Prostějov a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
551
30.3.06 13:39

Jé promiň, ja jsem ti přehodila i y

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
2.4.06 17:25

Ahoj holky, jak se máte? :D Konečně krásně a teplo! :lol: Až na ty povodně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
3.4.06 18:44

Ahoj holky,
tak konečně jsme odložili zimní bundy :D
U nás to ale bohužel vypadá následovně: manžel minulý týden začal přes noc kašlat, děda přitáhl v sobotu z práce jakousi mrchu střevní chřipku, bába ode dneška zvrací a leží a mě začíná škrábat v krku. Děsím se, aby něco nechytla i malá :roll: . Celou zimu se, až na slabé rýmy, držíme a teď, když už můžeme být dlouho venku, bychom zalehli??? Nenávidím tyhle virózy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ať jste na tom všechny lépe a můžete si užívat jarního sluníčka!
Zdraví zdar :roll:
Petra + Karolínka 2,5 roku + 29tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
4.4.06 11:47

Chipsy - tak u nás je to stejný, taky všichni marodí. Přítel chytl taky nějakou virózu a mě taky škrábe v krku :( . Navíc se mi udělala vyrážka po prášku na praní, tak se musím mazat mastičkou.
Včera jsem byla poprvé na předporodním kurzu. Byl moc zajímavej. Jen byla škoda, že nás bylo jenom pět holek. Je to kurz, který je zaměřený na přirozený porod a dozvěděla jsem se tam hodně zajímavýho. Vážně ho doporučuju - www.pamad.cz - tam se dozvíte víc.
Venku už to začíná vypadat hezky, u nás naštěstí není v blízkosti žádná řeka, tak nám nehrozí žádné záplavy. Ale upřimně lituju všechny lidi, co to potkalo. Snad už to nebude dlouho trvat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
4.4.06 11:53

Ahoj,
já jsem absolvovala předporodní kurz od Pamadu v Kroměříži a můžu ho z vlastní zkušenosti vřele doporučit :! :! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
5.4.06 23:18

Já budu muset otěhotnět znovu, abych se mohla pochlubit s předporodním kurzem. :lol:
A je tu zase zima…teď když tady bylo jaro :! :? A já se radovala. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
6.4.06 12:24

Ahoj holky,
nezoufejte - za týden jsou tu Velikonoce a hned se to určitě přehoupne v letní počasí. Pak zas budeme brblat, že je nesnesitelné vedro :) . Měly bychom si těch pár týdnů léta pořadně užít, protože v budoucích deseti letech nás čekají stejně tak dlouhé zimy, jako byla ta letošní - toť předpověď našich meteorologů. :evil:

Jinak - manžel pořád kašle, tchyně pořád … slušně řečeno, lítá na WC a my s malou odoláváme (ťuky ťuk).

Příjemný den!!!
Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.4.06 14:10

Tady v Kostelci je to jak u blbejch na hůře. :lol: Prší, sněží a pak jako by se nic nedělo vykoukne sluníčko. :D Na výstavě večerníčků byl brácha a bylo to prý pěkné, malý z toho nic neměl zajímaly ho jiné věci, ostatně jako vždy. :roll: Já jsem se byla kouknout v Prostějově na jarní botičky a kupodivu měly. 8O
Tak se mějte krásně a užívejte sluníčka!
Katka a Tadeášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
7.4.06 22:22

Ahojky,
k těm botičkám - koupili jsme na malou v sobotu jarní boty za 600,– v Prioru (u Baťu bylo ten den plno a jaksi žádná volná prodavačka, stála jsem tam asi 10 minut s botou v ruce a nikde nikdo :roll: ). V neděli jsem se chystala Karolínce ty nové botičky obout a ovej, jazyk mi zůstal v ruce :evil: . Zuřila jsem tedy pořádně - člověk za to dá takové prachy, pak zjistí, že je to stejně jako všechny ostatní výrobky dělané v Číně a ještě ke všemu „horkou jehlou“ šité! Jsem zvědavá, jestli nám ty vyměněné vydrží aspoň do podzimu.

U nás, v Otaslavicích, dnes bylo krásně. Celé odpoledne jsme byly s malou na zahradě a v 18 hodin jsem ji nemohla dostat domů. Pomáhala dědovi rozhrabávat hlínu na záhoně - fakt sranda se na to dívat :lol: :lol: :lol:

Dobrou noc!!!
Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.4.06 22:17

Já jsem tedy koupila botičky v Renu. U Baťi měli také fofr, tak tam to bylo lehčí. :) Navíc malý neumí čekat, je netrpělivý.
Taky jsme si užili na zahradě na sluníčku. Malý se pokoušel jezdit na odrážedle, zatím je jako malý ráček(jezdí po zadu) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
13.4.06 09:21

Ahojte holčiny!

Tak jsem byla v úterý na ultrazvuku. Pan doktor nás změril a zvážil. Malá váží 1430g, zdálo se mi to málo. Navíc jsem čekala, že když mám tu těhotenskou cukrovku, tak bude větší. No a ještě jsme byli natočení tím nelepším způsobem - poloha příčná + konec pánevní (měla nožičky dolů), tak doktor strašil císařem. No moc se mi pod kudlu nechce, už jsem nějak smířená s normálním porodem. TAk snad se malá umoudří - pokud to teda není kluk, protože při takové poloze jakou měla doktor nic neviděl. TAkže to nemám potvrzený - tak musím dál věřit tomu ultrazvuku v 19.tt :D .
Jak je u vás? Tady včera svídilo sluníčko, ale foukal studenej větřík a dnes když jsem venčila naši „dogu“, tak mi taky nebylo nejteplej, no hlavně že nesněží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
13.4.06 16:23

Ahojky,
Luonar, miminko má ještě spoustu času na otočení, někdy k tomu může dojít i těsně před porodem. Tak doufám, že nakonec nebudeš muset pod tu „kudlu“ jít a držím pěsti. Já se snažím odhadnout polohu mého mrňouska (snad mi MUDr. udělá UZ příští týden) a zdá se mi, že je tam nějak ze šikma, ani ne hlavou dolů, ani ne napříč - protože mě kope napravo do žeber a vyboulené břicho mám zas nalevo od pupíku. Tak nevím.
Včera nás manžel vytáhl na přehradu na ryby. Chvilku jsme tam s Karolínkou pochodily, ale pak začal tak strašně fučet vítr, že jsme to museli zapakovat. Proboha, kde to jaro je :roll:

Petra + Karolínka 2,5 roku + ?30tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
16.4.06 19:55

Ahojky děvčata,

tak Vám - nám přeju, ať ty zítřejší Velikonoce přežijeme ve zdraví a ať jsou na nás chlapi hodní!

Zatím se mějte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.4.06 19:58

Tak jsme přežili velikonoce ve zdraví, malý si nacvičil mrskání na příští rok. :D Byla to hrozná švanda, mával pořád prutem a křičel, no prostě skvostnej! :lol: A vajíčka jsme si taky vykoledovali a teď budeme mít vajíčkovou pomazánku :lol: Počasí to se taky vyvedlo, bylo pěkně takže jsme ztrávili skoro celý den venku. :)
Ahoj Katka a Tadeášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.4.06 10:03

Haóóóóóóóóó, kde jste kdo!!!!!! :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...