PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4308
6.9.07 20:52

Holky, díky za kontakty - pro kontrolu - už máme kontakt od:

Vladi1
Kitty25
jirabobes ?

Radka75
bramburka

Zatím pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
6.9.07 20:55

Radko uplně s tebou soucítim, já mám problémy se zádama už přes 10 let a teď je to ještě o dost horší. Koupila jsem si v lékárně TRAUMAPLANT. Pani magistra řikala, že se to v těhu může. Docela to pomáhá od bolesti, tak to můžeš vyzkoušet. Jo a teď jsem si vzpomněla, že když jsem čekala Akrimka, tak se mi taky zablokovaly záda a v nemocnici mi udělali obstřik, ale jenom pod kůži, do svalu se nesmí, to by vadilo. Byla to ale docela bolest.

Pa T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
6.9.07 20:58

Ivčo odemne ještě kontakt ale nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
6.9.07 21:13

Tak jsme byli na dobré večeři, ale obávám se, že to zase nestrávím (česnečka asi nebyl moc dobrý nápad :roll: )… Jenomže mi bylo po několika dnech aspoň trochu líp, tak jsem měla chutě.
Zítra asi jedeme kupovat kočárek, tak se těším… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
6.9.07 21:34

Terulko - díky za lék, doufám, že to povolí samo

Kalinko - díky za aktualizaci

Jinak jsem teď četla nové Miminko a jedna paní psala, že se jí miminko před porodem obracelo pomalu každý týden a pak i den. měla 3× naplánový císařský řez, protože bylo KP a když mělo k tomu dojít, tak bylo zase přetočené hlavou dolů. To je teda síla :-)

Tak dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.9.07 06:58

Dobré ráno holky.
Dneska se mi děti vzbudili o půl sedmé.Naštěstí to vypadá,že jsou dobře naložení.Já jsem se taky celkem dobře vyspala.Tak budeme mít ten den o kousek delší. :wink:

bramburka
Ahoj Báro,přeju,ať vyberete ten nej. :wink:

Radko
To je mi líto s těma zádama.Doufám,že to brzo povolí.
Jak se dělá masáž zad těhotným?Nepřekáží to břicho? Nebo v sedě? Já jen,kdybych to potřebovala.U minulého těhu jsem o tom moooc toužila,ale nikam jsem nešla,protože jsem si myslela,že by to stejně nešlo.

Holky,taky vám tam pořád leje?Je to děs. :roll:
Zatím pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
7.9.07 08:27

Terulko , tak to se omlouvám, přisoudila jsem Ti omylem jeden kontakt, je bez nicku, myslela jsem, že je Tvůj.

Holky, čí je tedy prosím kontakt poslaný na email s tel. číslama a mailovou adresou, která začíná Tery........... , není tam uvedený nick ..... pošlete třeba SZ nebo zase na mail, ať to přiřadím správně. Díky I.

Jinak Vám přeji hezký den, konečně jdu dnes pro řidičák a čeká mě ta diabeologie, tak snad pořídím dobře.

Ahoj I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
7.9.07 09:05

Krásné ránko,

no já jsem dneska, jak přejetá vlakem, každý den se vzbudím ve tři ráno, tak koukám do stropu, asi za dvě hoďky zaberu no a potom se nemůžu probrat a do toho mi dnes není nějak dobře od žaludku… :cry: .

Jiřko ta masáž se děla na boku, aby se netlačilo bříško a je to mooc fajn. Taky mě teď dost bolívají záda, hlavně v práci, jak celý den sedím u PC.

KalinkoIvčo uprav mi prosím TP na 15.12. jo a kontakty pošlu, tuším, že adresa byla, tak dvě stránky zpět…

Holky já jsem tak rááááááda, že je dneska pátek, ale o víkendu s musím učit na testy, tak nic moc…no jo no :?

Jo jinak mám nahoře 5 kg, ale už se fakt do ničeho nevlezu, ale příští týden chci začít chodit cvičit, tak jsem zvědavá jaký to bude. :wink:

Zatím krásný den a opatrujte se páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
7.9.07 09:09

dobre ránko maminy

tiež u vás tak leje, u nás na Kysuciach máme už vyhlasený 3. povodňový stupeň.

Včera sa mi zdalo, že mimi sa menej hýbe, už som uvažovala že pôjdem k lekárke, ale už ráno dalo o sebe vedieť. Asi nebude také živé ako Marek a hádam to bude dievčatko. Najbližšia KO + UZV 25.9.

A Maťa ako ste začali 3. ročníK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
7.9.07 09:18

nedělejte vlny jen s 5kg nahoře jo :lol:

já mám skoro 10. no jo. tak snad to vyběhám.

chci zítra mrknout na postýlku a taky na fusak, jinak už máme doma to lehátko, takže super. příští týden jdu ke kamarádce pro hadříky.

kde se kupuje to pončo? nějak nemám nápady

masáž - jsem taky absolvovala u paní ve slunečnici, bylo to fajn, ještě určitě půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
7.9.07 09:18

masáž dělala paní v sedě. trvalo to hoďku a bylo to příjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
7.9.07 09:25
zabulienka píše:
dobre ránko maminy

tiež u vás tak leje, u nás na Kysuciach máme už vyhlasený 3. povodňový stupeň.

Včera sa mi zdalo, že mimi sa menej hýbe, už som uvažovala že pôjdem k lekárke, ale už ráno dalo o sebe vedieť. Asi nebude také živé ako Marek a hádam to bude dievčatko. Najbližšia KO + UZV 25.9.

A Maťa ako ste začali 3. ročníK

no este sa nerozbehli....... :lol: :lol: tak zatial len stahujeme veci do skoly.......vyplacam vsetko mozne.......... :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
7.9.07 09:42

U nás už začali s učením natvrdo. Dala som ho už tento rok aj na gitaru a angličtinu a on by chcel aj strelecký!!!!
Tak som ho vysmiala či chce chodiť domov večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.9.07 09:55

Ahoj Kitty
Jo,jo. S těma kilama máš pravdu.Ty toho nadělaj s jenom 5 :lol: :lol: Já to sice nevím přesně, ale těch 9 už určitě mám.Ne-li víc. :oops:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
7.9.07 10:17

Pončo jsem kupovala v C a A, ale bylo to loni, druhé jsem ve výprodeji kupovala na jaře v Brodwai - myslím, že se to píše takto :lol:

Jinak v Brně už se to s deštěm celkem uklidnilo, ale dost fouká.

Postýlku už máme ve sklepě, koupila jsem od známe včetně madrace a peřinek a fakt jako nová, tejně, tak jsem koupila i autosedačku, jen káru pro Alexe budeme mít novou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí