PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
6.3.09 22:00

ahojda,
tak až před deseti minutama dnes Vojťas usnul.. jsem zvědavá, na jak dlouho..
plavčo príma a samozřejmě se mu nudle roztekly v bazénu skoro proudem :-)… doma už zas spíš ne :roll:
a pak na nákup a cestou domů usnul a budila jsem ho až v šest.. proto taky teď nemohl usnout :oops:

Enio, Lucinka je kráááásnááá, to je nádhera ta fotka… o veletrhu jsem taky přemýšlela, ale asi se na to vyprdnu, a o víkendu tam bude mraky lidí..
Evi, Adámek jakbysmet, to je kukuč a ďáblík jasnej! :lol:
jinak nevím už vůbec nic..
a čůrání, my dětičky na táboře, některé, dávali na prosbu rodičů o půlnoci taky čůrat a to byly pěti,šestileté!!!!

jsem k.o., mám zaděláno na bábovku, ale počká do zítra, já dnes padám na tlamu a jestli bude noc podobná těm čtyřem posledním, umřu..
a k véče jsem dělala sýrovou omáčku s kuřecím a noky, teda ty jsem koupila, ale já to hrozně ráda a pořád se cítím děsně přejezená..mńam :) (teda, ne že by se to tu probíralo :lol: )

no asi opravdu končím, dobrou noc a pěkně si pokláboste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
6.3.09 22:03
kitty25 píše:
Marti od kdy bude ta nová next kolekce nevíš?

to neviem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
6.3.09 22:33

Já jsem taky hotovson, trochu mě bolí v krku a teče mi z nosu. Jako na potvoru, když Honza odjel na víkend pryč.
Tak doufám, že to do rána přejde, zítra odpolko půjdeme s kamarádkou a dětma vyrábět ruční papír, tak jsem se na to těšila.

Jdu zalehnout, dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
6.3.09 22:46

Holky,moc pěkné fotky.

Pavli,at je malému brzo líp.Martinovi,at to s prací vyjde podle vašich představ.

Enio,máte to s Lucinkou hezky rozdělený :lol: .Ondrovi,ani tak nejde o to,že by chtěl koukat na počítač jako o to,že se mu maminka nevěnuje.

Jituš,tak přesazování kytek bych s Ondrou asi nedala.Stačí,že mi vysypal rozemletý piškoty :twisted: .Když jsem ho přebalovala,měl je i v pleně,jak si to na sebe vysypal.

Jdu do hajan.Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
6.3.09 23:22

Enio , Lucinka je fotomodelka od malička :D Máte krásnou památku. Ty děti jsou fakt roztomilé, i když se právě vzbudí.

Jani , držím palce, aby to s kočárkem dopadlo dobře :wink: A těším se ne fotku koláčků :D

Jiři , fakt si myslíš, že mi je Adam podobný? :D No, na té fotce, kde jsme spolu, se tak podobně tváříme, jsem si všimla, jestli to nebude třeba tím. Já bych byla jen ráda, kdybys tam tu podobu viděla :D

Luci , taky máš to bodýčko z Tchiba? :)

Vy jste mi s tím počůráváním připomněly, že mi se stávaly nehody i jako malé školačce. Nebylo to často, pamatuju si asi tak na 3 příhody, vždycky se mi zdálo, že sedím na záchodě a čůrám. Vzbudila jsem se, až když jsem splachovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
6.3.09 23:27

No nic, valím spát. Dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
6.3.09 23:28

prochajda :D

ahoj holky, zdravím po delší době…jak je to u nás, vidíte viz. výše a na metříku :D
Enio nádherná fotka Lucinky. taky se chystáme na veletr vyrazit.
Radko moc a moc a moc mě mrzí co se stalo..na druhou stranu je vážně lépe, že to přišlo takto brzo a držím palce, ať se brzy zadaří…prosinčátko 09 bude super
Kitty, Ivčo taky mi dává těhotenství zabrat, je mi zle..přesně jak s Terkou, tak držím palce, ať to co nejdřív přejde.
Jituš máš krásné holky, taky bych měla pře:,–(it kytky, ale jsem lenoch :D
a už nevím.....

Jinak u nás tak nějak pořád marodně, Terezka už od podzima hodně marodí, teď naposled byla opravdu hooodně nachlazená, jí zá:,–(ně rýma padá na průdušky, takže je vždycky veselo. Nechce jíst, jak je zahleněná, kašle, sípe…snad se to dneska zlomilo a bude už líp. Sakryš, už aby bylo to jaro a teploučko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
6.3.09 23:35
alla píše:Enio nádherná fotka Lucinky. taky se chystáme na veletr vyrazit.
:) doporucuju fotografku :)… jen je tam poradnik a chce se tam zastavit hned pri prichodu. My jsme se zapsali a mela volno az za 2 a pul hodiny, ale to tam nebyl vikendovy naval.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
6.3.09 23:36

E.v.i.
No jo,myslím.Rozhodně má tvojí bradu. :wink: A zdá se mi,že i tvar obličeje a oči.No podle té fotky,kde jste spolu to tak vypadá.
Se 17. ukaž na srazíku a uvidíme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
6.3.09 23:38

Alli
Terezce to moc sluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.3.09 00:00

Tady už všichni spí.Jdu taky.

Dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
7.3.09 07:33

Dobré ráno :D
Tady prší fuuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
7.3.09 07:35

pro Jiřku máme 7 zubů

A ještě dotaz - je to normální, že má malý dole jen jedničky a teď mu dole vyrostla úplně vzadu stolička? :roll: jsem z toho jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
7.3.09 08:46

Dobré ránko,
u nás tedy moc ne, je mi blbě a jsem nevyspalá.

evi
Honza odvezl s sebou foťák, tak až zítra. :lol:

allo
Máš hezkou holčičku. Přeju Ti, ať blivno brzy poleví.

evičko
Já si myslím, že to je normální, ten postup 1, 2, 4 a pak 3 si myslím, že je jen obecný a každé dítě to může mít jinak.

Tady je taky šedivo a hnusno.

Jdu jezdit s autama a stavět věže. Hezkou sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
7.3.09 09:07

Dobré ráno

Jiřinko , a jak to máte s tím srazem v plánu? Ale já raději nic neslibuju…sice autem jezdím, ale s Adamem sama se moc necítím :roll:

Žížalko , přece nebudeš kvůli mě jíst 3 dny staré koláče :D Tak vyfotíš příští dávku :wink:

Evičko , já si taky myslím, že zuby nerostou všem předpisově. Vůbec bych si s tím hlavu nelámala. A všem Tvým dětem rostly zuby postupně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí