Psychicky na dně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.3.15 10:30

Dekuji za zastání, jsem rada ze to tady neni jen o kritice ale i o podpoře :kytka: @micha.bello

• Citovat
  • Upravit
21579
7.3.15 10:30

@kattkka vis, možná by to z tvé strany chtělo trochu empatie. Zakladatelka vi, ze to je špatné a psychicky ji to deptá. Hleda tady nejake reseni, podporu, motivaci a inspiraci jak z toho ven. Myslíš, ze někomu pomůže reakce typu „jsi lina“? Asi ne… Osobně taky nesnáším neumyte nádobí a nepořádek v kuchyni a myslím si o tom svoje. Ale byt na miste zakladatelky tak me tvoje komentáře dostanou do ještě větší deprese…
PS omlouvám se za diakritiku, ale pisu z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.3.15 10:33

@nozu Takze na kazdeho jenom slunickove :lol: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21579
7.3.15 10:34

@kattkka vůbec ne. Jdeš ode zdi ke zdi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.15 10:35

@kattkka Jako sorry ty tady rejes, ja ti jeste podekuju ze prispevky a ty mi na to napises tohle? Taky ti muzu napsat ze se od tebe muz brzy odstehuje jelikoz jsi neempaticka a neumis v diskuzi poradit :nevim: Byla by to stejna blbost jako si napsala ty. Nevis o nasem vztahu nic stejne jako ja o vasem tak to sem laskavě nemontuj…

• Citovat
  • Upravit
49159
7.3.15 10:40
@Aishenka píše:
A k čemu zakladatelce pomůžou řeči, že to není tak hrozné když při jednom dítěti nezvládá? Nemyslím si, že by tu byl vůči zakladatelce někdo extra zlý nebo nepříjemný, život není jen o přitakávání.

mělas někdy nějaký psychický propad? až takový že bys dala do názvu diskuze jsem psychicky na dně?
a pak přišla nějaká co si ještě kopla?
ne nikdo jí nepíše že je to ok ale není t ani o tom jí tu depku prohlubovat a psát něco ve smyslu - seš nemožná to já já já…JÁ TO ZVLÁDÁM.. no a co.. to téma není o tom že to někdo zvládá ale o tom pomoct to zvládat někomu kdo neví jak na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
7.3.15 10:42

Já nevím ale mě tu přijde, že každý kdo řekne svůj názor, byť dle mého názoru slušně tak je hned kritik, neempatický, zlý atd.
Jak žijete vůbec v reálném životě? To jsou opravdu kolem Vás jen samý lidé co Vám říkají, že vše co děláte je jen dobře? Např. i v tom pracovním?
Osobně jednám s lidmi upřímně, ne vždy to přináší sympatie ale nerada mažu med kolem huby když si něco nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.3.15 10:45
@Aishenka píše:
Já nevím ale mě tu přijde, že každý kdo řekne svůj názor, byť dle mého názoru slušně tak je hned kritik, neempatický, zlý atd.
Jak žijete vůbec v reálném životě? To jsou opravdu kolem Vás jen samý lidé co Vám říkají, že vše co děláte je jen dobře? Např. i v tom pracovním?
Osobně jednám s lidmi upřímně, ne vždy to přináší sympatie ale nerada mažu med kolem huby když si něco nemyslím.

ale tak je rozdíl jednat upřímně a je rozdíl kritizovat… a je velký rozdíl nesouhlasit a kopnout…to že někdo nekritizuje znamená automaticky - souhlasí a utěšuje?
opravdu to je tak že napsat někomu seš líná - připomínám název diskuze jsem na dně - je empatické a upřímné a nebo to je odsudek?
já bych ty nuance viděla tedy trochu jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
7.3.15 10:45
@jdukolem píše:
mělas někdy nějaký psychický propad? až takový že bys dala do názvu diskuze jsem psychicky na dně?
a pak přišla nějaká co si ještě kopla?
ne nikdo jí nepíše že je to ok ale není t ani o tom jí tu depku prohlubovat a psát něco ve smyslu - seš nemožná to já já já…JÁ TO ZVLÁDÁM.. no a co.. to téma není o tom že to někdo zvládá ale o tom pomoct to zvládat někomu kdo neví jak na to…

upřímně? neměla jsem žádný takový propad. Pokud by ale nastal, vyslechnu si vše, osobně jsem člověk kterého nakopne i pravda do očí než našlapování okolo, ale každý jsme jiný, v tomhle se s nikým nepřu.

I na mě to působí jako lenost, od ostatních má rady jak to zvládnout ale upřímně lidé se moc nemění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.15 10:46

@jdukolem Moc diky za podporu. Z radoby dokonalych matek si celkem nic nedělám. Kdyz maji potrebu ventilovat svou dokonalost zrovna tady tak at si poslouzi. Musim se z toho nejak vyhrabat…

• Citovat
  • Upravit
24320
7.3.15 10:48

Takze je lepsi naslapovat? :think: Aha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.3.15 10:48
@Anonymní píše:
@jdukolem Moc diky za podporu. Z radoby dokonalych matek si celkem nic nedělám. Kdyz maji potrebu ventilovat svou dokonalost zrovna tady tak at si poslouzi. Musim se z toho nejak vyhrabat…

Tim ze budes lapet na zadku u pocitace s enadobi neumyje a nepoklidi se. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.3.15 10:49
@Anonymní píše:

a jaký máš plán?
víš ono to je začarovanej kruh.. když nezačneš bude to horší.. čili za mě vyber si zatím jednu místnost, zkus si představit jak by to tam mělo asi vypadat - aby to nebylo na depku a začni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Aishenka To je presne ono. Moc mi pomuzes tim ze napises ze jsem líná a lide se nemeni. Fakt uz se musim smat.

• Citovat
  • Upravit
24320
@Anonymní píše:

A ja jsem dokonaka n super. :mrgreen: :mrgreen:
To je zajimave cas na uklid nemas ale na sezeni u pociatce jo? Trosku divne. Asi fakt budes lina. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová