Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3174
16.9.11 19:38
popletka píše:
no, nebe do úst bych jí teda nedala, leda tak přes ní aby se vzpamatovala.celý národ je proti ní a patří jí to!!!!!

tobě ta Marie asi hodně pije krev, co? :mrgreen:
je fakt,že s vařením si asi dala nejvíc práce… ale je sprostá jak dlaždič :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
16.9.11 19:44
Janka123 píše:
popletka píše:
no, nebe do úst bych jí teda nedala, leda tak přes ní aby se vzpamatovala.celý národ je proti ní a patří jí to!!!!!
tobě ta Marie asi hodně pije krev, co? :mrgreen:
je fakt,že s vařením si asi dala nejvíc práce… ale je sprostá jak dlaždič :poblion:

Právě proto, že byla sprostá a namyšlená a všechno pomlouvala jsem jí tu výhru nepřála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
16.9.11 20:12

Já myslím, že pokud se dnes sama na sebe dívala a pokud má alespon kousek svědomí, tak jí musí být hanba :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
16.9.11 21:23

máš pravdu, kéž by se musela dělit s ostatními.

nejvíce lituji její rodinu, tohle mít za matku či manželku či vůbec v příbuzenstvu tak se pobliju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
16.9.11 21:30

krev mi pije, to je fakt, tenhle pořad jsem měla ráda a to co tam vnesla ona je vážně moc :cert:

výhru jsem přála soutěžícímu s nejlepším jídle, ale také i chováním což ona nemá a i kdyby jim naservírovala zlatý pečený holuby až do pusy tak to na mém názoru nic nezmění!!!!!!!!!!

ještě se nestalo, že by na iprima zablokovali diskuzi za celý týden!!!včera jen její a dnes už vše!!!je vidět, že něco tu není v pořádku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
16.9.11 23:19
popletka píše:ještě se nestalo, že by na iprima zablokovali diskuzi za celý týden!!!včera jen její a dnes už vše!!!je vidět, že něco tu není v pořádku… :nevim:

Tak to asi blokli až večer, pt jak jsem tu posílala ten odkaz, tak tam ještě byly diskuse u těch ostatních soutěžících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
16.9.11 23:37

tak to blokujou vše, celý týden. ani se nedivím.

toto není dobré a je mi jí na jednu stranu líto, ale každému po zásluze, to se holt nedá nic dělat…

kéž by to proběhlo ok bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
16.9.11 23:39
popletka píše:
tak to blokujou vše, celý týden. ani se nedivím.

toto není dobré a je mi jí na jednu stranu líto, ale každému po zásluze, to se holt nedá nic dělat…

kéž by to proběhlo ok bez problémů

co si navařila, at si taky sní :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
16.9.11 23:43

jo jo , to je pravda.

jak je to v médiích tak to je průser.

co na ní říct? vyžer si to do dna a vzpamatuj se a pouč ze svých chyb :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
17.9.11 09:06

Tak jsem teď dokoukala včerejší díl. Náhodou Marie si to i zasloužila, ostatní nestačili koukat, co všechno navařila. Podlejzavá byla, to je pravda, ale vyhrála :D.

Nejlepší bylo, jak Kryštof vyrejpal ty jahody a šlehačku z toho desertu :D. On nejí fakt skoro vůbec nic. Nechápu. Akorát byl vytočenej, že někdo uvařil lépe než on. Šmejd :mrgreen: .

Pepa se samozřejmě zachoval jako správnej chlap a ani se mu nedivím, já bych se s Kryštofem taky nesetkala, a to je mi 23 let. Jak říká moje máma, ten by potřeboval naflákat prdel :D.

• Citovat
  • Upravit
736
17.9.11 14:46

no aby se mu to ještě nelíbilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
17.9.11 18:42
popletka píše:
no aby se mu to ještě nelíbilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I to je dost možný :mrgreen: :lol:

• Citovat
  • Upravit
50124
19.9.11 15:46

Tak jsem ted viděla na netu ukázku na dnešní Prostřeno, bude tam zase hustej týpek, tak se na to těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
19.9.11 16:02

ještě jsem dnes neviděla ukázky, ale těším se a budu koukat určitě.

snad toho týpka poznám hned na první pohled :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
19.9.11 16:05

Taky jsem tu ukázku viděla…a jsem taky zvědavá na tu mladou holku, jak prý bude taktizovat hned na začátku… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí