Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Hele jo, kupodivu, jsou hrozně příjemné a nevadí mi. Chtěla jsem to jednou zkusit, abych si změřila kvalitu spánku a zjistila jsem, že je to ok. Je fajn, když se můžu podívat na ruku a zkontrolovat, že dcerka už se fakt budí na mléko a ne jen kvůli zubům ![]()
@entropy píše:
Lepší řešit dárek k narozkám déle před než po![]()
@Anna766 Hodně štěstí s prací!
@vertunka Jojo, byla to blbá noc, nemohla jsem usnout a budila se.
Děkuju. To víš psala jsem jí teprve podruhé v životě, první byla za jedna a s pochvalou lektora, tak jsem si myslela jak to podruhé bude mazácky v pohodě, no a není, stresuju se stejně. ![]()
@Tamtama píše:
Tak se tedy chlubím těmi svými Pottery
Ty jsou hezcí, koblížci
![]()
@vertunka píše:
My meli taky dobrou nocmlade usnulo v pul dvanacty, a porad spi
. A starsi vstavala ted. Tyjo muzeme k vam prijet na obed??
My budeme mit kureci se zampiony. Na polivku prdim, tu varim jen o vikendu.
To bys z Mariánek až na Valašsko nestihla. Jen do Prahy je to odsud asi 5 hodin. Pak ještě 2 do Mariánek. Nebo si pořid letadlo.
![]()
@Tamtama nadhera
jsi moc sikovna a kluci rozkosny
.
Jako predstavte si. Mimino chrapalo 10 hodin v kuse
. Na co si stezuju?? ![]()
@mrav píše:
To bys z Mariánek až na Valašsko nestihla. Jen do Prahy je to odsud asi 5 hodin. Pak ještě 2 do Mariánek. Nebo si pořid letadlo.![]()
![]()
Vertunka je z Mariánek? ![]()
@vertunka píše:
@Tamtama nadherajsi moc sikovna a kluci rozkosny
.Jako predstavte si. Mimino chrapalo 10 hodin v kuse
. Na co si stezuju??
Tak jsem se šla mrknout a fakt jsi z ML. ![]()
@Tamtama gratulace ke školní docházce! Půjde s kamošema ze školky?
Detsa je mrtvej???
Já včera vařila vepře se spenatem, hovězí v mrkvi, svickovou a spenatovou polivku. Odpoledne se kluk předvedl na hristi, ze jsem ho za trest vzala na poštu. Večer úplně hotovo.
@Zkai je to pravděpodobné, ale složení tříd se uveřejní až na konci srpna, letos navíc jen podle registračních čísel, takže se to vlastně dozvíme až první den školy..
@Detsa píše:
Utajené rande jsem neměl, nebojte. Moje požadavky zůstavají i po zkušenostech stejný. Ale vidím, že by ste mě už chtěly zabít
.
Pozdrav, poděkování, rozloučení???
![]()
@Detsa píše:
Já nemám moc požadavků… hnědé dlouhé vlnité vlasy, plné rty, malý nos, modré milé oči, uhrančivý pohled, 165 cm, do 60 kg (abych ji unesl), medový hlas a když už jsme u detailů tak dvojky-trojky prsa. Pak musí být hodná, milá, přítulná, romantická
, nebát se tančit v dešti
, moc se na mě nebude zlobit za hloupé vtipy a chyby
- smysl pro humor, empatická, přiměřeně spontánní
, spíše optimistka, otevřená a přiměřeně ukecaná
. Nekuřačka, bezdětná ale časem se tomu nebrání
. a mít podobné záliby.
Celá já v minulém století, až na ty oči, ty mám zelené.