Prostituce - chci zapomenout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
19.5.14 22:52
@MambaJ píše:
@farska tady na tu http://kineziologie.webz.cz/…iologie.html, jaké to bylo, klidně napiš do SZ prosím. :kytka:

Trosku vysvetleno zde:
http://www.kineziologie-poradna.cz/kineziologie/

Jinak na tom nic smesneho neni, pani te bude drzet za ruce, klast /myslet si otazky a Tve telo bude, bez Tve vule, odpovidat samo skrz svalovy tonus na predloktich :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
19.5.14 23:01

@prostě chlap Tím jak píšeš a uvažuješ, bych ti tipla víc. Škoda, že tolik rozumu co máš ty, nemá otec mé dcery. To by se na tom světě hned lépe žilo.
Mě by spíše zajímalo, jak je možné, že příjemné, citlivé a hodné ženy nalákají, většinou vyšinutí, sobečtí, ulhaní troubové, zatím co na zlobivé holky, vždycky zbydou „fajn chlapi“… Není to pravidlem, to vím, ale stejně…
Poslední dobou mám úplnou hrůzu z chlapu a to ze všech. Strašně se bojím opakovatelného zklamání, které stejně dřív nebo později přijde. Říkám si, že jako svobodná matka, která to od začátku myslela dobře, se přece musí mít fajn a ten „špatný“ co to zavinil, by měl zůstat sám, aby nikomu dalšímu neublížil. Mezitím je to naopak, „špatný“ má vztah a já hrůzu, podívat se sympaťákovi do očí. Rada, či typ? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
19.5.14 23:03
@farska píše:
Trosku vysvetleno zde:
http://www.kineziologie-poradna.cz/kineziologie/Jinak na tom nic smesneho neni, pani te bude drzet za ruce, klast /myslet si otazky a Tve telo bude, bez Tve vule, odpovidat samo skrz svalovy tonus na predloktich :kytka:

A cena cca? Ta se tam nepíše… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.5.14 23:17

@MambaJ Cenu já nevím-to si nastavuje každý kineziolog sám:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.14 23:24

@MambaJ
Já ti teda nevím, ale mě osobně takový ty jakože zlobivý holky nelákají. Mám rád vysloveně hodný ženský, teda je pravda, že potřebuju občas usměrnit(je ale důležitý abych si byl vědom za co to je) jak u psa. :P
Takže různý hysterky, hádalky, náladovky apod. to by mě hráblo. Sám jsem extrovertní sangvinik :) a tedy jeden praštěnej stačí.
Dneska jsem byl s kamarádkou běhat a venčila tam nějaká slečna takovýho malýho bišonka…a pejsák na mě štěknul, tak jsem na něj taky štěknul…no pokecali jsme si trošku. :P
Takže s tím rozumem to je taky jak kdy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
19.5.14 23:28

@prostě chlap
A navic se vyzna v psich rasach :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.14 23:30

@Lady Godiva
Jako capart jsem měl s bratrem (Velkou knížku o psech) asi aby nám naši nemuseli kupovat psa. :P A tak si to pamatuju - můj oblíbenej hafan byl - Pyrenejský horský pes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.5.14 23:32

@prostě chlap @Lady Godiva
Nesnáším krysaříky. Řve to a kouše.
To nemůže být ani pes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
19.5.14 23:41
@prostě chlap píše:
@Lady Godiva
Jako capart jsem měl s bratrem (Velkou knížku o psech) asi aby nám naši nemuseli kupovat psa. :P A tak si to pamatuju - můj oblíbenej hafan byl - Pyrenejský horský pes :)

Muj taky…Jo, jo…Bela a Sebastian, ale to ty nemuzes pamatovat :lol:
Zviratka, to je moje, hafa mam uz druheho v poradi…a s velmi dobrym rodokmenem, aniz by to byl zamer.
@farska
Krysarika taky znam a s jeho pani teda cvici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
19.5.14 23:41
@prostě chlap píše:
**Myslet si můžete co chcete. :) Že Weru.******..to vůbec není podstatný. Já si různě z různých reakcí skládám mozaiku…samozřejmě to doplňuji názory kamarádek a známých. Ale jedna věc je na netu zajímavá: ono jak to je anonymní, tak někteří nebetyčně lžou a nekteří zase řeknou to za co by se normálně styděli. Obrázek si musí udělat každej sám.
Jestli kecám nebo ne…tak ten obrázek si musí udělat každej sám.
Když třeba řeknu lidem co mě znají, že jsem potkal ženskou u který jsem úplně okamžitě věděl, že s ní chci být už nafurt. Tak jedna polovina si ťukala na čelo hned a ta druhá když jsem odešel.
To že něco lidi nechápou neznamená, že to neexistuje. :cert:

O tom zadna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.5.14 23:43
@Lady Godiva píše:
Muj taky…Jo, jo…Bela a Sebastian, ale to ty nemuzes pamatovat :lol:
Zviratka, to je moje, hafa mam uz druheho v poradi…a s velmi dobrym rodokmenem, aniz by to byl zamer.
@farska
Krysarika taky znam a s jeho pani teda cvici :mrgreen:

Ja si vzpomínaám akorát na Goro, bílý pes…Tos zažila? :kytka: :kytka: :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
19.5.14 23:48
@farska píše:
Ja si vzpomínaám akorát na Goro, bílý pes…Tos zažila? :kytka: :kytka: :kytka: :mrgreen:

No jasne, dokonce jednu akitu - to je ta rasa - mame v sousedstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
19.5.14 23:50

Hrabu se tady jeste v nejakych skriptech a cas pokrocil, tak se loucim a dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.5.14 23:52

@Lady Godiva
Hmm…Nostalgie…
Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.14 14:36

Pročítám témata prostituce na emiminu a koukám na toto. Musím říct po svých zkušenostech,,z oboru" že taky nevěřím. Já chlapům nevěřila nikdy, přišli mi vždycky trošku jako takové zvířátka. Nemyslím to nijak ve zlém ve vzteku nebo ironicky, prostě já to beru tak že většina jich není schopna zůstat celoživotně zcela věrna…je to taková jejich slabší stránka. Kterou já postě přijímám a beru je tak. Za mé práce prostitutky bylo 90% ženáčů stařší dědouší, vyloženě mladí kluci, někteří třeba teprve zasnoubení, nebo tzv,,manželka je v porodnici" prostě NIC mě v tomto ohledu nedokáže zaskočit. Jak krásný a spokojený chlap tak znuděný 50-letý tatík, který se nudí. Milionář co má doma modelku/starý učitel na univerzitě který byl celý život věrný. Prostě VŠICHNI. Dámy taky nejsou svaté žeano. A myslím je lepší se spíš smířit s faktem že lidi jsou prostě omylní a náchylní k hříšným zážitkům než se tím nějak nechat frustrovat. Já jedinou věc co říkám dnes již manželovi. Prosím Tě Karle jestli budeš mít někdy potřebu si zahnout tak mi o tom hlavně pak NERIKEJ…svědomí si ulev v kostele a ne u mě. Kdyby mi to řekl nebo by to inteligentně nemaskoval dost by mě tím naštval a urazil. Jinak to doma máme tak, že říkám jestli si budeš chtít něco vyzkoušet co tě zajímá, stačí říct a já se pokusím. Lepší je asi brát lidi jak jsou. Jediné co bych,,nebrala" je milenka do které by byl zamilovaný,…to není ale tak MOC časté…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky