Prosím o právnickou radu, prodej bez ŽL

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
30.7.13 17:59
@Linda85 píše:
Já teď nevím, který inzerát je na mysli? Smázla jsem, co šlo :nevim:

Tohle není tvoje? http://www.mamincinbazarek.cz/profil/Linda85

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
30.7.13 18:02
@Linda85 píše:
Tak zoufalí. Já to brala že s kamarádkama si budeme objednávat Ty hračky, o. k, krásná cena, vím jak jsou hračky v obchodě drahé. A v dnešní době je každá kačka dobrá.

Nechci ti sahat do svědomí, ale ty soupravy inzerované tady taky zjevně nebyly originál.

Ale jak už bylo napsáno, nikdo tě zavírat nebude.

Reálně ti hrozí pokuta za přestupek. Každopádně by to pro tebe mělo být poučením, že na každého jednou dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
30.7.13 18:15

@Semyaza Asi žiješ v jiném světě, opravdu.

@araw píše:
No promiň a není to tak? Jinak nevidím, že by tu někdo dělal nějaké nálety. Jen tu pár lidí vaše hýčkání a poplácávání uvádí na pravou míru. Porušila zákona a ne, není to v pořádku a fakt by se na problémy měla připravit. včetně sociálky, pokud pobírala dávky, závislé na příjmu

Nikdo tu nikoho nepoplácává po rameni. Pouze se tady některé snažíme najít řešení blbé situace. Ale to je špatně, že? Nikdo nevíme, kolik se toho ve skutečnosti prodalo. A rovněž obrat neznamená zisk. Obohacení je možné pouze ze zisku a ten, si myslím, nebyl nikterak závratný. Pokud jde o sociálku. Dodatečně lze ty příjmy přiznat a sociálce vyplacené peníze vrátit. Pokud se ovšem tady nějaká „dobrá duše“ nerozhodne zakladatelku na sociálce udat a zatopit jí ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
30.7.13 18:21
@Gába27 píše:
@Semyaza Asi žiješ v jiném světě, opravdu.Nikdo tu nikoho nepoplácává po rameni. Pouze se tady některé snažíme najít řešení blbé situace. Ale to je špatně, že? Nikdo nevíme, kolik se toho ve skutečnosti prodalo. A rovněž obrat neznamená zisk. Obohacení je možné pouze ze zisku a ten, si myslím, nebyl nikterak závratný. Pokud jde o sociálku. Dodatečně lze ty příjmy přiznat a sociálce vyplacené peníze vrátit. Pokud se ovšem tady nějaká „dobrá duše“ nerozhodne zakladatelku na sociálce udat a zatopit jí ještě víc.

V jiném světe žiješ bohužel ty. :mavam: A ano, poplácáváš po rameni z prohřešku děláš běžnou věc. To se tak chováš taky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.13 18:21

@Gába27 A nebo se po ní vyšetřovatel povozí a má na krku tři trestné činy. Musí počítat s nejhorší variantou a pak si maximálně oddechne. V opačném případě bude,,v klidu,, a pak nebude vědět co dál :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7210
30.7.13 18:30
@Ambriel píše:
V jiném světe žiješ bohužel ty. :mavam: A ano, poplácáváš po rameni z prohřešku děláš běžnou věc. To se tak chováš taky? :nevim:

:lol: Dívám se kolem sebe, čtu noviny, sleduji zprávy,… Proto se musím na téhle diskuzi docela smát, jaká naivita mezi lidmi panuje. Ano, holka udělala chybu. Doufejme, že se z toho poučí. Jaká by byla reakce, pokud by tam nebyla zmínka o té podmínce? Jsem přesvědčena o tom, že stejná ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.7.13 18:36

Ty fole, nevěřím, že jí tu policistka nebo ta na druhé straně dává rady, jak se nemá bát a jak to udělat a nejlépe vypovídat, aby se dostala ze spárů kriminálky 8o 8o 8o 8o tadyje možné vážně všechno.
Takže si jdu pro radu.leze mi na nervy tchýně, kdybych ji kuchla, co nejlépe dělat? Vy z té druhé strany, jaký je nejlepší postup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
30.7.13 18:39
@terinka4444 píše:
Ty fole, nevěřím, že jí tu policistka nebo ta na druhé straně dává rady, jak se nemá bát a jak to udělat a nejlépe vypovídat, aby se dostala ze spárů kriminálky 8o 8o 8o 8o tadyje možné vážně všechno.
Takže si jdu pro radu.leze mi na nervy tchýně, kdybych ji kuchla, co nejlépe dělat? Vy z té druhé strany, jaký je nejlepší postup?
:lol: :lol: kuchnout, uvařit a sníst :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
evill
30.7.13 18:42
@terinka4444 píše:
  1. Hlavně to nepiš na internet!
  2. Neříkej to ani manželovi
  3. Schovat tak aby se nenašla
  4. Kdyžtak vymyslet důvěryhodný příběh o sebeobraně :think: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
69235
30.7.13 18:43
Co když mě manžel napráší, on jí má docela rád :think: potřebuju od těch z druhé strany vědět, co mi hrozí a co případně vypovídat a jak to chodí.
@Semyaza píše: :lol: :lol: kuchnout, uvařit a sníst :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
@Semyaza píše: :lol: :lol: kuchnout, uvařit a sníst :pankac: :pankac:

Asi tak. Musíš však počítat s tím, že tě pravděpodobně odsoudí a zavřou. Nicméně, dobrá zpráva pro tebe je, že vražda může být „ohodnocena“ nižší sazbou než daňový únik. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
@terinka4444 píše:
Co když mě manžel napráší, on jí má docela rád :think: potřebuju od těch z druhé strany vědět, co mi hrozí a co případně vypovídat a jak to chodí.

tak zapíchni i manžela :palec:

• Citovat
  • Upravit
12658
30.7.13 19:08

@Ambriel s tym suhlasim, uz nepredavat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda85
30.7.13 19:08
@Kelsey píše:
Tohle není tvoje? http://www.mamincinbazarek.cz/profil/Linda85

aha, tak tohle jsem přehlídla. díky

• Citovat
  • Upravit
17014
30.7.13 19:53
@Gába27 píše:
@Semyaza Asi žiješ v jiném světě, opravdu.Nikdo tu nikoho nepoplácává po rameni. Pouze se tady některé snažíme najít řešení blbé situace. Ale to je špatně, že? Nikdo nevíme, kolik se toho ve skutečnosti prodalo. A rovněž obrat neznamená zisk. Obohacení je možné pouze ze zisku a ten, si myslím, nebyl nikterak závratný. Pokud jde o sociálku. Dodatečně lze ty příjmy přiznat a sociálce vyplacené peníze vrátit. Pokud se ovšem tady nějaká „dobrá duše“ nerozhodne zakladatelku na sociálce udat a zatopit jí ještě víc.

No pokud má na jedné hračce 100% navrch, tak je to jedna hračka 100,–, když uvěřím jedné zásilce po 50 kusech, máš to 50t na ruku. - poštovné, ale to zas taky závratné jistě nebylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová