Prosím o právnickou radu, prodej bez ŽL

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2677
30.7.13 17:21
@Gába27 píše:
@Ambriel Holky, zakladatelka tady dala dotaz, chtěla odpověď. Ne odsouzení. Tohle mě tady fakt „baví“. Okamžitě se slétnout na někoho, kdo už je i tak v průseru, jako supi a dloubat tak dlouho, až ten dotyčný raději diskuzi uzavře. O tom žádná, že zakladatelka udělala chybu. Ale k čemu ještě to morální odsouzení. Já kupovala Lamazze normál v obchodě a nikdy mi nikdo žádný certifikát pravosti nedal. Mám pocit, že bych rozdíl asi ani nepoznala. :nevim:Jinak, @Linda85 fakt, smaž, co můžeš, profil si uzamkni, proč by ti tam měl čumět někdo cizí.

Četla jsi posledních pár stránek? Ona pořád doprodává, takže jí trest očividně nevadí. :nevim: Místo, aby vše smazala atd, tak se snaží urvat i na úkor problémům co nejvíce. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.13 17:22

@Gába27 Slétnout jako supi? Spíš bych to nazvala co se reálně může stát :think: Mmch zakladatelko pokud máš inzeráty ještě teď a prodáváš od začátku února, tak pomalu splníš i těch 6 měsíců pro neoprávněné podnikání :think:

• Citovat
  • Upravit
12658
30.7.13 17:22

A este si skupinu kde si to na fb predavala daj ako neverejnu, neviem ako ju mas teraz a inzeraty zmaz :-)) inak mudre co tu len kritizuju a strasia nechapem, v pruseru uz je tak bud mate radu ako z neho von alebo ju zbytocne nestresujte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.7.13 17:23

@Gába27 Tak o odsouzení si člověk říká porušováním zákonů. A morální odsouzení podle mého k tomuto patří, vždyť poškozovala lidi jako jsme my. Já osobně bych si takhle přes net podobné věci nikdy nekoupila, ale dokážu soucítit s těmi, co v tomto na první pohled netransparentním případě naletí. Když někdo naletí svou hloupostí, je to zase o něčem jiném, tam se zase divím jim. Ale když jsem se na Lamaze inzerát koukala, zas tak nápadné to vážně není. Ty padělky oblečení ano, ale hračky jen podle ceny, pokud je člověk zná a orientuje se v tom, jak se mohou měnit částky při koupi na netu/v obchodech/při odběru velkého množství etc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
30.7.13 17:25
@pata308 píše:
A este si skupinu kde si to na fb predavala daj ako neverejnu, neviem ako ju mas teraz a inzeraty zmaz :-)) inak mudre co tu len kritizuju a strasia nechapem, v pruseru uz je tak bud mate radu ako z neho von alebo ju zbytocne nestresujte :roll:

Rada je smazat vše a né,,doprodávat,,. :zed: A není to kritika, to je otevření očí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.7.13 17:28

Myslíte si, že si paní inzeráty smaže?
Už jí to tu píšeme od dopoledne, kolik je teď hodin a inzerát co sem dala @Ambriel stále funguje, několikrát se paní psalo ať to smaže, ale ona doprodává.
Nevěřím tomu, že něco smaže :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
30.7.13 17:29

@pata308 Naprostý souhlas. Pokud chci a vím, poradím. Ale opět to zavání tím skvělým čecháčkovstvím. Máš průser, dobře ti tak, sama si za to můžeš. Je to jednak smutné a jednak na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.13 17:30
@pata308 píše:
A este si skupinu kde si to na fb predavala daj ako neverejnu, neviem ako ju mas teraz a inzeraty zmaz :-)) inak mudre co tu len kritizuju a strasia nechapem, v pruseru uz je tak bud mate radu ako z neho von alebo ju zbytocne nestresujte :roll:

Jak z toho ven? Nemáme čarovnou hůlku, vyšetří to kriminálka a uvidí za co a zda ji obviní. My max. můžeme napsat, kde si myslíme, že je problém a co z toho může být. Že z toho bude vystresovaná? Musela s tím počítat, že podstupuje jisté riziko, když prodává padělky a ještě načerno. Také už ví, že jednu podmínku už má za sebou…

• Citovat
  • Upravit
2677
30.7.13 17:30
@Kelsey píše:
Myslíte si, že si paní inzeráty smaže?
Už jí to tu píšeme od dopoledne, kolik je teď hodin a inzerát co sem dala @Ambriel stále funguje, několikrát se paní psalo ať to smaže, ale ona doprodává.
Nevěřím tomu, že něco smaže :roll:.

Nesmaže dokud nedostane přes prsty. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.7.13 17:33

@Gába27 Tak a copak nemůže? :lol: Chudinka. Měly bychom ji litovat a složit se jí na pokutu, aby mohla natajňačku prodávat ty skvělé věcičky dál. :potlesk:
Mně přijde jako čecháčkovství vychytrale obcházet zavedené zvyklosti a hledat peníze tam, kde na to nemá nárok.

Příspěvek upraven 30.07.13 v 17:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
30.7.13 17:35
@Gába27 píše:
@pata308 Naprostý souhlas. Pokud chci a vím, poradím. Ale opět to zavání tím skvělým čecháčkovstvím. Máš průser, dobře ti tak, sama si za to můžeš. Je to jednak smutné a jednak na :poblion:
:lol: jako sorry, ale ona si za to může a dobře jí tak. Když je někdo né moc chytrý, tak čemu se jako divíš? Logicky - něco prodávám, tak se musím chovat tak, ať mi na to nepřijdou, nebo si vyřídit ŽL :zed: :zed:
Mě je špatně z toho, jak se tady radí zakl., jak se z toho vyvlíknout :poblion: :poblion:

Příspěvek upraven 30.07.13 v 17:40

• Citovat
  • Upravit
2677
30.7.13 17:37
@Litta píše:
@Gába27 Tak a copak nemůže? :lol: Chudinka. Měly bychom ji litovat a složit se jí na pokutu, aby mohla natajňačku prodávat ty skvělé věcičky dál. :potlesk:

Tady se ukřižují ty, co řeknou pravdu, ne ty co něco provedou. :palec:
Za chvilku tu bude sbírka. :lol: Těch už tu bylo.. :roll: Některé uživatelky jsou buď šíleně hodné, nebo šíleně naivní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
30.7.13 17:40

@Ambriel A my jsme zlé a necitelné. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
30.7.13 17:40

@Litta Víš, ono není velký problém se dostat do křížku se zákonem. To je dříve než nové boty. Stačí, když ti ožrala skočí na přechodu pod auto a už to frčí. Taky to bude tvůj problém a tvá vina, protože jsi měla předpokládat, že ti tam skočí. Indiáni mají přísloví: „nesuď druhého člověka, pokud neujdeš míli v jeho mokasínech“. Nevíme nic o motivech zakladatelky. Je vinna a v podstatě už i rovnou odsouzená jen proto, že jeden záznam v rejstříku už má. A to je ten problém v této zemi. Kdo už problém měl, těžko si najde slušnou práci, podnikat nejspíš nebude moci, prostě se to s ním už poveze. Ano, chyba je, že ty inzeráty ještě nejsou stažené. Byla bych i celkem pro, aby celá tahle diskuze zmizela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
30.7.13 17:41
@Ambriel píše:
Tady se ukřižují ty, co řeknou pravdu, ne ty co něco provedou. :palec:
Za chvilku tu bude sbírka. :lol: Těch už tu bylo.. :roll: Některé uživatelky jsou buď šíleně hodné, nebo šíleně naivní. :nevim:

měla bych k tomu jiné přídavné jméno.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová