Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, chtěla jsem sem dát fotečky malé, ale z nějakého důvodu se mi sem nedali i když se stáhli tak nevím kde se stala chyba
jinak my už máme zuby tři a začínáme se pěkně vztekat
takže občas je toho dost ![]()
Ahoj tak to ten náš kluk ušatý se taky pěkně vzteká, hlavně, když mu seberu něco co nesmí, to se může zbláznit ![]()
Ahoj,
ted nevim jestli mas dite v lednu narozene nebo bydlis v ujezde nad lesy?
Rada bych nekoho normalniho treba na prochazky?
Ja bydlim v ujezde nad lesy a mam 8mesicni holcicku
Ahoj tak to my máme taky vzteklouna, když jí něco vemu nebo když jí dám ležet, že jí potřebuju přebalit tak se může zbláztnit, ha, je to sranda s děckama…
MY se vztekáme hlavně kvůli jídlu
páč když to nemá hned, je oheň na střeše
a taky kvůli oblíkání, když jí položím do postýlky a odejdu, tak jí to vadí..ale je to všude stejné koukám ![]()
Jo když odejdu od postýlky tak taky vyvádí
Jídlo máme naštěstí v pohodě, malá jí málo takže spíš řve že nechce.. ![]()
Nase Monička absolutne nesnáší oblékání, to vzteky i rudne pri tom kriceni
. Ale co, alespon jsem se naučila rychle oblékat. Samozrejme cim vic řve, tim min mi to jde
.
Suri: gratuluji k prvnímu zoubku
tak šup do obchůdku pro nové šaty ![]()
Oblékání je fakt zábavné, hlavně když se vzteky otáčí na bříško, já jí pak musím otáčet zpátky, takže z oblékání se stává občas malá bojovka..a právě i kvůli jídlu, malá je velkej jedlík
a když to nemná hned, tak je stejnej řev jako u oblíkání, tak to zažívám několikrát denně ![]()
Holky děkuju ![]()
jinak jsem ráda, že mi u převlíkání žádné velké scény nedělá, dám mu hračku a hraje si a já si převlíkám, co je sranda, že mi utíká u přebalování, než mu tu plínu zalepím tak se otočí a ufrnkne, tak ho dohoním, položím a znova a někdy mi zdrhne s plínou na půl žerdi ![]()
@suricata píše:
Holky děkuju
jinak jsem ráda, že mi u převlíkání žádné velké scény nedělá, dám mu hračku a hraje si a já si převlíkám, co je sranda, že mi utíká u přebalování, než mu tu plínu zalepím tak se otočí a ufrnkne, tak ho dohoním, položím a znova a někdy mi zdrhne s plínou na půl žerdi
jak jednoduché bylo přebalování, ted je to hotová kovbojka ![]()
Ahoj,
tak dnes jsme poprvé dali druhé jídlo a to odpolední svačinku. Bylo jablko a moc Matymu chutnalo. Těšila jsem se že si dám taky, ale snědl ho celé
jinak zoubky pořád nemáme, ale už to vypadá že se konečně začal jeden prořezávat ![]()
@paola white
Ahoj Paolo,
to je super, že ti tak baští, malý sní denně lžičku mrkve a to je všechno, chce jen mlíko ![]()