Poradna duly
Jana Čurdová
ahojda,
tak až před deseti minutama dnes Vojťas usnul.. jsem zvědavá, na jak dlouho..
plavčo príma a samozřejmě se mu nudle roztekly v bazénu skoro proudem
… doma už zas spíš ne ![]()
a pak na nákup a cestou domů usnul a budila jsem ho až v šest.. proto taky teď nemohl usnout ![]()
Enio, Lucinka je kráááásnááá, to je nádhera ta fotka… o veletrhu jsem taky přemýšlela, ale asi se na to vyprdnu, a o víkendu tam bude mraky lidí..
Evi, Adámek jakbysmet, to je kukuč a ďáblík jasnej! ![]()
jinak nevím už vůbec nic..
a čůrání, my dětičky na táboře, některé, dávali na prosbu rodičů o půlnoci taky čůrat a to byly pěti,šestileté!!!!
jsem k.o., mám zaděláno na bábovku, ale počká do zítra, já dnes padám na tlamu a jestli bude noc podobná těm čtyřem posledním, umřu..
a k véče jsem dělala sýrovou omáčku s kuřecím a noky, teda ty jsem koupila, ale já to hrozně ráda a pořád se cítím děsně přejezená..mńam
(teda, ne že by se to tu probíralo
)
no asi opravdu končím, dobrou noc a pěkně si pokláboste ![]()
kitty25 píše:
Marti od kdy bude ta nová next kolekce nevíš?
to neviem.....
Já jsem taky hotovson, trochu mě bolí v krku a teče mi z nosu. Jako na potvoru, když Honza odjel na víkend pryč.
Tak doufám, že to do rána přejde, zítra odpolko půjdeme s kamarádkou a dětma vyrábět ruční papír, tak jsem se na to těšila.
Jdu zalehnout, dobrou.
Holky,moc pěkné fotky.
Pavli,at je malému brzo líp.Martinovi,at to s prací vyjde podle vašich představ.
Enio,máte to s Lucinkou hezky rozdělený
.Ondrovi,ani tak nejde o to,že by chtěl koukat na počítač jako o to,že se mu maminka nevěnuje.
Jituš,tak přesazování kytek bych s Ondrou asi nedala.Stačí,že mi vysypal rozemletý piškoty
.Když jsem ho přebalovala,měl je i v pleně,jak si to na sebe vysypal.
Jdu do hajan.Dobrou.
Enio , Lucinka je fotomodelka od malička
Máte krásnou památku. Ty děti jsou fakt roztomilé, i když se právě vzbudí.
Jani , držím palce, aby to s kočárkem dopadlo dobře
A těším se ne fotku koláčků ![]()
Jiři , fakt si myslíš, že mi je Adam podobný?
No, na té fotce, kde jsme spolu, se tak podobně tváříme, jsem si všimla, jestli to nebude třeba tím. Já bych byla jen ráda, kdybys tam tu podobu viděla ![]()
Luci , taky máš to bodýčko z Tchiba? ![]()
Vy jste mi s tím počůráváním připomněly, že mi se stávaly nehody i jako malé školačce. Nebylo to často, pamatuju si asi tak na 3 příhody, vždycky se mi zdálo, že sedím na záchodě a čůrám. Vzbudila jsem se, až když jsem splachovala ![]()
prochajda
ahoj holky, zdravím po delší době…jak je to u nás, vidíte viz. výše a na metříku ![]()
Enio nádherná fotka Lucinky. taky se chystáme na veletr vyrazit.
Radko moc a moc a moc mě mrzí co se stalo..na druhou stranu je vážně lépe, že to přišlo takto brzo a držím palce, ať se brzy zadaří…prosinčátko 09 bude super
Kitty, Ivčo taky mi dává těhotenství zabrat, je mi zle..přesně jak s Terkou, tak držím palce, ať to co nejdřív přejde.
Jituš máš krásné holky, taky bych měla pře:,–(it kytky, ale jsem lenoch ![]()
a už nevím.....
Jinak u nás tak nějak pořád marodně, Terezka už od podzima hodně marodí, teď naposled byla opravdu hooodně nachlazená, jí zá:,–(ně rýma padá na průdušky, takže je vždycky veselo. Nechce jíst, jak je zahleněná, kašle, sípe…snad se to dneska zlomilo a bude už líp. Sakryš, už aby bylo to jaro a teploučko.
alla píše:Enio nádherná fotka Lucinky. taky se chystáme na veletr vyrazit.
E.v.i.
No jo,myslím.Rozhodně má tvojí bradu.
A zdá se mi,že i tvar obličeje a oči.No podle té fotky,kde jste spolu to tak vypadá.
Se 17. ukaž na srazíku a uvidíme. ![]()
pro Jiřku máme 7 zubů
A ještě dotaz - je to normální, že má malý dole jen jedničky a teď mu dole vyrostla úplně vzadu stolička?
jsem z toho jelen.
Dobré ránko,
u nás tedy moc ne, je mi blbě a jsem nevyspalá.
evi
Honza odvezl s sebou foťák, tak až zítra. ![]()
allo
Máš hezkou holčičku. Přeju Ti, ať blivno brzy poleví.
evičko
Já si myslím, že to je normální, ten postup 1, 2, 4 a pak 3 si myslím, že je jen obecný a každé dítě to může mít jinak.
Tady je taky šedivo a hnusno.
Jdu jezdit s autama a stavět věže. Hezkou sobotu.
Dobré ráno
Jiřinko , a jak to máte s tím srazem v plánu? Ale já raději nic neslibuju…sice autem jezdím, ale s Adamem sama se moc necítím ![]()
Žížalko , přece nebudeš kvůli mě jíst 3 dny staré koláče
Tak vyfotíš příští dávku ![]()
Evičko , já si taky myslím, že zuby nerostou všem předpisově. Vůbec bych si s tím hlavu nelámala. A všem Tvým dětem rostly zuby postupně?