Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46226
9.3.12 14:38

Holky to ja sem objednala z aukra kolotoc na postylku a angelsound a mladej mi rika neni tech blbosti uz dost a ja mu na to,potrebujeme jeste chuvicky a monitor dechu a polstar a perinu do postylky,do kocarku nebudu porizovat zadny polstarek ani perinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2493
9.3.12 15:16
jap14 píše:
jj. taky jsem zvědavá, co řekne na ten seznam… ten si vše hrozně představuje,že to půjde samo.. tak se těším až to uvidí…

Seznamy jsem si tedy zatím jen uložila, ani neukazovala. A doma to mám spíš naopak, s varováním od diskusí o mimi, že to nebude jednoduché… :-)
Tak u nás jsem já ten, co mává rukou, že se vše zvládne. Samo to nepůjde, ale co už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
9.3.12 15:28

tak s oblecenim na malou jsem se jeste pomuchlala a ulozila do tasek, no a planuju, ze tak v kvetnu to vsechno vyperu, vyzehlim a bude to nachystano :) Uz se nemuzu dockat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
9.3.12 15:42

Akrim ja sem na tom taky tak uz se na to tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
9.3.12 17:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
9.3.12 17:34

No a s tou dovolenou, tak u nás to třeba od letoška už nechtějí a to pokud možno vůbec, ale jsme státní, u soukromníků to je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
9.3.12 17:44

Moc pekny zavinovacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
9.3.12 17:52

Líbí se mi i řada jiných, ale zatím vybírám neutrální a levné, zaprvé nevím co to bude a za druhé budu chtít i spací pytel, ale nevím, jak moc teplé vybírat. Srpen ještě bude teplo, ale pak nevím a mimčo z toho brzo vyroste. Začínám z toho být zmatená jak lesní včela :-) Pak bych teda chtěla ještě něco parádního, ale to až budu vědět ty barvičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
9.3.12 18:40

já mám jednu na doma,tenčí bílou s medvídkamam,jinak mám pak jako by lepší béžovou s medvídkama,nic lepšího kupovat nebudu protože to není potřeba,mimi v tom vydrží tak tři měsíce,ten spací pytel nevímprotože né každé mimi chce spát v pytli,nebudu pořizovat ani nějakou peřinku a polštářek d kočárku,protože to nemá cenu na ten měsíc,pak stejně přes zavinovačku hodím deku a bude to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
9.3.12 19:00

holky, ja ted premyslim co oblekat male kdyz pujdeme ven, tak kdyz bude hodne teplo, takove to koupaci pocasi, tak bych to videla na bodycko, dupky a treba zakraty jen plenou, ale co v takovem pocasi co bude treba na tricko a rifle? no a jeste premyslim jestli se zavinovackou jezdit i ven nebo bez zavinovacky? no to osaceni mi porad neni jasny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
9.3.12 19:28

Vsak i ven muzes jezdit v zavinovacce,tak se jezdilo a jezdi porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
9.3.12 19:54

no to vim, jen mam strach, aby ji zase nebylo horko… ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
10.3.12 09:45

Pani co mi prodávala jednu tu zavinovačku právě říkala, že jí v tom syn vydržel jen jako úplně malinkej, pak začal vykopávat ten spodek zavinovačky a měl nohy venku, tak museli přejít na pytel, aby nespal odkopaný :) Kamarádů dcera to samé a to jí nejsou ani 3 měsíce :) Uvidíme co ti naši prckové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
10.3.12 13:13

ahojky, ja jsem zase slysela, ze by melo byt mimi oblecene jen o jednu vrstvu jak mamina. Takze kdyz ma mamina oblecene tricko, tak prcek by mel mit na to lehky svetrik.
A pokud slunicko pali a je dusak i ve stinu, tak bych prcka nechala nahatyho v kocarku :think: Na maminu to samozrejne v tomto pripade neplati :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
10.3.12 13:26

To se ti povedlo jitam:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie