Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, díky za kontakty - pro kontrolu - už máme kontakt od:
Vladi1
Kitty25
jirabobes ?
Radka75
bramburka
Zatím pa I.
Radko uplně s tebou soucítim, já mám problémy se zádama už přes 10 let a teď je to ještě o dost horší. Koupila jsem si v lékárně TRAUMAPLANT. Pani magistra řikala, že se to v těhu může. Docela to pomáhá od bolesti, tak to můžeš vyzkoušet. Jo a teď jsem si vzpomněla, že když jsem čekala Akrimka, tak se mi taky zablokovaly záda a v nemocnici mi udělali obstřik, ale jenom pod kůži, do svalu se nesmí, to by vadilo. Byla to ale docela bolest.
Pa T
Tak jsme byli na dobré večeři, ale obávám se, že to zase nestrávím (česnečka asi nebyl moc dobrý nápad
)… Jenomže mi bylo po několika dnech aspoň trochu líp, tak jsem měla chutě.
Zítra asi jedeme kupovat kočárek, tak se těším… ![]()
Terulko - díky za lék, doufám, že to povolí samo
Kalinko - díky za aktualizaci
Jinak jsem teď četla nové Miminko a jedna paní psala, že se jí miminko před porodem obracelo pomalu každý týden a pak i den. měla 3× naplánový císařský řez, protože bylo KP a když mělo k tomu dojít, tak bylo zase přetočené hlavou dolů. To je teda síla ![]()
Tak dobrou noc
Dobré ráno holky.
Dneska se mi děti vzbudili o půl sedmé.Naštěstí to vypadá,že jsou dobře naložení.Já jsem se taky celkem dobře vyspala.Tak budeme mít ten den o kousek delší. ![]()
bramburka
Ahoj Báro,přeju,ať vyberete ten nej. ![]()
Radko
To je mi líto s těma zádama.Doufám,že to brzo povolí.
Jak se dělá masáž zad těhotným?Nepřekáží to břicho? Nebo v sedě? Já jen,kdybych to potřebovala.U minulého těhu jsem o tom moooc toužila,ale nikam jsem nešla,protože jsem si myslela,že by to stejně nešlo.
Holky,taky vám tam pořád leje?Je to děs. ![]()
Zatím pa pa J.
Terulko , tak to se omlouvám, přisoudila jsem Ti omylem jeden kontakt, je bez nicku, myslela jsem, že je Tvůj.
Holky, čí je tedy prosím kontakt poslaný na email s tel. číslama a mailovou adresou, která začíná Tery........... , není tam uvedený nick ..... pošlete třeba SZ nebo zase na mail, ať to přiřadím správně. Díky I.
Jinak Vám přeji hezký den, konečně jdu dnes pro řidičák a čeká mě ta diabeologie, tak snad pořídím dobře.
Ahoj I.
Krásné ránko,
no já jsem dneska, jak přejetá vlakem, každý den se vzbudím ve tři ráno, tak koukám do stropu, asi za dvě hoďky zaberu no a potom se nemůžu probrat a do toho mi dnes není nějak dobře od žaludku…
.
Jiřko ta masáž se děla na boku, aby se netlačilo bříško a je to mooc fajn. Taky mě teď dost bolívají záda, hlavně v práci, jak celý den sedím u PC.
KalinkoIvčo uprav mi prosím TP na 15.12. jo a kontakty pošlu, tuším, že adresa byla, tak dvě stránky zpět…
Holky já jsem tak rááááááda, že je dneska pátek, ale o víkendu s musím učit na testy, tak nic moc…no jo no ![]()
Jo jinak mám nahoře 5 kg, ale už se fakt do ničeho nevlezu, ale příští týden chci začít chodit cvičit, tak jsem zvědavá jaký to bude. ![]()
Zatím krásný den a opatrujte se páááá
dobre ránko maminy
tiež u vás tak leje, u nás na Kysuciach máme už vyhlasený 3. povodňový stupeň.
Včera sa mi zdalo, že mimi sa menej hýbe, už som uvažovala že pôjdem k lekárke, ale už ráno dalo o sebe vedieť. Asi nebude také živé ako Marek a hádam to bude dievčatko. Najbližšia KO + UZV 25.9.
A Maťa ako ste začali 3. ročníK
nedělejte vlny jen s 5kg nahoře jo ![]()
já mám skoro 10. no jo. tak snad to vyběhám.
chci zítra mrknout na postýlku a taky na fusak, jinak už máme doma to lehátko, takže super. příští týden jdu ke kamarádce pro hadříky.
kde se kupuje to pončo? nějak nemám nápady
masáž - jsem taky absolvovala u paní ve slunečnici, bylo to fajn, ještě určitě půjdu.
zabulienka píše:
dobre ránko maminytiež u vás tak leje, u nás na Kysuciach máme už vyhlasený 3. povodňový stupeň.
Včera sa mi zdalo, že mimi sa menej hýbe, už som uvažovala že pôjdem k lekárke, ale už ráno dalo o sebe vedieť. Asi nebude také živé ako Marek a hádam to bude dievčatko. Najbližšia KO + UZV 25.9.
A Maťa ako ste začali 3. ročníK
no este sa nerozbehli.......
tak zatial len stahujeme veci do skoly.......vyplacam vsetko mozne..........
![]()
U nás už začali s učením natvrdo. Dala som ho už tento rok aj na gitaru a angličtinu a on by chcel aj strelecký!!!!
Tak som ho vysmiala či chce chodiť domov večer
Ahoj Kitty
Jo,jo. S těma kilama máš pravdu.Ty toho nadělaj s jenom 5
Já to sice nevím přesně, ale těch 9 už určitě mám.Ne-li víc. ![]()
Pa pa J.
Pončo jsem kupovala v C a A, ale bylo to loni, druhé jsem ve výprodeji kupovala na jaře v Brodwai - myslím, že se to píše takto ![]()
Jinak v Brně už se to s deštěm celkem uklidnilo, ale dost fouká.
Postýlku už máme ve sklepě, koupila jsem od známe včetně madrace a peřinek a fakt jako nová, tejně, tak jsem koupila i autosedačku, jen káru pro Alexe budeme mít novou ![]()