Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
No, tolik asi ne, ale 20 je reálných., každopádně, asi bych do toho šla s pomocí odborníka… držím palce a důležité je, abys hubla kvůli sobě, ne přítele!
@andice píše:
A co je zdravě a poctivě? Jíst pravidelně 5-6denně, cvičit? Odbourat kávu a cigarety?
@Haku píše:
ona to umi ovladat na dalku, pozor na to…
Bych se nedivila
![]()
@Katchus
jistě. Knakebroty (hodně), tmavé a celozrnné pečivo, doma si peču vlastní chleba. Kupuju jen opravdu to, co je ze žitné mouky.
@berry4
Já se toho celozr. bojím, je to dost přibarvovaný karamelem, tak nevím. A po těch knack. mám hlad. Chvíli vydržím u toho kyselého chleba, fit nebo jak se to jmenuje a pak se mi to zhnusí.
Ale žitná moskva by mohla být v pohodě, ne?
@Katchus sice to neni na me, ale ja jim taky celozrnne spaldove, celozrnne psenicne a zitne pecivo a pecu si chleba taky doma, to treba smicham 2-3 druhy celornne mouky ![]()
@Katchus hele právě, že celzrné není přibarvované a vypadá většinou světle - doporučují píct doma, nebo kupovat jen tam kde je napsaný složení což znamená MIn.80 procent celozrný mouky
@Renatt píše:
Já myslím, že to půjde, i když ne 30 tak třeba 15
Přítel si tě našel o těch 20-30 kilo lehčí?@Šája kolik sis asi tak za den držela KJ?
A nemáš někde psané jídelníčky, co jsi jedla?
Jinak se tedy taky a opět klaním![]()
jedla jsem cca 6800. jídelníčky nemám, zapisovala jsem to do toho stobu, nikam jinam a tuším, že se to tam maže po nějaké době
@magicalee píše:
co je to prosím, ten Stob
stobklub cz. je tam program sebekoučing, tam se zaregistruješ a zapisuješ si tam, co sníš
@Lucienkaaa píše:
@Šája Moc by mě zajímalo, kolik byla tvoje výchozí váha, ale asi mi to neřekneš co?Chtěla bych po porodu taky začít a tentokrát opravdu vytrvat
Mám teda štěstí, že mám podporu v chlapovi a bude hubnout se mnou. Docela nám to spolu šlo, ale pak jsem otěhotněla a všechno šlo do háje
![]()
Jinak teda klobouk dolů před tebou. Nechápu jak si mohla ani jednou nezhřešit
klidně ti to řeknu. výchozí váha 97, konečná 61, momentálně cca 62 plus mínus ![]()