Jak dál? Bývalý manžel a přítel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
890
2.8.12 12:23

Ten hajzl…to právě on ví, že jsi v pytli bez peněz a těhotná…tohle se přece nedělá…sakra…podívej, ty to opravdu nevyřešíš, platit Ti bude muset tak jako tak, a to i na Tebe nejen na dítě…ale já bych to zas tak horké neviděla…on nechce odejít jen Tě deptá…o to je to horší…zmetek jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
2.8.12 12:24

Anonymní to mi je strašně líto, to je teda síla. Kolik lidí ma po rozvodu problémy domluvit se s bývalým a tak to má být už kvůli děcku! Myslím, že přítel je v tomhle hodně nedospělej. Teďka teda bezdůvodně řádí, myslím, že vyšiluje zbytečně jak malý děcko. Ono ho to přejde, pokud s ním zůstaneš tak je čas na poradnu.
Drž se :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.12 12:25

Tinare, přesně jsi vystihla to, co si myslím… jeho baví trestat mě za to, že jsem byla vdaná… a že se nehádáme. Tohle jsem mu už několikrát řekla… taky, že si měl hledat svobodnou bez dítěte, bez minulosti a nejlépe pannu.

• Citovat
  • Upravit
461
2.8.12 12:27

Taky si myslím, že ani odejít nechce, jenom tak vyhrožuje a nervuje tě. Asi mu to dělá dobře, hajzlovi jednomu. Asi bych s ním teď nic neřešila, uvidíš, jak se bude dál chovat. Ale asi ho to bude vytáčet víc a víc, když to s ním neřešíš. Třeba si myslí, že jsi v klidu, a tak tě chce vyprovokovat k hádce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.12 12:30

Když si vzpomenu, jak jsem se měla s malým dobře, když jsme se ze všeho špatného dostali, měla jsem dobrou práci, peníze, hodně jsem zhubla, bylo mi bez chlapa fakt dobře. I jsem měla auto. Teď jsem auto prodala, protože živit dvě auta nešlo, pořídili jsme si mimčo, jsem na neschopence a z alimentů a neschopenky určitě nevyjdu. Měsíční poplatky mám cca 10tis.
Ale opravdu si myslím, že odejít nechce, že se vrátí a bude se omlouvat. A když ne, tak to tak asi mělo být..

• Citovat
  • Upravit
461
2.8.12 12:31

A můžu se zeptat kolik mu je a kolik má za sebou vztahů? Našel si tebe s nějakou minulostí, vše jsi měla už několik let vyřešené, a to že se kluk stýká se svým otcem je úplně normální. Měl by být rád, že s ním má kluk hezký vztah, chodí k němu rád. On by byl snad rád, kdyby kluk dělal scény, že se mu k otci nechce. Vím o čem mluvím, moje dcera ke svému távovi nechodí zrovna ráda, teď je tam třeba týden na prázdninách a vůbec tam nechtěla a několik dní před odjezdem to pořád řešila, brečela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
2.8.12 12:36

Buď na něj přísná, podle mě si takhle posouvá hranice, kam až muže zajít. Vypadá to na nedospělou osobnost, která se neumí s tímto vyrovnat. Trval bych na odborníkovi, jasně mu naznač, že takhle ne, ale že jsi (pokud jsi) ochotná to s ním dále řešit a vztah udržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.8.12 12:42
@Anonymní píše:
Když si vzpomenu, jak jsem se měla s malým dobře, když jsme se ze všeho špatného dostali, měla jsem dobrou práci, peníze, hodně jsem zhubla, bylo mi bez chlapa fakt dobře. I jsem měla auto. Teď jsem auto prodala, protože živit dvě auta nešlo, pořídili jsme si mimčo, jsem na neschopence a z alimentů a neschopenky určitě nevyjdu. Měsíční poplatky mám cca 10tis.
Ale opravdu si myslím, že odejít nechce, že se vrátí a bude se omlouvat. A když ne, tak to tak asi mělo být..

budu realista, jaký je důvod neschopenky? „jen“ ivf? tj. žádné potraty či hrozící potrat, žádné jiné komplikace? Pokud to tak je, chodila bych normálně do práce. Pokud se má mimino udržet, tak se udrží, pokud ne, tak to nebude chozením do práce, ale stresem kolem rozchodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.12 12:43

Bonanza, přítel má za sebou jeden vztah (cca 8 let), ovšem každý bydlel u svých rodičů a pouze se setkávali… ani spolu nebydleli. Což bych za pořádný vztah ani nebrala… vůbec spolu neřešili běžné věci ohledně bydlení apod…
Dalimile, napsal jsi to velice rozumně. Škoda, že takhle rozumný není můj přítel :-( Pokud se bude chtít vrátit, vyhledáme odbornou pomoc. Pokud on nebude chtít, tak to skutečně nemá smysl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.12 12:48

Gladys, jsem po IVF, neschopenku mám hlavně kvůli tomu, že v práci je to hodně stresové, navíc chodím mezi nemocné lidi (hodně nemocné lidi) a neustále se pohybuje v prostředí, kde jsou všichni nachlazení apod.. Proto je mi jasné, že pokud chci, aby těhotenství dobře dopadlo, budu muset zůstat na neschopence. Na druhou stranu se mi těhotenství teď vydařilo i z toho hlediska, že od září budu mít doma prvňáčka a pokud jsem v zaměstnání, tak ho nemůžu vyzvedávat ani ze školky, ani ze školy… jelikož pracuji déle a dokonce v jiném městě, jsem závislá na spojích, na odvozu. Proto vyzvedával synka přítel ze školky, on končí dříve. Mám tady pár kamarádek, které by malého vyzvedly, ale moc dobře vím, že to takle nejde dělat pořád. Když jsem byla sama, práci jsem měla ve městě, kde bydlím, ale tam moje práce zanikla :-(

• Citovat
  • Upravit
Lilemonka
2.8.12 12:55

Ufff, tak jsem to dočetla až do konce. Je to šílený. Tvůj přítel je do sebe zahleděný sobec, který by potřeboval pořád ujišťovat, že on je ten jediný a nejlepší. A to, co dělá Tobě, je psychické týrání. Vůbec Ti neumím poradit. Mám obavu, že i když se to teď nějak srovná, tak to takhle bude pokračovat donekonečna a v tom se prostě nedá žít :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Táta Pavel
2.8.12 12:57
@Anonymní píše:
Snaží se mi volat a psát a protože je mi z něj zle a neodepisuju, tak napsal. Tohle je fakt konec, Petro. Žádná Peťulinka. Holky, já to musím opravdu skončit.. je to tak ubohý… jenže sama se dvěma dětma to nezvládnu. Myslím finančně. Ještě do toho dodělávám vysokou. Teď už nebudu mít ani auto. Já to sama nedám…
Žít bez něj zvládneš, uvidíš, pokud to skutečně půjde do kopru, dá se s tím vždy něco dělat, jestli chceš, pošli SZ a můžeme probrat, jak bys měla v takovém případě postupovat.
  • Citovat
  • Upravit
8437
2.8.12 13:02

Teda, to je mi moc líto. Připomíná mi to mou babičku. Ta je skvělá, ale jednou za čas prostě potřebuje udělat nějaký takový výstup. Bude jí 90 a dělala to tak vždycky. Chodím kolem ní už po špičkách a naučila jsem se velmi diplomatické mluvě, ale i tak si něco najde. Je to tak jednou za půl roku, i kvůli úplné maličkosti.
Hele, já bych předstírala, že ten mobil byl někde zapadený a že jsem to nečetla. protože hezky přitvrdil, s tím koncem je to směšný. Prošli jste si IVF, a teď se rozejdete po SMS? Si snad dělá pr.del, ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.12 13:04

Děkuji všem za spousty rad. Moc si toho vážím. Sama se to neodvážím říct nahlas a dusím to v sobě. Teď už jen uvidím, jak se zachová, jak to bude dál… pokud ale nechce zůstat, stejně s tím nic neudělám. A pokud bude chtít zůstat, musí s tím něco udělat on. Takhle se opravdu žít nedá. Určitě se ozvu, jak se to dál vyvíjí. Moc všem děkuji!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.12 13:08

Brisco,
včera, když mi bylo zle a bolelo mě břicho, tak vypisoval smsky, já neměla náladu (to už byl naštvaný), jen jsem mu napsala, že mě bolí břicho. Důvod by mu mohl dojít, skutečně, co se stresuju a brečím, břicho bolí hodně. A on mi na to odepsal, jeslti chceš dítě, tak nebul, nebo něco v tom smyslu. Chápeš to, jestli chci dítě, vždyť já musela skončit v práci, teď budu přerušovat školu, lítám pořád po doktorech a on mi napíše tohoto? Je to strašně moc ubohý a shazuje se tím. A tohle se, bohužel, vrátit nedá. I když s ním zůstanu a nakonec se umoudří a promluvíme si s odborníkem. Bude se mi hnusit tím, že se choval tak, jak se choval.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky