Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51
Nejsem ráda a pokud umíš číst, dojdeš nutně k závěru, že ani nekritizuji. Navíc - i méně pozorný čtenář si jistě všimne, že ani neradím.
Jen konstatuji, že půl roku je poměrně hodně dlouhá doba, aby zakladatelka přišla na to, že je něco špatně. Mimochodem, nevím jak čteš, ale zakladatelka z toho evidentně problém má.
@E-líza píše:
@Kobliha51
Nejsem ráda a pokud umíš číst, dojdeš nutně k závěru, že ani nekritizuji. Navíc - i méně pozorný čtenář si jistě všimne, že ani neradím.
Jen konstatuji, že půl roku je poměrně hodně dlouhá doba, aby zakladatelka přišla na to, že je něco špatně. Mimochodem, nevím jak čteš, ale zakladatelka z toho evidentně problém má.
Má problém z toho, že chlapi myslí ptákem a je jim jedno, kolik dětí doma mají, jakou mají manželku atp. Nemá problém z toho, že dělala prostitutku. Nikdo nejsme stejný a každý žijeme v úplně jiných podmínkách. Někomu něco dojde hned, někomu později a někomu vůbec. A někomu to třeba dojde a stejně s tím nedokáže nic udělat. Jestli tobě je na dojití doba půl roku dostatečná, někdo to tak prostě nemá. Nejsme všichni přes kopírák.
Problém je v tom, že nemohu zapomenout na to, jak ženatí muži chodili do klubu, pořád to mám na očích a vím, že to byli i muži, kteří měli doma ženu s malým dítětem. Od té doby nevydržel žádný můj vztah s mužem.
Prostě se mi tímhle úplně zprotivili. Chodila jsem dokonce i k psycholožce, k ničemu to však nevedlo. Zažila jste některá? Děkuji.
Ale tak zase na druhou stranu, jestli si chlap jde zaš*kat do bordelu, tak to přece neznamená, že musí být špatný táta. Vyklepe, uvolní napětí a zase může normálně fungovat.
Mně by spíš zajímalo kolik tam stojí taková svlečna?
@Tecumseh píše:
Ale tak zase na druhou stranu, jestli si chlap jde zaš*kat do bordelu, tak to přece neznamená, že musí být špatný táta. Vyklepe, uvolní napětí a zase může normálně fungovat.
Mně by spíš zajímalo kolik tam stojí taková svlečna?
Když to samé ocení i u své partnerky, není snad lepší partnerský život. A ta si to zařídí i zadarmo.
Ne, že bych byla odvázaná z toho, kdyby mi chlap zahnul. Ostatně jsem realistka a nejsem úplně blbá, takže si o bezbřehé věrnosti myslím své. A to i ve vztahu k nám, ženám. Ono totiž čistě statisticky množině zahýbajících chlapů musí plus minus odpovídat množina zahýbajících žen.
Ale chci jen říct, že bych asi preferovala, kdyby mi zahnul třeba s kolegyní z práce. Opět čistě z praktických důvodů. Mám neodbytný pocit, že dámy, které mají mezi nohama několik neznámých mužů denně, nutně i při používání ochrany jsou prostě rizikovější a nerada bych po takovém „vyklepání“ přišla doma k nějaké pohlavní nemoci.
@Žlababák
Je to určitě individuální, ale myslím, že u nás jsou tyto problémy vyřešeny, to nehrozí.
Spíš si cením svého zdraví. Inzeráty typu „orál bez“ jsou snad v každém druhém inzertním plátku. Když si představím, že potom sexuje se mnou… Brrrr
A to se bojím, že za peníze jsou ta děvčata udělat mnohem větší nerozvážnosti.
@Kobliha51
Hm, stejně si myslím, že je to dlouhá doba. Tedy vzhledem k tomu, jaké utrpěla trauma.
Přiznám se, že jsem neměla příležitost podobné zařízení navštívit a znám je tedy jen z literatury. Ale soudím, že průměrná dívka „obslouží“ několik pánů za večer. Čili za měsíc jde o desítky zákazníků, a za půl roku…
Proto jsem vyjádřila podiv nad tím, že to zakladatelce tak dlouho trvalo.
Tak tady tak nejak ctu tu konverzaci a jen Jsem chtela podotknout, Ze HPV virus se prenasi I s kondonem. Takovy zenac, muze ohrozit zivot svoji manzelky I s pouzitim kondomu.
Pokud někdo dělá prostitutku, má ve věci poněkud kongnitivní zaujatost, protože se při své práci pokávává výhradně s muži, kteří za kurvama chodí, a tuto znalost dílčí množiny pak aplikuje na celek.
Jinak chápu, že může mít bývalá prostitutka problém s navázáním stálého partnerského vztahu. Pokud je upřímná o své minulosti, dost normálních chlapů by si o ní neopřelo ani kolo. Pokud je neupřímná, je takový vztah založen na klamání či přinejmenším zamlčování toho, co je dotyčná zač. Plus všechny ty možné vlastní mindráky, o kterých psala zakladatelka vlákna.
@Jakub84 píše:
Pokud někdo dělá prostitutku, má ve věci poněkud kongnitivní zaujatost, protože se při své práci pokávává výhradně s muži, kteří za kurvama chodí, a tuto znalost dílčí množiny pak aplikuje na celek.Jinak chápu, že může mít bývalá prostitutka problém s navázáním stálého partnerského vztahu. Pokud je upřímná o své minulosti, dost normálních chlapů by si o ní neopřelo ani kolo. Pokud je neupřímná, je takový vztah založen na klamání či přinejmenším zamlčování toho, co je dotyčná zač. Plus všechny ty možné vlastní mindráky, o kterých psala zakladatelka vlákna.
Proč myslíš, že prostitutka právě kognitivní zaujatost, já bych řekla, že spíše naopak ![]()
Protože vidí jen ty, kteří chodí do bordelu (na priváty, k silnici atd.), a zobecňuje si z toho vlastnosti této menší části na většinu, která tam nechodí.
Příspěvek upraven 02.06.15 v 14:38
@Jakub84 píše:
Protože vidí jen ty, kteří chodí do bordelu (na priváty, k silnici atd.) a zobecňuje si z toho vlastnosti této menší části na většinu, která tam nechodí.
Jo takhle, už chápu…v tom případě souhlas ![]()
@Jakub84 vidim,e jsi asi mel prilezitost se pobavit s par devcaty, o tom, jak to s tim jejich zpackanym zivotem je, mas pravdu, je to dost jednosmerna cesta
@MarkétkaBeruška píše: Jo takhle, už chápu…v tom případě souhlas
jeste troche jinak, ono to v tech bordelech vypada, kolik maji navstevniku, ale omyl, oni ti paneve totiz meni bordely, chvili chodi do jednoho, pak do dalsiho a pak treba kocuji I pres celou republiku, takze holky maji pocit, ze tech chlapu je buhvikolik, ale oni se jen stridaji, skutecne je jich velmi velmi malo, kteri jsou zakazniky tohodo kseftu, ale ony jsou tim tezce poznamenane navzdy, jhlavne zoufalstvim ze sebe samych
![]()
@Kobliha51 píše:
Má problém z toho, že chlapi myslí ptákem a je jim jedno, kolik dětí doma mají, jakou mají manželku atp. Nemá problém z toho, že dělala prostitutku. Nikdo nejsme stejný a každý žijeme v úplně jiných podmínkách. Někomu něco dojde hned, někomu později a někomu vůbec. A někomu to třeba dojde a stejně s tím nedokáže nic udělat. Jestli tobě je na dojití doba půl roku dostatečná, někdo to tak prostě nemá. Nejsme všichni přes kopírák.Problém je v tom, že nemohu zapomenout na to, jak ženatí muži chodili do klubu, pořád to mám na očích a vím, že to byli i muži, kteří měli doma ženu s malým dítětem. Od té doby nevydržel žádný můj vztah s mužem.
Prostě se mi tímhle úplně zprotivili. Chodila jsem dokonce i k psycholožce, k ničemu to však nevedlo. Zažila jste některá? Děkuji.
Jestli si některá slečna, co si přivydělává placeným pohlavním stykem, myslí, že když s tím skončí, bude jako my všichni ostatní, tak právě citovaný text ukazuje, jak si takovým způsobem života poškodila vztah k ostatním lidem - prostě si o všech chlapech myslí, že jsou to nevěrní obšourníci a o všech ženských, že to jsou naivní hlupačky. To, že to je jen její obsese, protože s jinými muži nepřišla do styku ani s normálním chlapem už neumí jednat, jí nevysvětlíte.