhé bylo obsazeno už únoru..
@Anna766 beru to, ale bez nároku na reklamaci :lol:
Na klasickém táboře by se staršímu líbilo, ale má na noc plínu a nepočítám, že by to za rok bylo jinak, takže ho tam stejně poslat nebudu moct. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148268
29.6.18 21:48
@Zkai píše:
Pres prázdniny. A nabizim litr týdne! :mrgreen: koukala jsem jen tak na primestke tábory a čtyři tisíce za týden..

Přes prázdniny jsem dlouhá léta pracovala,protože to je sezona.Takže jsme to dělali s mužem úplně stejně jako přes rok.Střídali jsme se o péči o děti proti sobě,a když něco,tak mi pomáhal můj skvělý taťka.Pohlídal,vzal děti na zahradu nebo někam na výlet.Byl skvělý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148268
29.6.18 21:49
@mrav píše:
O tvých zkušenostech snad nikdo nemůže mít pochyby. Může tě předběhnout jen rychlokvaška, nebo kometa. :P :lol: :pankac: :mavam:

Proč myslíš? 8o teď nějak nevím jestli je to kompliment nebo narážka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148268
29.6.18 21:51
@Tamtama píše:
@Zkai u nás příměstské do 2000, ale za prvé mi nevyhovují časově, když dojíždím, a za druhé bylo obsazeno už únoru..
Na klasickém táboře by se staršímu líbilo, ale má na noc plínu a nepočítám, že by to za rok bylo jinak, takže ho tam stejně poslat nebudu moct. :zed:

Tady je příměstský tábor,velmi slušný a oblíbený ale je to każdoročně okamžitě plný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122117
29.6.18 21:53
@Anna766 píše:
Proč myslíš? 8o teď nějak nevím jestli je to kompliment nebo narážka.

Kompliment tobě, narážka na mě a Petrunu. Detsu mezi rychlokvašky nepočítám, je něco, jako Finsko v hokeji. Jak řekl kdysi Slovenský komentátor: Najvetšími smolinármi boli opet Fíni. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2206
29.6.18 21:53
@Tamtama píše:
Na klasickém táboře by se staršímu líbilo, ale má na noc plínu a nepočítám, že by to za rok bylo jinak, takže ho tam stejně poslat nebudu moct. :zed:

Je fakt ze na táboře když jsem se tři dny neprevlikla, ani do pyžama, tak si toho nikdo nevšiml. A s tvoji pracovní dobou je to fakt na prd.
Jezis já zas horzne premejslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
29.6.18 23:33
@Prof. Farnsworth píše:
Mě začala dnes odpoledne dovolená a už po hodině co jsem byl z práce jsem zjistil, že se hrozně nudím. Asi se v pondělí zajdu podívat do práce. A ne, vůbec nejsem workoholik a už vůbec se o víkendech nepřipojuju na svůj pracovní počítač přes VPN :mrgreen:

Ja pracuju bezne i o vikendu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
29.6.18 23:36
@Prof. Farnsworth píše:
Já si všehno cpu do telefonu/počítače. Pamatuju si zásadně jen nepotřebné věci, jako třeba celé pasáže z Cimrmanů, jména německých generálů, komunistických diktátorů apod. Horší je, že si kolikrát nemůžu vybavit jména kolegů.

Proste vis, co je dulezite :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
30.6.18 00:53
@Zkai píše: Čau, co vízo dneska? @Tamtama ty máš školního kluka ne? A @D- račice ty taky? Teda vyvolávání furt nefunguje a ani jednu jsem dlouho neviděla.. :?

No čauves no obě dítka postupuji do dalšího ročníku :mrgreen: tak jsem ráda že jsme ten školní rok zvládli :pankac:
Zdravím všechny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1588
30.6.18 09:33
@Prof. Farnsworth píše:
Mě začala dnes odpoledne dovolená a už po hodině co jsem byl z práce jsem zjistil, že se hrozně nudím. Asi se v pondělí zajdu podívat do práce. A ne, vůbec nejsem workoholik a už vůbec se o víkendech nepřipojuju na svůj pracovní počítač přes VPN :mrgreen:
:P :P :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky