Poradna duly
Jana Čurdová
Raduš
supr že se ti zase o kousek ulevilo,držíš se bezvadně a tak mi ti držíme vše co máme aby vám těhu vyšlo třeba hned na poprvé ![]()
Luciku
co blbneš otvírat když je tam tma ![]()
Prsa
před prvním těhu menší B,kupovala jsem si prsenku 80B,po Sabče to bylo 85C(takový akurát) ještě furt docela pevný pěkný prsa no a po Fildovi donedávna jsem kupovala 95D
a momentálně ty vytahanice nasoukám do C a 90 trošku jsem shodila ![]()
Vůbec netušim co bych měla kdybych kojila tak dlouho jako některé z vás
![]()
dá se říct že na to že jsem „skoro“ nekojila,mám prsa vytahaný a povyslý jak babucha. ![]()
kitty25 píše:no sláva to taky není /prsa/, trošku se to Pajul zlepšilo asi dva měsíce po odstavení, ale do původní podoby taky ne. Vyvěšené a měkké…![]()
![]()
jo kamarádce zbyly jen kůžičky a nic se neobnovilo, takže asi záleží zase na každém.
tak jsou dvě možnosti, buď to vydržíš a budeš maskovat podprsenkou nebo půjdeš na platiku po posledním mimču
Ja asi opravdu po detech na plastiku pujdu. Odrozeno chci mit ve triceti, a abych ve triceti mela prsa jak indianska babicka, to se mi zda brzo. Ja ty prsa mam fakt naprosto otresne. Z vetsich C mam male B, bradavky jak servirovaci platy a kuze mam, ze bych si z ni mohla usit kabelku…
Sabiko, Martin hraje za Minnesotu Wild. Teda zatim. Uvidime, az podepise novou smlouvu ![]()
znáte někdo botky Peddy? Markova mamka je dneska donesla, jsou pěkné, ale nejsou celokožené. Jsou to tyto:
http://www.detskebotky.cz/detail.php?…
myslíte, že jsou OK? Trochu mám obavy z těch suchých zipů, jsou takové tenké, tak jestli to nožku dobře udrží. Vím, že darovanému koni na zuby nekoukej, ale nechci mu nožku zničit. A o této značce jsem nikdy neslyšela.
Ahojky všem!
Tak se taky hlásim do klubu osamocených žen. Tatínek nám dneska odjel. ![]()
Eliášek už je na tom líp, nyní teplota jenom 37,2. Tak doufám, že to prťouskovi sleze na normál a už bude ok.
Holky s těma vytahanejma přichamama to podle mně záleží dost na věku, počtu těhu a taky genetice, někdo k tomu má sklony někdo nee. Taky jde o velikost bříška, nabraných kilech a na tom kolik člověk váží. Navíc někdo má kůži elastičtější někdo ne.
Já měla po Akrimkovi břicho uplně v pohodě, no a teď…
![]()
No už mi neni 21 že?! Teď už by to chtělo trochu pohybu.
![]()
No a prsa… tvar stejný, jenom jsou trochu níže.
![]()
Radko
Na prvni pohled vypadaj celkem dobře. Já bych mu je asi dala. Eliášek má zimní botičky taky na sucháč. Hlavní je jak to drží kotník.
Paju dík…
Radu
mě se docela líbí,jsou docela pěkné a ten sucháč-no ono každá bota má něco a myslím že to bude dobrý.
Jsem to musela vyfotit, se mi děsně líbilo, jak má Akrimek červeno a Eliášek bílo. ![]()
Případným pedofilům. Hajzlové nečumte. ![]()
Všem normálním se omlouvám. To je další z mých paranoí. Na takovejhlech serverech se ty prasáci přímo vyžívaj.
![]()
Jsem to ale musela sem dát, moc se mi to líbilo. ![]()
Raduš
Radeček má taky zimní botky na sucháč.On se do tkaničkových nevejde.
Ono je opravdu hlavní,aby to drželo pevně nožku.
Ivčo
Moc moc gratuluju. ![]()
Luci
Co šílíš?
Otevírat,když je tam tma a nikoho nevidíš… ![]()
Prsa .....asi budu kojit navěky.
Břicho ...... po prvních dvou dětech jsem ho měla taky v pohodě.No spíš relativně v pohodě.Protože jsem ještě nezhubla na svou původní váhu před prvním těhu.A nedělám si iluze,že toho někdy docílím.
Ale břišní svaly pevné mám a na břiše mám ještě pořád špek.
A i přes to už mi trochu ta kůže vysí.Takže až splasknu,to bude určitě horší. ![]()
Jejda já skoro zapomněla. ![]()
Ivčo to je kráááásný miminko! Celá maminka.
![]()
Pajulena píše:kitty25 píše:no sláva to taky není /prsa/, trošku se to Pajul zlepšilo asi dva měsíce po odstavení, ale do původní podoby taky ne. Vyvěšené a měkké…![]()
![]()
jo kamarádce zbyly jen kůžičky a nic se neobnovilo, takže asi záleží zase na každém.
tak jsou dvě možnosti, buď to vydržíš a budeš maskovat podprsenkou nebo půjdeš na platiku po posledním mimčuJa asi opravdu po detech na plastiku pujdu. Odrozeno chci mit ve triceti, a abych ve triceti mela prsa jak indianska babicka, to se mi zda brzo. Ja ty prsa mam fakt naprosto otresne. Z vetsich C mam male B, bradavky jak servirovaci platy a kuze mam, ze bych si z ni mohla usit kabelku…
Sabiko, Martin hraje za Minnesotu Wild. Teda zatim. Uvidime, az podepise novou smlouvu
ježiš ty mě dycky pobavíš. já proti plastice nic nemám. osobně nevím, zda bych na to šla, ale pokud někdo chce mít krásný tělo, proč ne. A taky ženský co potřebujou zvednou sebevědomí, tak proč by měly být bez prsou?
Terko
kluci jsou krásný,jsou k umuchlování (jo a pedouš nejsem
)
Úchylové padejte
![]()
Jiři vidělas film prázdniny? jak černoška vařila dobrůtky a sama nejedla, že je tlustá, tak tak se to asi musí dělat… nežrat nebo co?
cvičit no to je taky dobrá rada, ale je to sakra těžké ne? ![]()
ovšem pobavila mě Bára, jako že prý každý den
tak to bych se teda chtěla vidět.
Petro
Tak to by mé špeky neřešilo.Já kdybych jedla míň,tak nejím vůbec.
Já se spíš musím donutit jíst a pít víc.
Pohybu mám snad dost.
kitty25 píše:protože ložnice je 2m od dveri a nechcela som zobudiť maleho.Taky keď som o tom pak premyšľala,tak som si řikala,že som vobec nemala otvarať.Ale začali by zvoniť a to by ho zobudili určite.Ale už viem že přište neotvorim.Teraz ma napadaju kadejake šialenosti
a proč teda otvíráš, máš se ptát skrz dveře ne?
Terko** kluci su nadherny.Eliašek sa viac podoba na teba,či sa mi to len zda?
Radko botičky sa mi mooc pačia.Ja budem Samikovi taky kupovať na suchač
Moje prsa
Aj Adam sa im smeje
Ale neriešim,možno budem pak,keď prestanem kojiť.Ale na plastiku určite nepojdem.
cvičenie
ja sa nemožem prinutiť cviky čo mam koli zadum,nie to ešte nejake posilovacie.Čo som blazon?Ale zišlo by sa spevniť bruško ![]()