prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
7.5.06 20:00

Velchi ,
tak to je pravda, že to máte v Praze vše při ruce. Já to naštěstí mám do Prahy kousek, takže není problém. Prostě ráno sednu na autobus, za hoďku jsem tam a než jde Kája ze školy zase jsem zpět. :wink:

Taky se odmlčím, dnes už asi totálně, budeme ukládat a chci mrknout aspoň místy na tu Výměnu manželek s komunitou… To asi bude husté. :roll: Takže krásnou dobrou noc všem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
8.5.06 08:06

SEZNÁMEK

NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 23.5. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 30.5.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 10.5.
NOEMMI — 19 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.5.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 21.12. — kontrola 16.5.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 18.12 — kontrola 9.5.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola 5.5. Plaváček MAKA — ? let — ? — ? — TP 21.12. — kontrola 4.5.
AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola časem Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 16.5.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 27.12. — kontrola 11.5. Fifísek SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 16.5.
ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola časem
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 4.5.
DUHOVKA — 26 let — Zlín — čeká první mimčo — TP 19.12. — kontrola 23.5.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 24.5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
8.5.06 08:21

Tak se hlásím zpět z Moravy.
Bylo to supr, tchánovci okolo mě lítali, pořád jestli něco nepotřebuju nebo něco nechci, užívala jsem si to báječně :lol: Dokonce jsem byla poprvý na rybách, večer byla grilovačka… No bájo. Taky jsme si otestovali našeho psa, že kterýho byli všichni úplně hotový a má za to od nás taky medaili. Byl strašně hodnej a celej den se nechal tahat od manželovy příbuzný, který je 7 let a hrál si s ní. Můžeme být absolutně klidní, protože náš pes do malých dětí úplně zamiloval. Jen roční holčičky se bál snad ještě víc než ona :lol: Myslím, že ten pes bude takovej druhej táta, jsem na něj hrozně moc pyšná. Navíc z něj byli všichni úplně paf, jak je hodnej a jak poslouchá a jak je hezkej. No pohonila jsem si svoje ego pořádně :oops: :D
Dokonce i manža snad úplně pochopil, že čekáme mimčo. Pořád mi hladil bříško a na mimína mluvil.
Jen jsem toho už ke konci měla dost. Bylo to na mě hrozně moc emotivních zážitků a ke konci jsem se hodně těšila domů. Dokonce jsem zase začala lehce špinit. Ale dneska ráno to už bylo fajn. Mimín mi tak asi dal najevo, že jemu to už taky stačilo :roll:
Prostě supr víkend, ale jsme rádi, že jsme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
8.5.06 10:26

AHOJ Tehulinky!!!
Jak se dneska mate?

VELCHI - vitam te tady!!! to je super, ze uz jsi videla fazolku se srdickem, ja jen doufam, ze se toho pohledu taky dockam!!!

SAJSO - mas moc a moc hezke metriky!!!!

Na porodnici.cz porad zadna reakce na muj dotaz, ale ja na to uz prdim, zitra jdu za mym soukr. dr. at se neco dozvim, jinak bych to nevydrzela az do KO 25/5 to je hruza, takze pujdu zitra tam, rano tam budu volat, snad mi hlavu neutrhne!!

A co mate dneska v planu berunky? Mela jsem budicek od Olivera v pul 6 tak jsem mela pocit, ze ho asi uskrtim, nastesti vzbudil tatku, tak jsem spala alespon do 7, ale stejne je to des. Zitra jde do skolky, tak bude trosku volnicka. Musim jit neco delat, je to tady jako by tu vybuchla bomba!!! Jeste jsem porad nevyzehlila :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
8.5.06 10:36

Hezké ráno!

Noono , tak to sis hezky užila víkend… :wink:

Terro děkuji za pochvalu :oops: Mě se líbily i ty předtím, ale u Kajiného traktor pořád stál a těhu metřík ukazoval dny jen liché, takže třeba včera jsem byla 6+2, ale metřík pořád ukazoval 6+1. Tak jsem ho vyměnila… Za pár měsíců asi nebude vadit den sem, den tam, ale teď… Znáš to sama. :wink: :) Na porodnici je asi šrumec. Taky na dotazy odpovídá Gennet.. Jsou moc příjemní a umí… www.gennet.cz Jinak já dnes uklízím, převlékala jsem postele, odpoledne asi budeme užívat tepla na zahradě. Pokud tedy teplo neodejde. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
8.5.06 10:38

Ještě mě napadlo, copak že se neozývá Alinka? Koukala jsem, že ani u vás… Doufám, že je v pořádku a má jen hodně práce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
8.5.06 11:31

Ahoj,
tak se hlásím z práce. Víkend byl super, byli jsme celý víkend u našich na zahradě, když bylo tak hezky a včera jsme grilovali, tak jsme si moc pochutnali.
Jinak špatně už mi teď je jen ráno, ale nerada bych to zakřikla, snad už to brzy přejde úplně.
Těhu oblečení zatím nepotřebuji, jen ségra pořád pozoruje moje bříško a říká, že ho mám konečně větší než ona.
Ve středu jdeme s manželem na kontrolu, tak doufám, že bude vše v pořádku a já dostahu těhu průkazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
8.5.06 11:38

Ahoj maminy,jakpak se dneska máte :?: :?: Já se mám čím dál tím líp,je mi dobře,akorát to čůrání teda 8O :wink: :roll: a spinkání :roll:
Sajso ,opravdu krásnej metřík :lol: :lol: :lol: :lol:
Já jsem musela dát tenhle jelikož jsem vám chtěla ukázat mimíska a jinak to prostě nešlo :evil: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
8.5.06 11:46

Jéééééé a dokonce mám stejný jako velchi :oops: :oops: :oops: :oops: a to jsme ještě k tomu skoro stejně těhu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
8.5.06 11:53

S čůráním jsem na tom taky tak, kolikrát když jsme i venku, tak mám co dělat, abych doběhla domů a v noci chodím tak třikrát, už si na to snad pomalu začínám i zvykat a doufám, že to co nejdříve přejde. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
8.5.06 11:55

Jó krzstýnab,tak to já chodím 4× a to celkem pravidelně ve stejnou dobu :evil: ,už se asi připravuju na kojení :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
8.5.06 12:07

Ahojky, všechny moc zdravím, hlavně novou těhulinku Velchi :D

Konečně chci napsat, jak jsme dopadli na páteční kontrole. Bylo vidět srdíčko :D :D :D Plaváček je ale asi o týden mladší než podle MS, prý jsem v sedmém týdnu. Další kontrolu máme 25.5., to budou první těhu odběry. A už se máme radši objednat na první velký ultrazvuk ve 12 tt, protože je teď prý hodně těhotných.

Jinak doma je teď konečně celkem pohodička, manžel se snaží a pomáhá.

Já ale net stejně moc nestíhám, je mně dopoledně většinou blbě a navečer už jsem unavená, takže zvládám to nejnutnější.

Chodím s Nikolkou plavat a naposled jí to moc šlo, měla jsem z toho takovou radost :D .

Zatím pa pa, jdu malou uložit, půjde si zdřímnout a já asi taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
8.5.06 12:14

SAJSO - koukala jsem na ten gennet vcera a nejak nevim kam to mam napsat, jsem asi trdlo. Nemohla jsem najit jako poradnu nebo tak neco. Malej usnul, tak se pujdu taky natahnout a pak budu pokracovat v uklidu.

Jinak o Alince nikdo nic nevime - holka jedna, takhle nas zlobit!!! Doufam, ze se brzicko ozve!!!

Tehulinky, ja vam tak zavidim - samo ze v dobrem tu vasi pohodicku, prijemne KO a klidne tehu, me je dobre, ale mam porad velky strach, dneska mi neni dobre od zaludku. Jsem vazne zvedava, jak to bude zitra vypadat. Dam echo. Doufam, ze me vezme bez cekani, abych se nemusela objednavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
8.5.06 12:45

TEHULINKY - tak jsem dostala odpoved na porodnici.
pan Dr. uz ani nevim jak se jmenuje mi napsal:

Milá Terezo, zachovejte klid - pokud nekrvácíte nic se neděje. Třeba to s tím odlučováním nebude tak horké. Myslím, že se nelze zcela řídit tím, zda se gest. váček odlučuje málo či hodně, z 1/3 apod. - jistěže známky jeho odlučování, tedy hematom nejsou příznivé, ale takto malá gravidita je ještě poměrně špatně vidět i při vag. UZ a tak bych z toho nedělal velké závěry. Pro všechny gravidity platí, že první 3 měsíce (do cca 12. týdnu) jsou velmi nejisté - poměrně často dochází k potratům a to i u zcela normálně probíhajících gravidit s perfektním UZ a naopak zpočátku nevalně vypadající těhotentví na UZ s velkým hematomem (odlučováním) může dopadnout zcela normálně. Zde tedy těžko předvídat - nechte věcem volný průběh, zde (v počátku gravidity) toho příliš nezmůžeme (ani tím klidem a Utrogestanem - jistěže však neublíží), musíte spoléhat trochu i na štěstí a přírodu.
Jinak bych nehovořil v 6. týdnu gravidity o miminku - ne že bych zárodku nepřál, ale má to při nejistém výsledku zbytečně emotivní náboj - pak by se valná část rodičů musela vyrovnávat se „smrtí miminka“ a to časný potrat (a snad se na mě nikdo nebude hněvat) jistě není.
Hodně štěstí a nebuďte zoufalá, jsou mnohem rizikovější a tragičtější situace v gynekologii/porodnictví, o ostatní medicíně nemluvě
mm
8O 8O 8O
co si o tom myslite? Nevim, ale asi bych mela pochopit jednu vec, ze to proste neovlivnim, ze to je proste priroda, bud to zvladneme nebo ne. Nevim, asi jsem potrebovala, aby mi nekdo neco takovehleho rekl, jeste jsem psala te dr. Nouzove, tak jsem zvedava na jeji odpoved, jestli mi odpovi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
8.5.06 12:50

Terro - věřím, že to dobře dopadne a je dobře, že jsi na to chtěla slyšet i názor někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí