Pomoc pro nemocná dvojčátka Šarlotku a Esterku

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20189
21.8.12 11:32

Ahoj holky a Caty, ty jsi blázinek, my tu právě čekáme na to, co vy a děti? Tedy hlavně i malý, jak dopadl apod. :hug:
Byli jsme na ortopedii a prý to nemáme tak hrozné, že u větších dětí je to zcela normální, že to tak vykřivují a nemusím tam ani nosit botky na konzultaci. Prý to nemám extra hrotit, stačí opravdu dodržovat pevnou kotníkovou obuv a na pevné podlaze rozhodně ne bosky. Ani jsme nedostali zprávu, jen si to dr. poznamenala a máme se přijít ukázat tak za 3-4 měs. bude se to jen sledovat zatím.
Jeřábku, ptala jsem se ti na tvou malou a prý je to rozhodně na konzultaci, aby to někdo viděl, protože prý záleží na konstituci těla a svlastvu. Takže pro klid duše budeš fakt muset s malou raději zajít.
Jsem ráda, že jsem se nezapomněla zeptat, už jsme byli na odchodu a pak jsem si vzpomněla :D

• načítám...
3259
21.8.12 11:53

Ahoj holky, já nějak nestíhám psát. Většinou jsem tady přes mobil a když už mám napsanej text tak mi zkolabuje mobil a mě se to už nechce psát znova.

S čepičkama se popravdě pěkně se. u. Nějak se nedaří, furt pářu a pářu. Teď dodělávám jednu ale už teď se mi zdá že bude větší a přitom to dělám podle návodu, kterej byl dělanej na stejnou míru hlavy jakou má malá, tak neevím. uvidíme, však do ní doroste.

Baru na víčka stále myslím.

Já asi budu muset jed koupit nový papučky, v těch co jsem ji koupila mě přijde že se jí chodí špatně. chodí v nich tak nějak divně a tím i víc padá. v sandálkách chodí líp, takže doma chodí bosa nebo v sandálkách.

No já si u té kadeřnice můžu navymýšlet věcí, ale je to kamoška u které za stříhání neplatím a bude se platit jen za barvu. Kamoška už prý volala na SOS linku Welly nebo od koho má barvy, co udělat aby mě ta vymyšlená barva chytla. Tak prej dostala pár rad, tak jsem zvědavá jak to dopadne. Jak budeme končit tak přijede maldej s malou, a bude se stříhat i malá, sice nemá moc dlouhý vlásky, ale ona se tak strašně potí a prý aby ji zesílili. tak jsem zvědavá, jestli ji udržíme v klidu hihi.

Baru super účes. Já už nedám dopustit na krátký vlasy. POkud jsem měla dlouhý vlasy tak mě nevadili, ale až jsem to nechala střihnout, tak už jedině krátký. hlavně to musí být pořádnej úlet. hihi

• načítám...
21.8.12 12:15

Very ještě že na ortopedii to tak hrozné není to bude dobré neboj
caty jasan pošlu ja myslela že si ji už pamatuješ hihi když jsi ji tolik používala co malej?? jak je na tom???jiank jako si tele ne nevím pro nenapíšeš
:think: :( žany no ja nechtěla ale prostě mě ten ankáč chytil takže jsme pankáč hihi co už no vlásky dorostou pak určo hoť foto jak to máš ty

• načítám...
20189
21.8.12 15:16

Žanýsku, říkám, obdivuju, že máš takovou trpělivost s čepičkama ;) Ono u botiček, papuček, když je malá zkouší a chodí v tom jako by nic, jako by je měla na nožičkách pořád, tak se mají vzít, když sedí i velikost apod., když se ti něco nezdá už v obchodě jak v tom chodí, tak nebrat. Proto my jsme s malým klidně i hoďku v obchodě :lol:
Baru, taky jsem ráda a hlavně klidnější, že se to jen sleduje a budeme chodit na kontroly, zda se to nehorší nebo tak :palec:
Další kolo fotek holky :srdce: je toho fakt hromada, kdo chce pošlu přes skype :lol:

• načítám...
20189
21.8.12 15:36

Ještě přidám momentky nebo spíš naše blbnutí :lol:

• načítám...
21.8.12 17:04

No ženy moooooooooooc vám to sekne :hug: :hug:
a ja mám v krvi bakterie strepkokoka takže nevím co s tím hih snad to bude ok

• načítám...
24392
21.8.12 17:23

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, mám už asi měsíc a půl moje vnoučky dvojčátka a asi zůstanou u nás, u babičky a dědy. Záleží jak ještě všechno dopadne u soudu. Takže nic nemůže jít jednoduše. Už jsem říkala, že jsem snad musela být v minulém životě serijový vrah, že se na mě neustále lepí jaden problém za druhým.

• načítám...
3754
21.8.12 17:23

@teredes ahoj, no u mě je stále pohodička, paráda, já si tu mateřskou fakt užívám, vím, že se mi to už nikdy nevrátí tak si prostě užíváme každej den, akorát se teda moc nepředřu, páč s mou náturou, že práce neuteče a hlavní je pohoda a spokojený děti = spokojená mamina tak jednám dle tohohle přesvědčení a nikam se neženu, takže káfička s kamarádkama, dětičky si pohrajou mezi sebou, odpol. vegetíme doma, páč venku je nedýchatelno a kolem půl sedmé jezdíme teprve ven :-) cca na hodinku a půl, pak zas domů ;) vegáček no, vím, že mi to brzo skončí, tak si nepřidělávám další starosti pokud nejsou…
Ten Tvůj průběh před porodem - udat děti, dopravit se do porodky mě celkem děsí, no, stihneš to, chtěla jsem Ti napsat, že porodní bolesti od poslíčků poznáš určitě, ale pak jsi napsala že druhý porod trval jen 3 hodiny, no, to není zas tolik času zkoumat zda jsou to ještě poslové nebo se už fakt otvíráš… :think: ale vím, že to zmááákenš :palec:

@Barunka maminka píše:
Ahojiky holky moje neteře jsou Vaneska Viktorie Melánie Amálie Natálie a Jůlinka

Baru to jsou suepr jména :potlesk: fakt jako jste originální rodinka :palec: jménama myslím ;)

• načítám...
3754
21.8.12 17:33
@teredes píše:
Tak jsem mu dneska nasmazila hromadu rizku a okurkovej salatek :mrgreen:. Takze u nas klid.

tak a už vím co bude zítra k obědu, dík za inspiraci :palec: mám na to fakt chut, halvně ta kombinace s tím okurk. salátem :dance:

@Barunka maminka super rozchuch, Ty divoško, mě by nic takovýho neslušelo, páč se kromě řas skoro nemaluju.. a k tomuhle chce i trošku make-upu asi máznout, vid..

@Veryska81 PARIS - chci tááááááááááám, jsi mě táááák namlsala těma fotkama :! :srdce:

• načítám...
3754
21.8.12 17:45

@Veryska81 Honzík je moc šikovnej s těma plenkama suchýma i spinkáním, ale to sje mti psala už včera, je to radost vid!

@Barunka maminka dej sem zas nějakou fotku berušek, dlouho se tu kočky maličké neukázaly a jako s těma nožičkama, to je super, pořád říkám, že jsi nejlepší :hug:

@Caty píše:
Holky, jinak zdravím, poctivě vás čtu, ale jen čtu no. Máte tady takový debatní kroužek hezký, že se mi ho už ani nechce kazit. :hug:

@Caty jen se koukej přidat, písni zas nějaký zážitky a jak se vám vede - taky tam máte takový horko a jak to zvládají dětičky, malá asi dobře vid a co Domíšek - cákají se v bazénku?

@Žanysek a jaké bačkůrky jsi naposled koupila?
a teda s Tvým účesem fakt maximálně napínáš, když i kadeřnice volala na SOS linku :palec:
ale čepička pak bude stát za to!!

@Barunka maminka píše:
No ženy moooooooooooc vám to sekne :hug: :hug:
a ja mám v krvi bakterie strepkokoka takže nevím co s tím hih snad to bude ok

Baru a neví se kde jsi k tomu přišla? Ti zas dali ATB nebo dělají s tím něco?

@Daša 2 jé, to je smutný s tím soudem, ale zas veselý, že se doma nenudíte :) no, vím, že je to záhul, obzvlášt dvojčátka, on by i jeden vystačil vid aby ses nestihla nudit, ale snad to bude dobrý, hlavně že se chlapečci mají u vás hezky, když nemůžou bejt u mamči s tatkou… :think:

• načítám...
21.8.12 20:37

Zatím s tím nic nedělají musím k obvoďačce a kde jsem k tomu příšla to opravdu netuším jako musím na vytěry a uvidí se no a makeup je potřeba no hih ale na to ja sme magor
japato že máš tak dlouho vnoučky u sebe?? jestli teda neva že se ptám

tady jedna mlsací

• načítám...
3259
21.8.12 21:16

Ty jsou krasne

no koupila jsem ji od Dpk doufam ze to pisi spravne. Ona je mala na dovci zasvinila a ja je v umyvadle cistila a mam dojem ze se ten okraj nad patou jakoby stahl, tak mozna ji to tlaci. Ale mozna je to blbost.

• načítám...
3754
21.8.12 21:56

@Barunka maminka děkuju za fotečku, krásná, ony jsou fakt jak panenky :hug:

@Žanysek s těma bačkůrkama to možný je, značka dobrá, tak že by to bylo třeba jak píšeš - zda v nich předtím lítala dřív v pohodě.. :think:

• načítám...
3259
22.8.12 06:55

Ahoj, tak cepicka se celkem povedla, sice tam mam jednu bouli, ale to se ztrati. Male je trocqu volnejsi. Jakmile se mi podari malou v ni vyfotit dodam foto. Nevim proc delam cepicky, kdyz mala na hlave cepici nechce, asi ji ju na tu hlavu prilepim.

• načítám...
3259
22.8.12 06:57

Nicolindo, ja mam totiz tak blby vlasy, ze me kazda barva chytne jinak. Ted mam cervene a chcu to mit svetly, tak proto volala aby to vubec chytlo tak jak ma.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m