Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
677
6.10.11 23:21
MUFICE píše:
A pak řekla tomu Karlovi, že jí to nechutná :cert:

Je to mimoňka :cert: A zítra na tu nádheru černovlasou jsem taky zvědavá. Ta je furt chytrá jak radio, tak uvidíme co uklohní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.10.11 05:44
papavlinka33 píše:
RyBANA píše:
ivik21 píše:
no úplně čumím, že mu dali tolik bodů 8-o , přitom jich nepustil ani šmejdit a trajdali jen po zahradě 8-opříjde mi to nefér :think:
Tady všude se řeší (i doktorky) že v šestinedělí by se neměly (nebo co nejméně) přijímat návštěvy a tebe rozčiluje, že nepustil cizí lidi do baráku? :lol: :roll:
Noo to je sice pravda, ale to ze tam predtim byla na navsteve kamera+(mikrofonista) a ja nevim kolik lidi je k natoceni treba mu az tak nevadilo

Máš recht, to mě nenapadlo :mrgreen:
Ale stejně mě stále udivuje, kolik lidí se rozčílí, že nevidí dotyčného soukromí - jak žije, bydlí… drby drby drby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
7.10.11 07:15

to k té soutěži jaksyk patří, ne? poslídit po bytě :lol:

• Citovat
  • Upravit
20296
7.10.11 07:24

No dobře, ale zase člověk by měl respektovat to, pokud se někdo rozhodne, byt zbytku soutěžícím neukazovat - ať k tomu má důvod jakýkoliv :nevim:

Se jim ani nedivím, mě by hanba fackovala vlézt někomu do skříně nebo prohrabávat šuplíky a chápu, když toto někdo absolvovat prostě nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
7.10.11 07:41
TeaTereza píše:
papavlinka33 píše:
ta blondata slepice mu dala 10 pac mnela cerne svedomi, kvuli tem houskam.
No přesně, taky mi to tak přišlo. Ale podle mě je ta bába úplně mimo! Jako jednou 3 body pak 10 bodů. Asi šňupe či co!? :lol: Hlavně, že si nechce dát grilovaný ananas s rumem, aby prej neměla alkohol v krvi, když pojede autem! :mrgreen: To mě teda pobavila :mrgreen:

Nechtěla si dát ananas, protože řídí, ale pak ji přece stejně vezli tím autem co ostatní 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
7.10.11 08:58
RyBANA píše:
No dobře, ale zase člověk by měl respektovat to, pokud se někdo rozhodne, byt zbytku soutěžícím neukazovat - ať k tomu má důvod jakýkoliv :nevim:Se jim ani nedivím, mě by hanba fackovala vlézt někomu do skříně nebo prohrabávat šuplíky a chápu, když toto někdo absolvovat prostě nechce.

Naprosto sooulasim, je to des, jak se kolikrat nestydi vlezt nekomu pod perinu v loznici, to bych taky neptrpela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
7.10.11 09:46

Když k nám přijde nějaká návštěva, at už z rodiny nebo kamarádi, tak si nikdo nedovolí mi vlézt do jiné místnosti než sedíme, teda kromě WC+koupelny. Navíc, aby mi hrabali ve skříních a lehali si do postelí, to by si nikdo nedovolil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.10.11 13:47

Ja si myslim, ze je k tomu vetsimu smejdeni popouzi stab, pak uz je jen na jednotlivci jestli je ochotny vlezt do skrine atd.., ale podle mne ten kdo se hlasi do toho poradu vi do ceho jde a to smejdeni maj podle mne ve smlouve. Prostreno proste neni jen porad o vareni, aspon si to tak myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
7.10.11 14:09

Tak ten byt můžou ukázat, ale nemusí tam špejdit a otvírat každou skřín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
7.10.11 14:12

http://www.ahaonline.cz/…-postup.html
Ten dnešní předkrm mi přijde divný 8-o Těším se na dnešní vaření a jsem zvědavá, jestli teda ten Zdeněk vyhraje. Podle dnešního menu soudím, že nejspíš ano. Jinak výhru jsem přála Karlovi, uvařil samé dobroty a ostatní to teda moc neocenili :cert: Taky měl smůlu, že vařil už v pondělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.10.11 14:32
MUFICE píše:
Tak ten byt můžou ukázat, ale nemusí tam špejdit a otvírat každou skřín.

No ale to je prave podle mne to, co po nich stab chce, proste akce, drby, zvedavost, urcite je to cileny ze strany TV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
7.10.11 14:46
clovek píše:
MUFICE píše:
Tak ten byt můžou ukázat, ale nemusí tam špejdit a otvírat každou skřín.
No ale to je prave podle mne to, co po nich stab chce, proste akce, drby, zvedavost, urcite je to cileny ze strany TV

Asi na tom něco pravdy bude, pt dřív to snad nedělali. Ale já bych cizím lidem skříně neotevírala ani na příkaz, přijde mi to jako nevychovanost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.10.11 14:51

No ja bych nesla do zadny reality show a Prostreno svym zpusobem je reality show. Mne to taky prijde nevychovanost, ale lidi na to cekaj a kdyz je nekdo ochotny se k tomu propujcit..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
7.10.11 14:53

To já se docela ráda podívám, jak ti soutěžící bydlí, ale co mají ve skříni, nebo jak se jim někdo povaluje v posteli mě teda moc nezajímá a přijde mi to nevhodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
7.10.11 18:59

Tak co říkáte na dnešní hostitelku??? Překvapilo mě, že jí je jenom 22 a přitom vypadá tak na 30 8-o Salát vypadal divně, hlavní chod bych si dala a dezert taky nic moc. Dagmara zase perlila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí