Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
popletka píše:
no, nebe do úst bych jí teda nedala, leda tak přes ní aby se vzpamatovala.celý národ je proti ní a patří jí to!!!!!
tobě ta Marie asi hodně pije krev, co? ![]()
je fakt,že s vařením si asi dala nejvíc práce… ale je sprostá jak dlaždič ![]()
Janka123 píše:popletka píše:tobě ta Marie asi hodně pije krev, co?
no, nebe do úst bych jí teda nedala, leda tak přes ní aby se vzpamatovala.celý národ je proti ní a patří jí to!!!!!
je fakt,že s vařením si asi dala nejvíc práce… ale je sprostá jak dlaždič
Právě proto, že byla sprostá a namyšlená a všechno pomlouvala jsem jí tu výhru nepřála.
Já myslím, že pokud se dnes sama na sebe dívala a pokud má alespon kousek svědomí, tak jí musí být hanba ![]()
máš pravdu, kéž by se musela dělit s ostatními.
nejvíce lituji její rodinu, tohle mít za matku či manželku či vůbec v příbuzenstvu tak se pobliju ![]()
krev mi pije, to je fakt, tenhle pořad jsem měla ráda a to co tam vnesla ona je vážně moc ![]()
výhru jsem přála soutěžícímu s nejlepším jídle, ale také i chováním což ona nemá a i kdyby jim naservírovala zlatý pečený holuby až do pusy tak to na mém názoru nic nezmění!!!!!!!!!!
ještě se nestalo, že by na iprima zablokovali diskuzi za celý týden!!!včera jen její a dnes už vše!!!je vidět, že něco tu není v pořádku… ![]()
popletka píše:ještě se nestalo, že by na iprima zablokovali diskuzi za celý týden!!!včera jen její a dnes už vše!!!je vidět, že něco tu není v pořádku…
Tak to asi blokli až večer, pt jak jsem tu posílala ten odkaz, tak tam ještě byly diskuse u těch ostatních soutěžících.
tak to blokujou vše, celý týden. ani se nedivím.
toto není dobré a je mi jí na jednu stranu líto, ale každému po zásluze, to se holt nedá nic dělat…
kéž by to proběhlo ok bez problémů
popletka píše:
tak to blokujou vše, celý týden. ani se nedivím.toto není dobré a je mi jí na jednu stranu líto, ale každému po zásluze, to se holt nedá nic dělat…
kéž by to proběhlo ok bez problémů
co si navařila, at si taky sní ![]()
jo jo , to je pravda.
jak je to v médiích tak to je průser.
co na ní říct? vyžer si to do dna a vzpamatuj se a pouč ze svých chyb ![]()
Tak jsem teď dokoukala včerejší díl. Náhodou Marie si to i zasloužila, ostatní nestačili koukat, co všechno navařila. Podlejzavá byla, to je pravda, ale vyhrála
.
Nejlepší bylo, jak Kryštof vyrejpal ty jahody a šlehačku z toho desertu
. On nejí fakt skoro vůbec nic. Nechápu. Akorát byl vytočenej, že někdo uvařil lépe než on. Šmejd
.
Pepa se samozřejmě zachoval jako správnej chlap a ani se mu nedivím, já bych se s Kryštofem taky nesetkala, a to je mi 23 let. Jak říká moje máma, ten by potřeboval naflákat prdel
.
popletka píše:
no aby se mu to ještě nelíbilo![]()
![]()
I to je dost možný
![]()
Tak jsem ted viděla na netu ukázku na dnešní Prostřeno, bude tam zase hustej týpek, tak se na to těším ![]()
ještě jsem dnes neviděla ukázky, ale těším se a budu koukat určitě.
snad toho týpka poznám hned na první pohled ![]()
Taky jsem tu ukázku viděla…a jsem taky zvědavá na tu mladou holku, jak prý bude taktizovat hned na začátku… ![]()