Jaké jsou důvody k nevěře? Nevěrníci sem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
24.2.11 14:25

Ne podvod je podvod. Myslíš nevěra je podvod. Já to neobhajuju. Tak to prostě v přírodě je ! Buď realista a smiř se s tím. Nevěrných je 80% lidí…

Bábi Zlopočasná píše:
No ja neviem, ja si myslim ze podvod je stale podvod ci uz v praci alebo v rodine. netvrdim ze ludia musia ostat do smrti s prvym partnerom, ale vy tu obhajujete podvadzanie a klamstvo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.11 14:35
lumáťa píše:
Ne podvod je podvod. Myslíš nevěra je podvod. Já to neobhajuju. Tak to prostě v přírodě je ! Buď realista a smiř se s tím. Nevěrných je 80% lidí…
Bábi Zlopočasná píše:
No ja neviem, ja si myslim ze podvod je stale podvod ci uz v praci alebo v rodine. netvrdim ze ludia musia ostat do smrti s prvym partnerom, ale vy tu obhajujete podvadzanie a klamstvo.

Takze ked klame 80% ludi tak je to v poriadku? Zmierime sa s tym a presvedcime zvysnych 20% aby tiez zacali klamat? To mi nejak hlava neberie. A ako vysvetlim potomkovi ze rodicia mozu klamat o tom kde a s kym boli, ale on ma vraviet vzdy pravdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.2.11 14:45
Bábi Zlopočasná píše:
lumáťa píše:
Bábi Zlopočasná píše:
Takze ked klame 80% ludi tak je to v poriadku? Zmierime sa s tym a presvedcime zvysnych 20% aby tiez zacali klamat? To mi nejak hlava neberie. A ako vysvetlim potomkovi ze rodicia mozu klamat o tom kde a s kym boli, ale on ma vraviet vzdy pravdu?

Hele, já tady od začátku píšu, že tyhle pravidla, být ve vztahu monogamní, jsme si nastavili sami proti přírodě. Kdo je nevěrný = je nemorální.
Stejně většinou za nevěru si můžeme sami/y. Nevšímání si druhého, nepracování na vztahu, odmítání sexu…atd atd. Často je to ten spouštěč…

Lidi se mění, chceš říct, že to je taky podvod ? „Před 10ti lety jsem si bral krásnou, příjemnou ženu, se kterou jsem měl božský sex…a teď po 10ti letech je tlustá a nepříjemná…“ a to samozř. platí i obráceně.
Stačí ti to třeba takhle ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
24.2.11 14:54

Nejlepsi je najit si kamaradku do trojky.....

Byla spokojenost na vsech frontach a nehrozi podvadeni :andel: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.11 14:55
lumáťa píše:
Bábi Zlopočasná píše:
lumáťa píše:
Bábi Zlopočasná píše:

Hele, já tady od začátku píšu, že tyhle pravidla, být ve vztahu monogamní, jsme si nastavili sami proti přírodě. Kdo je nevěrný = je nemorální.
Stejně většinou za nevěru si můžeme sami/y. Nevšímání si druhého, nepracování na vztahu, odmítání sexu…atd atd. Často je to ten spouštěč…

Lidi se mění, chceš říct, že to je taky podvod ? „Před 10ti lety jsem si bral krásnou, příjemnou ženu, se kterou jsem měl božský sex…a teď po 10ti letech je tlustá a nepříjemná…“ a to samozř. platí i obráceně.
Stačí ti to třeba takhle ?

Nie. Ja tvrdim ze je podvod „milacik,dnes ostanem dlhsie v praci“ a miesto toho je na vinku a sexe u ineho milacika. Pre mna za mna keby to tym ludom vyhovovalo, tak nech sa aj kazde dva roky stahuju k niekomu inemu, nebude to klamstvo. Bude to sice vyzerat divne, ale nebude nikto nikomu klamat. Vyjadrujem sa konecne jasne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.2.11 14:57

Ano, jenže ty lidi to nedělaj většinou kvůli dětem a majetku !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.11 15:22
lumáťa píše:
Ano, jenže ty lidi to nedělaj většinou kvůli dětem a majetku !

No a preto hovorim ze rovnako ako je pre Teba zavrhnutiahodne manzelstvo, tak je zavrhnutiahodne aj zostahovat sa dohromady a mat deti :-P

Ja len nechapem preco tu stale obhajujete neveru, ked je to klamstvo. A navrch tvrdite ze ten chudak oklamany si za to moze sam.
A este rozmyslam ako vysvetlit trebars 5 - 10 rocnemu decku, ze ked videlo rodica v parku a doma poculo ze bol v praci, ze to je v poriadku, ale ono musi hovorit vsetko tak ako bolo, a nie ako sa mu hodi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.11 15:31

Všem Radkum9 a jím podobným bych nakopala zadek. Chlap, který si neumí vážit své ženy a není schopný ho udržet v kalhotách, je ubožák. Jakkoliv kdo tvrdí, že 80procent lidí je nevěrných, tak asi tolik procent lidí není normálních. Ale to už je na každým. Já takovými lidmi, především chlapy, kteří dokáží ublížit manželce a svým dětem, pohrdám. A věřte mi, je hodně hodně párů, kteří se chovají jako lidi, jen je ti ostaní hází do jednoho pytle a předhazují sem nějaké procenta… :zed:

raději anonymně

• Citovat
  • Upravit
2803
24.2.11 15:34
Bábi Zlopočasná píše:
lumáťa píše:

No a preto hovorim ze rovnako ako je pre Teba zavrhnutiahodne manzelstvo, tak je zavrhnutiahodne aj zostahovat sa dohromady a mat deti :-P

Ja len nechapem preco tu stale obhajujete neveru, ked je to klamstvo. A navrch tvrdite ze ten chudak oklamany si za to moze sam.
A este rozmyslam ako vysvetlit trebars 5 - 10 rocnemu decku, ze ked videlo rodica v parku a doma poculo ze bol v praci, ze to je v poriadku, ale ono musi hovorit vsetko tak ako bolo, a nie ako sa mu hodi :think:

Ráda komunikuju s lidma, kteří mají plodné a pádné argumenty a nevkládají druhému do úst co neřekl - nenapsal, a kteří nemelou dokola to samé jak kolovrátek. Ti co četli, pochopili…
Takže bábi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.2.11 15:42

Proč jen chlapi ? Četlas to tady, kolik se k nevěře přihlásilo žen?! Takže podle tebe ženský zahybat můžou a chlapi ne ? No jo, anonymní…cha cha.

Anonymní píše:
Všem Radkum9 a jím podobným bych nakopala zadek. Chlap, který si neumí vážit své ženy a není schopný ho udržet v kalhotách, je ubožák. Jakkoliv kdo tvrdí, že 80procent lidí je nevěrných, tak asi tolik procent lidí není normálních. Ale to už je na každým. Já takovými lidmi, především chlapy, kteří dokáží ublížit manželce a svým dětem, pohrdám. A věřte mi, je hodně hodně párů, kteří se chovají jako lidi, jen je ti ostaní hází do jednoho pytle a předhazují sem nějaké procenta… :zed:raději anonymně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
24.2.11 15:45
ka-tka píše:
Nejlepsi je najit si kamaradku do trojky.....Byla spokojenost na vsech frontach a nehrozi podvadeni :andel: :wink:

Jsi si jistá?? A co když přítel/manžel dostane chuť na samotnou kamarádku a tebe zapomene do té trojky přizvat?? A co když ta kamarádka zatouží po tvém chlapovi, aby se v posteli staral jen a jen o ni, a aby uspokojoval jen ji samotnou a mnohokrát… Podle mě je tohle docela zahrávání si s ohněm… :think: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.11 15:47

Nepsala jsem jen chlapi, psala jsem především chlapi!! Je to humus, pokud s tím někdo někomu ubližuje.

lumáťa píše:
Proč jen chlapi ? Četlas to tady, kolik se k nevěře přihlásilo žen?! Takže podle tebe ženský zahybat můžou a chlapi ne ? No jo, anonymní…cha cha.
Anonymní píše:
Všem Radkum9 a jím podobným bych nakopala zadek. Chlap, který si neumí vážit své ženy a není schopný ho udržet v kalhotách, je ubožák. Jakkoliv kdo tvrdí, že 80procent lidí je nevěrných, tak asi tolik procent lidí není normálních. Ale to už je na každým. Já takovými lidmi, především chlapy, kteří dokáží ublížit manželce a svým dětem, pohrdám. A věřte mi, je hodně hodně párů, kteří se chovají jako lidi, jen je ti ostaní hází do jednoho pytle a předhazují sem nějaké procenta… :zed:raději anonymně
  • Citovat
  • Upravit
24.2.11 16:01
lumáťa píše:
Bábi Zlopočasná píše:
lumáťa píše:

A este rozmyslam ako vysvetlit trebars 5 - 10 rocnemu decku, ze ked videlo rodica v parku a doma poculo ze bol v praci, ze to je v poriadku, ale ono musi hovorit vsetko tak ako bolo, a nie ako sa mu hodi :think:
Ráda komunikuju s lidma, kteří mají plodné a pádné argumenty a nevkládají druhému do úst co neřekl - nenapsal, a kteří nemelou dokola to samé jak kolovrátek. Ti co četli, pochopili…
Takže bábi :mavam:

Jo, maliem ako kolovratok, lebo mam pocit ze sa nevyjadrujem dost jasne. Mam sklony vysvetlovat kym druha strana nepochopi. Ja hovorim ze nevera je klamstvo a podvod, Ty ze nevera je len nevera a ze je to normalne.
Ja by som s Tebou suhlasila v pripade, zeby napriklad taky radek9 povedal - som neverny, ale zene neklamem, ona o tom vie a schvalila mi to, ved monogamia nie je normalna a zachranujeme tak vztah. To by bola „len“ nevera nie klamstvo a podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.11 16:04
Anonymní píše:
Nepsala jsem jen chlapi, psala jsem především chlapi!! Je to humus, pokud s tím někdo někomu ubližuje.
lumáťa píše:
Anonymní píše:

Takhle asi muze mluvit jen clovek co ma doma super harmonicky vztah.Az prestanes mit doma :hug: :hug: :hug: ,tak asi poznas proc to jini hledaji jinde.Ja jsem s partnerem 16let a z toho jsem mu byla 7let neverna a vubec toho nelituji.ceho lituji,ze to skoncilo.Protoze mi chybi zase :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.11 16:10

Ano přesně, takhle mluví člověk, který má doma skvělého manžela a vztah, který je velice harmonický. A nejsem žádná blbka, která se zamilovala v patnácti, je s tím samým chlapem a dvacet let kouká přes růžové brýle. Každého je to věc, každého svědomí. Jen je mi vás líto, pokud to jste „nuceni“ dělat…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky