Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Banadol nebo nurofenek pro malou proti bolení bříška něco na hmyz černé uhlí a pro sebe na blest hlavy doufejme že t potřebovat ani nebudete ja taky v ždy šílím když někam jedu s holkama c všechno sebu
Jo tak to zatim vse mam.
Budu male brat ten kruh plavaci, myslite ze ji mam dat jeste pro sichr rukavky neajo vestu?
Ahoj holky, to je super jak se to tu zase rozjelo
já vás fakt obdivuju, jak vše zvládáte s tolika dětma
jsem taky zvědavá na sebe, jakmile půjdu do té práce. Vozit prcka do jeslí nebo k babi a do práce. No jednou to přijít muselo
Žanýsku, moje babi by ti přibalila, laktobacílky pro malou, oční kapky, fenistil gel, panadol, nurofen, dezinfekci pro prcky, náplasti, obvaz, nůžky, pro vás taky něco proti hmyzu, brufen, černé uhlí nebo endiaron, hlavně opalovací krémy a už mě nic nenapadá, snad ti to trochu pomůže
Jeřábku, taky nevím, kde jsi jako tlustá, podle fotek, cos tu tehdy dala jsi huběňour ![]()
Baru, to je super to mluvení
pak piš pokroky
děda je zlatý, že vám tak pomáhá
![]()
Příspěvek upraven 05.09.12 v 23:54
My vozíme i faastum gel proti bolestem svalů, manžel si rád natáhne svaly na každé dovči
jinak teploměr, sirup proti kašli, cucavky proti bolení v krku, ibalgin, paralen, smecta, immodium proti průjmu, náplastě, desinfekci, krém na prdku… já toho mám vždycky 2 taštičky, beru i obvazy a tak..
@Barunka maminka píše:
Domy nene jen ty kombynézky mají tu 104 ale stejně jsme koupil kabátky jinak máme menší oblečko zatím nejsme takové špagety dlouhé právě to jdu řešit s bodýčkama a tak na zimu musím něco koupit ze všeho už mě vyrostly no
uteče to jak voda a za chvilinku budeš mít venku i tu babulku poslední
Baruško co tímto myslš?
Very tvojí situaci ti naprosto nezávdim, je to hnus
drž se, kotě, snad se to nějak vyvrbí ku prospěchu všem, hl.tebe ![]()
Jinak Barčo taky jsme teďka nakoupili bodýnka nové, 92 a 98 (ty jsou teda megavelké), měli v tescu akci min. víkend 3 bóďa s dl. rukávem za 140,– tak jsem vzala, ale je fakt, že tescové se rozlézají u krku a další mimčo je pomalu nemůže podědit.-( no ale ty moje prasátka stejně všechno zničí, takže co se dědí, tak jen opravdu na doma
třeba tam akce ještě mají…
@Žanysek taky jsem Ti chtěla rozšířit lékárničku, ale @Veryska81 s @Jeřabinky to už udělaly za mě, k předchozím komentů písnu zas večer, pááá ![]()
Dominko to byl pro teredes s tou beruškkou víš
jiank možná zítra se ta stavím pojedeme pro nábytek odpoledne babička bude hlídta
tak uvidíme jak se nám to do toho pokoje vejde hihi
Ahoj, tak budu jeste dokupovat. Na co je ten fenistil gel? Sirup proti kasli a ocni kapky mysleno pro malou? Nevite zda existuji nejaky kapky do ucha pri zanetu z vody? A jeste dotaz, doneslo se mi.ze pokud clovek neni na tu sl. Vodu zvyklej chytne zanet do ucha? je to pravda? nebo nee? Ja z toho mam celkem strach, jelikoz jako decko jsem na to dost trpela, a uz to zazit nechci.
@Žanysek všechno je to myšleno jako prevence - kašle, fenistil je i na štípance od komára, popáleniny atd… oční kapky - kdyby se jí udělal nějaký zánět, ječné zrno atd… a že by se ze slané vody dělal zánět středního ucha jsem neslyšela, my ale teda k moři jeli až když malýmu byli 3 roky a úplně suepr, OK
Taky nevím nic o zánětech ze slané vody, ale z vody celkově, to ano, bo děti (ale myslím, že mimča) nemají ještě zakroucený vnitřek ucha a tak ucho není chráněné, vnikne tam voda a ta dělá neplechu. Slané moříčko je desinfikované, asi bych se nebála, záměrně malou asi potápět nebudete ![]()
Holky me jde o to abych ja nedostala zanet ucha, malou potapet nebudem.
Taky jsem na to v dětství trpěla, ale v dospělosti to bylo ta tam…ale každej je jinej…kaŽDOPÁDNĚ TO BÝVÁ ZE ZNEČIŠTĚNÝ vody a moříčko je super slaný čistý
Žanýsku, neboj, babi byla jako dítě věčně na propichování uší a v dospělosti jezdívala každý rok s dětma k moři a v pohodě. Tady jsou např. dětské kapky http://www.lekarna.cz/…o-deti-50ml/ jo a odsávačku nosu bych asi taky přibalila
Jeřábku, budu to mít asi těžký, hold, když jsem nepřistoupila na dohodu (fakt nejsem blbá) tak si to budu muset vyžrat nebo co…taky si nezávidím
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat