Psychicky na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
7.3.15 08:29
@Anonymní píše:
@vodolejka Na žehlení už mám taky dvě narvané Ikea tašky :roll: Sušička by byla zázrak. Ono by mi ve finále asi stačilo si pořádně zorganizovat čas a dokopat se k nějakému řádu… :pocitac:

asi tak. Mně přijde, že jsi vcelku dost líná, něco by jsi s tím asi měla udělat, protože bez té organizace to se dvěma dětma bude pro tebe nejspíš likvidační úplně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
7.3.15 08:39

Úložné prostory lze vytvořit i ze šikovně poskládaných krabic polepených třeba pěkným balícím papírem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.3.15 09:37
@Anonymní píše:
@vodolejka Máš myčku? Všechno tam fakt dát nejde… Kdybych jí neměla, tak bych byla asi úplně v háji.

já dávám do myčky všechno - a co nepřežije nemá u mě doma co dělat 8) špatnej kus - pryč s ním ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.3.15 09:42
@kattkka píše:
Nechapu 3 dny neumyte nadobi. Nepochopim ani to jak někdo nemůže mit uklizeno…Dcera je velka ale maalej ma 1,5 roku uklizi semnou všechno se da. Vysava, vytira atd dela semnou i to nadobi. Takze nechapu jak to nemůže nejit mit uklizeno. Mezitím co jsi tady zakladatelko sedela tak jsis mohla umyt nadobi. A pokud se ti nechtělo tak uz to je opravdu lenost. Proste nejdiv ukklid a pak zabava. Dceri vysvětlit ze nemá kramařit se da. A zrovna ji ukazat jak to uklidit…

ty mě se chce na to tvé kázání napsat jen : no a co že TY to zvládáš.. k čemu to zakladatelce pomůže? k tomu co ví? že nezvládá? to máš tak malé sebevědomí že si tu musíš lidově řečeno „tahat triko“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.3.15 09:55

@jdukolem : nikdo jsi tu triko netaha. Pisu tvrdou realitu. Preci ji nebudu za to poplacavat po zadach a nebudu ji psat ze ji ma manzel pomoci. 8o 8o…Takze pokud ma nekdo jiny nazor tak hned si zveda sebevedomi? Hm zajimave. :think: budu premyslet o sobe jestli si tu nezvedam sebevedomi…Treba je lepsi shnit ve spine. :lol: Otazka je jak dlouho to jeji muz vydrzi a odstehuje se. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
7.3.15 10:03
@kattkka píše:
Nechapu 3 dny neumyte nadobi. Nepochopim ani to jak někdo nemůže mit uklizeno…Dcera je velka ale maalej ma 1,5 roku uklizi semnou všechno se da. Vysava, vytira atd dela semnou i to nadobi. Takze nechapu jak to nemůže nejit mit uklizeno. Mezitím co jsi tady zakladatelko sedela tak jsis mohla umyt nadobi. A pokud se ti nechtělo tak uz to je opravdu lenost. Proste nejdiv ukklid a pak zabava. Dceri vysvětlit ze nemá kramařit se da. A zrovna ji ukazat jak to uklidit…

Tak to jsme rádi, že to víme, že ty všechno perfektně zvládáš, a to, že někdo ne, nechápeš a nepochopíš. Pro zakladatelku velmi důležitá informace. Má štěstí, že jsi se o to s ní přišla podělit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
7.3.15 10:04

To mas v sobe opravdu tolik toho spatneho, ze porad pises tyhle veci? Vis jak to u ni skutecne vypada, byla jsi u ni? Spousta lidi ma tendence prehanet a je dost pravdepodobne, ze tam to nadobi lezi jen do vecera a pak ho umyje… Nechapu Te, opravdu ne. Ani Tvou kolegyni. On asi neporadek neni tak hrozny jako absolutni ignorace vuci ostatnim lidem. A hlavne to predhazovani druhym: „Jsi nula, nic nedokazes, jsi blbec, neumis nic…“ presne tohle chovani na Tebe sedi.

@kattkka píše:
@jdukolem : nikdo jsi tu triko netaha. Pisu tvrdou realitu. Preci ji nebudu za to poplacavat po zadach a nebudu ji psat ze ji ma manzel pomoci. 8o 8o…Takze pokud ma nekdo jiny nazor tak hned si zveda sebevedomi? Hm zajimave. :think: budu premyslet o sobe jestli si tu nezvedam sebevedomi…Treba je lepsi shnit ve spine. :lol: Otazka je jak dlouho to jeji muz vydrzi a odstehuje se. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.3.15 10:16
@micha.bello píše:
To mas v sobe opravdu tolik toho spatneho, ze porad pises tyhle veci? Vis jak to u ni skutecne vypada, byla jsi u ni? Spousta lidi ma tendence prehanet a je dost pravdepodobne, ze tam to nadobi lezi jen do vecera a pak ho umyje… Nechapu Te, opravdu ne. Ani Tvou kolegyni. On asi neporadek neni tak hrozny jako absolutni ignorace vuci ostatnim lidem. A hlavne to predhazovani druhym: „Jsi nula, nic nedokazes, jsi blbec, neumis nic…“ presne tohle chovani na Tebe sedi.

Jsi trapna. Takze bordel ti prijde normalni. :think: :think: :lol: :lol: A kdyby byla jedn akolegyne ono nas bude vic kdo s dili nazor o zakladatelcine lenosti.viz jine prispevky. :lol:
bez se lecit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
7.3.15 10:23
@micha.bello píše:
To mas v sobe opravdu tolik toho spatneho, ze porad pises tyhle veci? Vis jak to u ni skutecne vypada, byla jsi u ni? Spousta lidi ma tendence prehanet a je dost pravdepodobne, ze tam to nadobi lezi jen do vecera a pak ho umyje… Nechapu Te, opravdu ne. Ani Tvou kolegyni. On asi neporadek neni tak hrozny jako absolutni ignorace vuci ostatnim lidem. A hlavne to predhazovani druhym: „Jsi nula, nic nedokazes, jsi blbec, neumis nic…“ presne tohle chovani na Tebe sedi.

Hele ty jsi vážně už jako fanatička 8o Kdo jí tady psal, že je blbec, že nic neumí? Nečetla jsem tedy vše ale co ano tak to bylo jen že je líná a to je realita. Ale ano, zřejmě musíme být všichni sluníčkový a psát jen to, co ostatní chtějí slyšet.
A nemyslím si, že zakladatelka přehání, spíše popsala jak to u nich doma je, zvláště když se může schovat za anonymitu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.3.15 10:24
@Aishenka píše:
Hele ty jsi vážně už jako fanatička 8o Kdo jí tady psal, že je blbec, že nic neumí? Nečetla jsem tedy vše ale co ano tak to bylo jen že je líná a to je realita. Ale ano, zřejmě musíme být všichni sluníčkový a psát jen to, co ostatní chtějí slyšet.
A nemyslím si, že zakladatelka přehání, spíše popsala jak to u nich doma je, zvláště když se může schovat za anonymitu ;)

Ja si myslim, ze by se mela jit lecit. Pac je fakt mimo.Jako to uz j inak napsat fakt nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
7.3.15 10:25
@jdukolem píše:
ty mě se chce na to tvé kázání napsat jen : no a co že TY to zvládáš.. k čemu to zakladatelce pomůže? k tomu co ví? že nezvládá? to máš tak malé sebevědomí že si tu musíš lidově řečeno „tahat triko“?

A k čemu zakladatelce pomůžou řeči, že to není tak hrozné když při jednom dítěti nezvládá? Nemyslím si, že by tu byl vůči zakladatelce někdo extra zlý nebo nepříjemný, život není jen o přitakávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.15 10:26

Dekuji VŠEM za reakce :kytka: Musim si udelat system, premoct se a alespon tu kuchyn kazdy vecer umýt…

@micha.bello Mas pravdu, ty tri dny u nadobi jsem prehnala, ale je fakt ze mi tam nekdy pres noc leží a umyju ho az rano. To samo o sobe me štve.

@kattkka Diky i za tve prispevky ale myslim ze psat ze se mi muz odstěhuje je trochu mimo mísu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2075
7.3.15 10:26
@kattkka píše:
Ja si myslim, ze by se mela jit lecit. Pac je fakt mimo.Jako to uz j inak napsat fakt nejde.

Spíš z ní mám pocit, že si to bere až příliš osobně přitom o ní to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
7.3.15 10:27

Je mi smutno z toho, jak si někdo příjde pro radu, A MÍSTO TOHO se dočká akorát výkřiků, jak je neschopný.

Zakladatelka ví sama, že nezvládá. Dámy, které máte doma naklizeno až tak, že si vaši partneři myslí, že magoříte, tak když Vám to tak skvěle jde, co místo vět typu „nechápu…“ přidat nějaký UŽITEČNÝ typ, jak si vytvořit uklízecí návyky, jak zkrotit malého draka?

Ne každý je nadán organizačně, a navíc udržení pořádku je pro mnohé lidi něco, co se musí NAUČIT, zvlášť když k tomu nebyli vedeni. Udělat si systém. Zakladatelka nechce plácat po zádech, ale ani jí nepomůže, když jí řeknete, že je neschopná, už takhle se tak cítí. Dejte jí raději konkrétní praktické rady, jak co dělat, a jak vychovat dceru, aby se odmala učila uklízecím návykům…

Navíc nikdo neříká, že hnije ve špíně. Jedna věc je totiž opravdu špína, druhá byt, který působí chaoticky díky neuspořádaným věcem. Jsou byty, kde by se z podlahy dalo jíst, ale díky záplavě krámů, které se všude válejí, máte pocit bordelu. Udržet věci na uzdě a naučit se dávat každou věc na své místo hned, je pro bordeláře často ta největší výzva.

Jo a ještě jedna věc, mamka mi nedávno řekla, že lituje, že když jsem byla malá, tak spíš, než aby si se mnou šla hrát, tak šla mýt nádobí, vytírat apod… to jen tak pro zamyšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.3.15 10:28
@Anonymní píše:
Dekuji VŠEM za reakce :kytka: Musim si udelat system, premoct se a alespon tu kuchyn kazdy vecer umýt…

@micha.bello Mas pravdu, ty tri dny u nadobi jsem prehnala, ale je fakt ze mi tam nekdy pres noc leží a umyju ho az rano. To samo o sobe me štve.

@kattkka Diky i za tve prispevky ale myslim ze psat ze se mi muz odstěhuje je trochu mimo mísu :nevim:

Proc mimo? pokud mu to vadi je otazka casu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová