Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale je to docela hrůza, člověk koupí hračku a, aby se bál věřit tomu zda to je pravé nebo ne.
@sexyfraga No to snad ne?
To je snad každému jasné, že pokud se na netu nabízí nové Lamaze za takovou cenu, tak že to nejspíš originál nebude, ne?
@Gába27 píše:
@sexyfraga No to snad ne?To je snad každému jasné, že pokud se na netu nabízí nové Lamaze za takovou cenu, tak že to nejspíš originál nebude, ne?
no pokud to odůvodní jako tady -doprodej -mohl by jí to kde kdo zbaštit
@Gába27 pokud napíše originál lamaze a výprodej tak ty ceny se mohou tak pohybovat. Já jsem kupovala malému za asi 250-260,–/ks ale to bylo před 3 roky.
@Timinka No, tak jak kdo… Mě jsou teda vždy věci s cenou o hodně nižší jak v obchodě podezřelé, takže tak nějak předpokládám, že to bude asi fake. Ale někomu to třeba nevadí. Je rád, že hračku pořídí levněji. Je to podobné jako s kabelkami s logem. Někomu taky nevadí, že po městě běhá s naprosto příšernou napodobeninou. Takže, kde je poptávka, je i nabídka. Až to nikdo kupovat nebude, nikdo to taky nebude tahat z Číny.
No hele já nevím, na slevomatu jsem před rokem koupila panenku a robota za 199 včetně pošty a stonožku za 249 a nepředpokládám, že poslali neoriginál
@Ambriel píše:
Myslím, že byla tolik poplácaná po zádech, že se jí nic nestane, že se rozhodla dál bez ostychu,,podnikat,,![]()
a co by se jí tak mohlo stát? ![]()
@terinka4444 píše:
No hele já nevím, na slevomatu jsem před rokem koupila panenku a robota za 199 včetně pošty a stonožku za 249 a nepředpokládám, že poslali neoriginál
No, a to bude asi ten rozdíl… Slevomat určitě falsy nabízet nebude. Většinou tam jsou v akci věci normálních shopů, ne jednotlivých pěšáků. Jinak, mrkla jsem na panenku Lamaze, kterou máme doma, a která byla zakoupena v Pompu za plnou cenu. Made in China. Takže to, co nabízela zakladatelka, dost možná pocházelo ze stejné továrny, která vyrábí originály. Jen prostě ušetřili materiál a z toho vyrobené hračky už jdou na jejich triko. Jo, a znovu podotýkám, že jsem v Pompu skutečně nedostala žádný certifikát pravosti.
SLEVOMAT JE PLNÝ NEKVALITNÍHO ZBOŽÍ. nakupuji zboží v Číně často a 90% věcí co se prodávají na slev. portálech tam vidím dnes a denně… lidi neblbněte…
jinak odpověď pro ZAKLADATELKU dobře ti tak…lidi jako ty co neplatí daně jenom k*rví ceny poctivým podnikatelům… snad jednou bude na této planetě spravedlnost… mám malé dítě a podnikám, ale zastávám názor že matky by neměli „podnikat“…dělají jenom ostudu, většina z nich podniká bez ŽL a tím ničí rodiny kde se snaží poctivě pracovat a živit tím svoje rodiny… policii na Vás, ať se konečně vzpamatujete!!!