Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nafrněná píše:
to je hnus, doufám, že na to nepřistoupí, splatí vám to a už tě nikdy nekontaktuje, než takovou ségru tak to raději žádnou… systém který navrhujete, proboha, co jste to za lidi
Ale kuš. To jsou kecy. Na emiminu furt všichni básní o tom, jak udělají malému sourozence, valí mu do hlavy, že miminko bude parťáka a když dospějí mají se rozhádat kvůli prachům?
@hanele 3 Tak, ptala ses na náš názor. Zatím 100% uživatelek emimina si myslí, že je to z tvé strany podraz
Jak myslíš, že zareaguje bratr?
@hanele 3 píše:
Nevím jakPodraz, s tím nemohu souhlasit. On nás požádal o řadu věcí mi mu vyhověli, teď chceme požádat mi jeho, aby bezúročnou půjčku změnil nebo zrušil a nemuseli jsme ji dodržet do konce. Do fin. tísně by ho to nedostalo už jen tím systémem, který navrhujeme, platil by stále stejně, jen více o úroky, které by jinak (kdyby nebylo nás) platil bance a navrhujeme, že je nemusí platit hned, aby se mu nenavýšili průběžné splátky. Jen by se mu prodloužila doba splácení.
I přesto, že dalších 10 lidí ti řeklo, že to jako podraz vidí s tím nemusíš souhlasit, ale prostě to podraz je. Být bráchou, tak ti vrátím co ti PODLE SMLOUVY dlužím a pošlu tě do míst, kde slunce nesvítí. Když něco slíbím, tak to mám dodržet. Jak by ses dívala na společnost, která ti prodá auto na splátky bez navýšení a po pár letech přijde s tím, že si to rozmysleli a že ty úroky vlastně požadují.
@Bábrdl píše:
Ale kuš. To jsou kecy. Na emiminu furt všichni básní o tom, jak udělají malému sourozence, valí mu do hlavy, že miminko bude parťáka a když dospějí mají se rozhádat kvůli prachům?
já o tom nikdy nebásnila, mám na to jiný názor, beru to podle sebe, skončila by u mě
@hanele 3 píše:
nevybrali jsme žádný, nechali bychom na něm, ať si najde tu nejvýhodnější na trhu. a samozřejmě může využít i jakýkoli jiný způsob financováníPříspěvek upraven 28.06.16 v 09:51
je to z tvojí hlavy nebo to chce manžel?
@pikola píše:
Ještě by mě zajímalo, kolik by jste jako ten úrok plánovali.
nechali bychom na něm, aby si našel nejvýhodnější možnost úvěru na trhu (tj. aby nám platil jen to, co by kdyby nebylo nás musel stejně platit)
@hanele 3 píše:
nevybrali jsme žádný, nechali bychom na něm, ať si najde tu nejvýhodnější na trhu. a samozřejmě může využít i jakýkoli jiný způsob financováníPříspěvek upraven 28.06.16 v 09:51
Prosimte a kdo tohle celé jako vymyslel?
@Nafrněná Náš soused půjčuje na dvouprocentní úrok vlastním dětem.
A ještě se nám s tím pochlubil.
![]()
Omlouvám se za off topic…
@Nafrněná píše:
a můžou vůbec když mají tu smlouvu? nevím jakou má taková smlouva hodnotu, aby se ještě nestalo že bratr přestane platit úplně
nemůžeme cokoli, je to jen žádost, protože jsme vázání smlouvou na bezúročnou půjčku a sami to změnit nemůžeme. byla chyba do smlouvy nedat možnost výpovědi z naší strany, pro takovýto případ.
@Hanka1 @kdochcekam Presne tak, sla bych do prvni banky vse do koruny vratila a byla poucena ze nikdy vice ![]()
Zakladatelko chtela jsi znat nazor na vas zamer tak za me je to trapne, podrazacke a na hlavne uz nikomu nepomahejte kdyz pak nejste schopni pomoc dodrzet az do konce a v prubehu si vse rozmyslite a chcete menit predem domluvene
hlavne pocitej s tim ze bratr nemusi na vas navrh pristouput a bude chtit dodrzet smlouvu… nezapomente se pak na nej urazit a delat zle v rodine… to vam to za tech par supu vazne stoji ![]()
@hanele 3 Vám to teď, kdy to potřebujete, nepomůže. Rodinu to na sichr rozhádá, protože tohle je hodně neférové chování. Za sebe, když už jednou dám bezúročnou půjčku, tak je to bezúročná půjčka, i když se druhé straně náhodou začne dařit líp než mě.
Myslim, ze by to byla pěkná prasarna. Chápu, že jste mu dost pomohli, o tom žádná, ale už jste to jednou udělali, dali jste mu bezúročnou půjčku tak teď si přece nemůžete jen tak říct o úroky. Tj totálně na hlavu. To byste taky mohli počítat s tím, že bratr může začít stávkovat se splátkami. Zbytečný zle v rodině, kvůli vaší blbosti. Za mnou někdo v takové situaci přijít s tímhle, tak na nic takového nepristoupim. Můj názor ![]()
@hanele 3 píše:
nemůžeme cokoli, je to jen žádost, protože jsme vázání smlouvou na bezúročnou půjčku a sami to změnit nemůžeme. byla chyba do smlouvy nedat možnost výpovědi z naší strany, pro takovýto případ.
a si myslíš že by ti takovou smlouvu podepsal? ono možná jo, asi by ho nenapadlo že ho ségra tak podrazí