Prosím o právnickou radu, prodej bez ŽL

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5463
31.7.13 17:24

Ale je to docela hrůza, člověk koupí hračku a, aby se bál věřit tomu zda to je pravé nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
31.7.13 17:41

@sexyfraga No to snad ne? :roll: To je snad každému jasné, že pokud se na netu nabízí nové Lamaze za takovou cenu, tak že to nejspíš originál nebude, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
31.7.13 17:44
@Gába27 píše:
@sexyfraga No to snad ne? :roll: To je snad každému jasné, že pokud se na netu nabízí nové Lamaze za takovou cenu, tak že to nejspíš originál nebude, ne?

no pokud to odůvodní jako tady -doprodej -mohl by jí to kde kdo zbaštit

• Citovat
  • Upravit
5463
31.7.13 17:48

@Gába27 pokud napíše originál lamaze a výprodej tak ty ceny se mohou tak pohybovat. Já jsem kupovala malému za asi 250-260,–/ks ale to bylo před 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
31.7.13 17:51

@Timinka No, tak jak kdo… Mě jsou teda vždy věci s cenou o hodně nižší jak v obchodě podezřelé, takže tak nějak předpokládám, že to bude asi fake. Ale někomu to třeba nevadí. Je rád, že hračku pořídí levněji. Je to podobné jako s kabelkami s logem. Někomu taky nevadí, že po městě běhá s naprosto příšernou napodobeninou. Takže, kde je poptávka, je i nabídka. Až to nikdo kupovat nebude, nikdo to taky nebude tahat z Číny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.7.13 19:58

No hele já nevím, na slevomatu jsem před rokem koupila panenku a robota za 199 včetně pošty a stonožku za 249 a nepředpokládám, že poslali neoriginál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.7.13 20:01
@Ambriel píše:
Myslím, že byla tolik poplácaná po zádech, že se jí nic nestane, že se rozhodla dál bez ostychu,,podnikat,, :lol: :lol:

a co by se jí tak mohlo stát? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
31.7.13 20:24
@terinka4444 píše:
No hele já nevím, na slevomatu jsem před rokem koupila panenku a robota za 199 včetně pošty a stonožku za 249 a nepředpokládám, že poslali neoriginál

No, a to bude asi ten rozdíl… Slevomat určitě falsy nabízet nebude. Většinou tam jsou v akci věci normálních shopů, ne jednotlivých pěšáků. Jinak, mrkla jsem na panenku Lamaze, kterou máme doma, a která byla zakoupena v Pompu za plnou cenu. Made in China. Takže to, co nabízela zakladatelka, dost možná pocházelo ze stejné továrny, která vyrábí originály. Jen prostě ušetřili materiál a z toho vyrobené hračky už jdou na jejich triko. Jo, a znovu podotýkám, že jsem v Pompu skutečně nedostala žádný certifikát pravosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.13 22:04

SLEVOMAT JE PLNÝ NEKVALITNÍHO ZBOŽÍ. nakupuji zboží v Číně často a 90% věcí co se prodávají na slev. portálech tam vidím dnes a denně… lidi neblbněte…

jinak odpověď pro ZAKLADATELKU dobře ti tak…lidi jako ty co neplatí daně jenom k*rví ceny poctivým podnikatelům… snad jednou bude na této planetě spravedlnost… mám malé dítě a podnikám, ale zastávám názor že matky by neměli „podnikat“…dělají jenom ostudu, většina z nich podniká bez ŽL a tím ničí rodiny kde se snaží poctivě pracovat a živit tím svoje rodiny… policii na Vás, ať se konečně vzpamatujete!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová