Poradna duly
Jana Čurdová
Holky kdy se přestane dělat mlíko? už přes týden nekojím a prsa furt bolí jak čert ![]()
@suricata Odsrtikavej ve sprse, jen aby te prestaly tak tahnout(bolet), za cas uz to bude cim dal lepsi.
Gratuluju majkla k miminku! ![]()
@suricata me se prestalo delat asi tyden az 14 dni po dokojeni. Vubec jsem neodstrikavala
@paola white ty jo paolo, furt čekám, že napíšeš, jak ti dopadl ten screening a ty se neozýváš, doufám, že je všechno v pořádku ![]()
@suricata me to nejak vypadlilo. Jsem s mladetem na chate a mam net jen v mobilu ![]()
Screening dopadl dobre. Mimino jsme videli cele, ma vsechno co ma mit v prislusnem poctu. Jen se s manzelem hadame jestli to je holka nebo kluk ![]()
A co ty jak se citis?
@paola white tak to mám radost, gratuluju
tu chatu ti s malým závidíme, pěkně se tu smažíme ve městě, jinak mi je líp, konečně ![]()
majkla0 gratulujiiii
holky chci se zeptat ve 14. a ted znova ve 21. měsíci mi dětský doktor nabídl místo čkovací vakcíny priorix nějako jinou s doplatkem 1700,– je tam něco navíc nevím ¨jak se jmenuje nemáte některá zkušenost a dávala jste ji některá svému prckovi?? ![]()
@Markuška jde zřejmě o Priorix Terta- je to s neštovicemi. osobně bych to neočkovala. Navíc bych teda Priorix odložila nejméně do 2 let
@Markuška jak píše paola, pokud se děti očkují od dvou let mají statisticky méně negativních účinků, ale získaná imunita je statisticky nižší než, když necháš naočkovat teď, aspoň jsem to vyčetla, když jsem se rozhodovala, já nechala naočkovat priorixem, bez neštovic, malý má průjmy a jinak mi příjde, že to snáší zatím dobře
jinak jsem byla na screeningu a je to zdravý asichlapeček ![]()
Tak já doufám, že si Matýsek všemi těmi nemocemi projde jako dítě a očkování MMR se vyhneme. Neštovice už máme úspěšně za sebou ![]()
TAK DĚKUJI ZA RADY HOLKY ZŮSTANEM POUZE U PRIORIXU JINAK OČKOVÁNÍ SNÁŠÍME SUPROVĚ ![]()
suricata GRATULACE VELIKÁ ![]()
@Markuška
my už za sebou máme neštovice taky, Kuba je dostal pár dní před narozeninama. Musím říct, že to ale bylo něco děsného ![]()