Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Anonymni muzes napsat co to znamena pojem por zachranu bydleni??
![]()
dajdulka25 píše:beruska2× píše:PŘESNĚ TAK! spousta lidí na tom zbankrotovala a jelikož to mám v rodině, tak nemluvím hlouposti. Tahle firma je pouze první pomoc pro lidi, co potřebují rychle peníze, ale žádné další nemají a v tom okamžiku prostě nepřemýšlejí a dostanou se na uplne dno…vydelavaji pouze na splatky a ty pak samozrejme zaplacnou dalsi splatkou!AliceP píše:ja mam zase hafo klientu co se s timhle zapletli a skoncili na uplnym dne, rodinne, financne a lidsky.. JE to lichva… uz to ze je nezajima, jestli klient na splaceni ze svych prijmu ma, je nekorektni, konci to jen tim ze se dostanou do registru, exekuce atd…
dajdulka: no tak mamca ma taky zakazniky na ktery byl vyhlasenej bankrot a kdyz jsou v insolvencnim rizeni tak se ten zakaznik prestane vybirat a je to..tak nevim o co slo u vas…
ja jen ze vsichni pisou jaka je to lichva ale to je uplne u vsech pujcek..v bankach, hypoteky, vsude zaplatis hafo navic …a provident nema pozadavky jako rucitele, zastavu majetku a podobne, chodi k tobe pro vybery, penize mas kldine jeste ten den co tam zavolas a pokud nemuzes davat penize tak se to vzdy nejak domluvi a ted nabizeji i dost vyhodny bankovni pujcky..takze podle me to lidi co to neznaji hazeji do jednoho pytle s lichvou ale vi o tom prd..
ani netusis ak ty lidi jsou zoufaly a jak jsou v prdeli (sorry) resim to v praci posledni dobou cim dal casteji, maji pak exekuce a insolvenci.. ty lidi jsou bez zivota, nemuzou mit majetek, auto, bankovni ucet, nic - protoze se jim vezmou, je to smutny…
lidi co pro lichvare pracujou bych s klidem zavirala taky.. at se kazdej se svym svedomim vyrovna ale lhat zoufalejm lidem a dostavat je do problemu je svinarna..
oni jsou tak v pr ze ani nevnimaji co podepisuji, az je pozde..
momi33 píše:
beruska2×,mohu se jen čistě ze zvědavosti zeptat,co děláš?![]()
v bankovnim poradnskem sektoru ![]()
ja to myslela tak ze prestane vybirat ten co ma na starosti vybery a dal to uz resi vedeni..
hele proste z tech pujcek co jsou jako homecredit, proficredit a podobne je provident nejlepsi…
proste zakladateka chtela poradit od nekoho kdo zna provident tk jsem napsala jak to tam chodi..myslim ez pro nekoho kdo nutne a rychle potrebuje penize to je nejlepsi reseni..ja osobne bych si pujcku nikde nevzala ale kdyz nekdo nema jinou moznost…proste jsem poradila at od providentu bere bankovni pujcku..pokud si nekde nekdo vycetl ze jinde rpeplati min a veri tomu tak u ty nebankovni pujcky preplatis jeste min
beruska
ja vim, jak uz jsem psala, moje mama se do tech problemu taky dostala - nemuze mit svuj ucet, nic!
AliceP píše:
ja to myslela tak ze prestane vybirat ten co ma na starosti vybery a dal to uz resi vedeni..
hele proste z tech pujcek co jsou jako homecredit, proficredit a podobne je provident nejlepsi…
proste zakladateka chtela poradit od nekoho kdo zna provident tk jsem napsala jak to tam chodi..myslim ez pro nekoho kdo nutne a rychle potrebuje penize to je nejlepsi reseni..ja osobne bych si pujcku nikde nevzala ale kdyz nekdo nema jinou moznost…proste jsem poradila at od providentu bere bankovni pujcku..pokud si nekde nekdo vycetl ze jinde rpeplati min a veri tomu tak u ty nebankovni pujcky preplatis jeste min
a ja to zase myslela tak, ze provident se k insolvenci jako jediny z ostatnich nehlasil, proc asi?homecredit se napriklad o svoje penize prihlasil, tak v cem tedy bude provident lepsi?
nezlob se, ale prijde mi, ze tady spis delas reklamu a ty si muze zakladatelka uz sama shlednout v televizi!
Možná je to drsný a řeknu to hnusně, ale mně těch lidí líto není. Vždyť věděli do čeho jdou. Zase nemůžu souhlasit s tím že tyto firmy lžou, řeknou vám přesně kolik budete splácet a jak dlouho, jsou to sice lichváři kvůli těm nekřesťanským úrokům, ale nikde a nikdy se nechlubí že jsou levní. Navíc každý má možnost si smluvní podmínky prostudovat. Každý si přece může spočítat jestli je ta půjčka pro něj ok či ne. Já bych si od nich nevzala nic, ale jak se říká kdo chce kam....., jestli si někdo pokazí život providentem, cetelemem či jiným tak je to jeho problém. Každý svého štěstí strůjcem. Jsou to podnikatelé co vydělávají na lidské hlouposti, a když jsou v tom dobří tak ať, nejsou první ani poslední komu se to daří.
No když jsme u té matematiky - měl jsem hotovostní úvěr u České spořitelny, 100 tisíc na ruku. Splatnost 6 let. Za těch 6 let jsem zaplatil suma sumárum144 tisíc. Zkuste si spočítat, kolik za 6 let zaplatíte u Providentu.
Vždyť je to jenom matematika… ![]()
papavlinko33, co když si jednou takovou půjčku vezme tvoje dítě a exekutor oblepí byt tobě??? ![]()
papavlinka33 píše:
Možná je to drsný a řeknu to hnusně, ale mně těch lidí líto není. Vždyť věděli do čeho jdou. Zase nemůžu souhlasit s tím že tyto firmy lžou, řeknou vám přesně kolik budete splácet a jak dlouho, jsou to sice lichváři kvůli těm nekřesťanským úrokům, ale nikde a nikdy se nechlubí že jsou levní. Navíc každý má možnost si smluvní podmínky prostudovat. Každý si přece může spočítat jestli je ta půjčka pro něj ok či ne. Já bych si od nich nevzala nic, ale jak se říká kdo chce kam....., jestli si někdo pokazí život providentem, cetelemem či jiným tak je to jeho problém. Každý svého štěstí strůjcem. Jsou to podnikatelé co vydělávají na lidské hlouposti, a když jsou v tom dobří tak ať, nejsou první ani poslední komu se to daří.
naprosto s tebou souhlasim a nenapsala bych to lepe! jenze problemem je, ze ty lidi to proste nectou a pak koukaji jako pera - ale to uz je bohuzel pozde!
Jura007 píše:
papavlinko33, co když si jednou takovou půjčku vezme tvoje dítě a exekutor oblepí byt tobě???
Noo budu muset platit za hloupost svého dítěte, nejspíš, co jiného, to nic nemění na realitě.
papavlinka33 píše:
souhlasim, jenze zoufaly nebo starsi clovek to tak proste nevnima, oni ani neveri ze by nekdo byl schopny se zivit na nekom jinem… ![]()
dajdulka25 píše:papavlinka33 píše:naprosto s tebou souhlasim a nenapsala bych to lepe! jenze problemem je, ze ty lidi to proste nectou a pak koukaji jako pera - ale to uz je bohuzel pozde!
To je jasný že to nečtou, protože vidí před sebou hromádku bannkovek a už už aby ji měli v kapse, taky dobrá psychologická taktika.
nedelam tu zadnou reklamu..napsala sjem jak to provident dela..co nabizi a jak je to s urokama a splacenim..souhlasim s papavlinkou33..kazdej vi do ceho jde a je to uz jeho hloupost..
za 6 let u providentu?, provident nedava na 6 let ale kdyz to reknu jak to je tak kdyz si vemes pujcku na rok a nemas na splaceni..jednou za cas das nejaky penize a dostanes se teda tam ze to splacis 6 let tak zaplatis uplne stejne..pokud u providentu doplatis pujcu driv tak ti vrati nejaky penize..a tak teda kdyz si u ty organizace co pises pujcis na 6 let a splacis to 12 let a nebo kdyz doplatis driv?? kolik tam zaplatis,?? nekdo hold proste nema na to pujcit si jinde..je to jen muj nazor a pisu to z toho pohledu co vidim u mamci..zase tolik do toho nevidim a jak rikam..ja bych si to taky nikdy nevzala..