Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda ta baba mě dneska naštvala
Hlavně že na začátku říkala, že nemá ráda křiváky ![]()
Tý jo zdravotní sestra a takovou ostudu si udělá.
Jinak jídlo teda nic moc.
No a ta červenovlasá holka je taky nesympatická a falešná.
M-a-j-a píše:
Teda ta baba mě dneska naštvalaHlavně že na začátku říkala, že nemá ráda křiváky
No a ta červenovlasá holka je taky nesympatická a falešná.
to jo, to mě vlastně uniklo… ona říkala, že nesnáší křiváky a pak se takhle zachová
![]()
Katka_LEE píše:M-a-j-a píše:
Teda ta baba mě dneska naštvalaHlavně že na začátku říkala, že nemá ráda křiváky
No a ta červenovlasá holka je taky nesympatická a falešná.to jo, to mě vlastně uniklo… ona říkala, že nesnáší křiváky a pak se takhle zachová
![]()
![]()
Tam je to skoro vždycky, že někdo má plnou hubu keců, ofrnuje se nad jídle a kritizuje a když vaří sám, tak je to katastrofa ![]()
Katka_LEE píše:M-a-j-a píše:
No a ta červenovlasá holka je taky nesympatická a falešná.to jo, to mě vlastně uniklo… ona říkala, že nesnáší křiváky a pak se takhle zachová
![]()
![]()
jj jsem to komentovala celý pořad. Fakt mě naštvala.
Mě taky dost naštvalo, jak včera dala jenom 3 body, pt nežere krabí koktejl
A ta včerejší měla ještě o 3 body méně než ta dnešní a jídla měla 3× horší.
Jo a ještě jsem chtěla říct, že moje mamka v 50 vypadá mladší než ona ![]()
M-a-j-a píše:
Jo a ještě jsem chtěla říct, že moje mamka v 50 vypadá mladší než ona
Tak naší bude 57 a vypadá tak o 10 let mladší ![]()
MUFICE píše:M-a-j-a píše:Tak naší bude 57 a vypadá tak o 10 let mladší
Jo a ještě jsem chtěla říct, že moje mamka v 50 vypadá mladší než ona
Někdy mi příjde, že ti lidé asi nemají zrcadlo
Mojí mamce bude za měsíc 48 let a když jsme byli v obchoďáku s mým Honzíkem a ona vezla kočárek a já byla opodál u regálu, jedna paní jí zastavila a říkala jí, jak má její syn krásný oči po mamince (jako po mé mamce
).
Ale k tématu: taky mě teda štve, jak se tam každej přihlásí a pak nic nežere
a i když mi něco nechutná, tak to aspoň cohutnám, jestli to třeba není náhodou od někoho jiného dobrý. Já jediné!! jídlo, které nejím, je dušená mrkev s hráškem, od školky jsem k tomu měla odpor, ale onehdá to udělala tchýně a já jsem ochutnala a nakonec jsem snědla celej talíř ![]()
Tenhle komentář mě teda pobavil:
„Tuhle zasra..nou nenažranou ježibabku by bylo šoupnout do trouby a možná by zní byla megahouska“
![]()
Mě třeba nepřijde divné, když tam někdo něco odmítne.. Ono je to proste jak v reálu..
Mám doma teď dělníky a taky jim vařím a stalo se mi, že 9 z nic vyloženě talíř vylízali a jeden mi pomalu vrátil všechno..
Podle mě je ta soutež o tom, jaká je kdo hostitelka, ono nikdy neuvaří tak, aby se zavděčil všem.. Nejvíc co mě ale štve jsou vegetariáni, ti mus na 100 % tušt, že tam bude maso. Ti co něco nejí - špenát, rajskou apod. ti klidně nech jdou..
Mě se naopak líbí, když nědo zdvořile odmítne, neokecáváto blbě, ale také nestrhává body. Co je podle mě větší hnus je ,jak si tam někdo pochutnává, pidává a pak dá max 5 bodů ![]()