Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To si jako předávají informace ve kterým bordelu/privátu mají lepší ceny, nebo děfky?
To je teda ale blbost!
![]()
Nemám sílu ani potřebu to zjišťovat.
@prostě chlap píše:
To si jako předávají informace ve kterým bordelu/privátu mají lepší ceny, nebo děfky?
To je teda ale blbost!![]()
Nemám sílu ani potřebu to zjišťovat.
Jo, přesně tak, kamarád, který občas podvede manželku
s dě…
mi to říkal, předávají si tam informace, kde jsou nový holky
, jsem na to koukala ze zvědavosti a radši jsem neměla, jsem hrozně naštvaná z toho
a ponižují tam i svoje manželky, je to ![]()
@fifinka609
Co taky chceš slyšet na názor, že jsou stejně všichni kokoti.
Třeba něco jako, že všichni chlapi jsou nadržený prasata, věčně ožralí a neustále chodící se ku*rvit.
Já se asi pohybuju mezi marťanama, jelikož z okruhu mých známých je opravdu minimum takových(třeba to bude tím, že jsou všichni poměrně inteligentní). Nebo mám asi jen kliku. Samozřejmě znám spoustu takových, co to dělají a ještě se tím chlubí, ale jejich společnost nevyhledávám. Mám možnost výběru společnosti ve které se pohybuji…takže.
Dnešní doba je zvláštní v tom, že se všude jen vyzdvihuje to špatné(kdo co ukradl, koho podvedl atd.). Potom se zdá, že jsou všichni svině, ale podle mě to je tím, že když někdo dělá něco zajímavého a prospěšného, tak to vetšinovou konzumní společnost nezajímá. Nezajímá je to proto, že jsou sami pravděpodobně nespokojení se svým žívotem a sledovaní průšvihů ostatních(třeba pseudo hvězd) je ujišťuje, že jsou na tom vlastně docela dobře. A taky jsme ukrutně závistiví a máme asi potutelnou radost, když se někomu jinému děje něco zlého.
A možný je taky, že to je všechno úplně jinak a ten hlavní idiot jsem JÁ. ![]()
@prostě chlap píše:
@fifinka609
Co taky chceš slyšet na názor, že jsou stejně všichni kokoti.
Třeba něco jako, že všichni chlapi jsou nadržený prasata, věčně ožralí a neustále chodící se ku*rvit.Já se asi pohybuju mezi marťanama, jelikož z okruhu mých známých je opravdu minimum takových(třeba to bude tím, že jsou všichni poměrně inteligentní). Nebo mám asi jen kliku. Samozřejmě znám spoustu takových, co to dělají a ještě se tím chlubí, ale jejich společnost nevyhledávám. Mám možnost výběru společnosti ve které se pohybuji…takže.
Dnešní doba je zvláštní v tom, že se všude jen vyzdvihuje to špatné(kdo co ukradl, koho podvedl atd.). Potom se zdá, že jsou všichni svině, ale podle mě to je tím, že když někdo dělá něco zajímavého a prospěšného, tak to vetšinovou konzumní společnost nezajímá. Nezajímá je to proto, že jsou sami pravděpodobně nespokojení se svým žívotem a sledovaní průšvihů ostatních(třeba pseudo hvězd) je ujišťuje, že jsou na tom vlastně docela dobře. A taky jsme ukrutně závistiví a máme asi potutelnou radost, když se někomu jinému děje něco zlého.
A možný je taky, že to je všechno úplně jinak a ten hlavní idiot jsem JÁ.
Hezké, moc pěkné. ![]()
Jinak ty holky neodsuzuji, pokud na to mají žaludek, je to staré řemeslo jak lidstvo samo, jim jde o výdělek a chlapi si myslí, jací jsou macha, když tam jdou š… a za to ještě cálovat, někteří chlapi jsou prasata, že tam jdou š… Rozhodně si nemyslím, že jsou všichni chlapi stejní a že podvádějí manželky a přítelkyně, to rozhodně ne. ![]()
@grepfruit píše:
Jo, přesně tak, kamarád, který občas podvede manželkus dě…
mi to říkal, předávají si tam informace, kde jsou nový holky
, jsem na to koukala ze zvědavosti a radši jsem neměla, jsem hrozně naštvaná z toho
a ponižují tam i svoje manželky, je to
jak se ty stránky jmenují prosím??? ![]()
@Mishelka27
Já myslím, že každá to dole stejný nemá a rozhodně to nedělá stejně ![]()
@grepfruit píše:
nornik.net
to je nechuťárna a tam jako chodí i ženatí jo? to je moc
![]()
@MambaJ píše:
to je nechuťárna a tam jako chodí i ženatí jo? to je moc![]()
Ty ses nekoukala?
@grepfruit píše:
Ty ses nekoukala?
právě že na to teď čumím, už skoro hodinu a fakt že jo, psal tam ženáč, že nemůže dát 3 táci, aby si toho „nevšimla doma“… to by měl být trestný čin, takové stránky, kam to všechno spěje!!!
![]()
@MambaJ píše:
právě že na to teď čumím, už skoro hodinu a fakt že jo, psal tam ženáč, že nemůže dát 3 táci, aby si toho „nevšimla doma“… to by měl být trestný čin, takové stránky, kam to všechno spěje!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Že to vůbec někdo podporuje tohleto, beztak ty stránky vymyslel nějakej pasák. ![]()
@grepfruit píše: Že to vůbec někdo podporuje tohleto, beztak ty stránky vymyslel nějakej pasák.
humus ![]()
NO fórum pro děvkaře, zvlášť pro ty, kteří chodí do bor-de-lu.