Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
206
16.10.12 16:02
@dasenka11 píše:
@Sonija221 A jak dlouho je to od ty doby, co u vas uz nespi? Treba je to jeste odvykaci faze :think: V tom pripade bych jeste vytrvala, jinak teda uz nevim :(

Už jsou to 3 měsíce,,, nevím čím to je,,, postýlku mám naraženou na postely ale nedá se odmontovat bočnice protože by se nám pak rozpadla postýlka :-D máme blbou postýlku, už jsem to zkoušela v zoufalství :zed:
tak snád se taky jednou dočkám a moje miminko bude spinkat celou noc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
11.11.12 23:00

Ahoj holky, řešíme jake koupíme pro malou golfky. Mohly byste me inspirovat? Mne se libi baby design travel a pritelovi babypoint fortuna 2011. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
14.11.12 18:22

@majkla0
Ahoj Majklo, mám odzkoušený cybex a maclaren a oba super, ale oba cos napsala se mi taky moc líbí ;)
A jak se má Monička? Co všechno už umí? A jak ty bojuješ?
My máme hrozný problémy se spaním, ale jinak je to každý den lepší, je s ním už pořádná sranda a spoustu věcí už děláme spolu, třeba praní a vaření. musím jít kojit měj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
14.11.12 20:45

My máme X-lander XS a jsme moc spokojení, je to polohování na šňůrky byl ze začátku trochu boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
15.11.12 20:46

@suricata ahoj, tak si koupim, ty golfky, co se líbí mě…vsak s nimi budu jezdit hlavně já :mrgreen:. Jinak s Mončou je taky sranda a jak je ukecaná :D. U prádla taky asistuje, vařit se snažím, když si dává dopolední siestu :mrgreen:. Sama už vstává u nábytku, a někdy se i pustí a stojí…nevím jestli tu chůzi sama stihne ještě letos :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
16.11.12 11:11

@majkla0
téda ta je šikovná :) jestli se už pouští, tak už za chvilu bude běhat sama, a co mluvení? můj malý jen žvatlá, ale nějaké slabiky moc ne, jen tak dělá zvuky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.11.12 16:32

@suricata
baba, mama, tata, dede, a tak různě :D. ale jak se vzdycky u toho tváří, jako by mluvila jako dospělá :mrgreen:.
vy už chodíte? ted si nevzpomínám, ale kluci tady byli rychlejší ve vývoji, než naše Monča :), sice jsou o nějaký ted den mladší, ale zato rychlejší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
17.11.12 19:04
@majkla0 píše:
@suricata
baba, mama, tata, dede, a tak různě :D. ale jak se vzdycky u toho tváří, jako by mluvila jako dospělá :mrgreen:.
vy už chodíte? ted si nevzpomínám, ale kluci tady byli rychlejší ve vývoji, než naše Monča :), sice jsou o nějaký ted den mladší, ale zato rychlejší :mrgreen:

Presne to samy je u nas, a nekdy hulaka, kdyz se nas vic bavi, aby taky jako neco rekl k tomu :lol: A taky se stavi k nabytku a zacina se poustet, ale opira se pak jeste trochu briskem pak :)

• Citovat
  • Upravit
6638
19.11.12 21:48
@majkla0 píše:
@suricata
vy už chodíte? ted si nevzpomínám, ale kluci tady byli rychlejší ve vývoji, než naše Monča :), sice jsou o nějaký ted den mladší, ale zato rychlejší :mrgreen:

tak to je šikulka :) můj kluk ušatý se taky dokáže tvářit děsně důležitě, vždycky s manželem padáme smíchy. Jinak už chodí sám, ale občas spadne, no je to jasný kluci jsou raubíři a holčičky jsou ukecaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
23.1.13 09:33

Ahoj holky, tak co jak se máte? už vám prckové běhají? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
23.1.13 09:37

@Kacenka020 Ty jeste porad nechodi a je to posera, kdyz si ho zkousime poslat, tak se sveze na zem a jde to po ctyrech :roll: Ale ono to prijde :D Jinak je to dabel, vleze vsude a na kolenou uz je uplne stabilni - dela takovyho toho zajicka, bych se vsadila, ze kdyby vedel jak, tak uz si stoupne i z te pozice :)

• Citovat
  • Upravit
12743
23.1.13 09:45

U nás je to taky tak. chodí kolem nábytku, ale pustit se bojí. když na to zapomene tak stojí sám, ale jak si to uvědomí tak začne ječet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
23.1.13 09:50

@dasenka11 určitě na to přijde. my zaznamenali rvní krůčky před dvěma měsíci a teď už tak zhruba měsíc lítá jak ďábel. vyleze si na sedačku, skáče a chodí po ní. včera mi vlezl i na stolek v obýváku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
23.1.13 09:54

@paola white jo jo taky to u nás začínalo nechtěným pustěním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
23.1.13 10:01

Jooo a už za sebou máme neštovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie